Amir Gluzman פורסם ינואר 3, 2011 דיווח פורסם ינואר 3, 2011 שלום לכולם, מאחר והתעניינתי בנוגע לטיסות קרגו של אלעל נכנסתי לכאן באתר של אלעל:http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/ELALCargo/CustomerNewsCargo_items/He_NewsCargo060109 כאן כתוב שמטוסיםי 767 של חברה בשם BLUE DART ממריאים מב"ג בימים א',ב',ד' כ-ELY071 להודו. נכנסתי לאתר בשם AIRFLEETS שהבנתי ששם נמצאים פרטים מעודכנים על ציי מטוסים ומסתבר שאין להם 767. מסתבר כי היא חברת בת של DHL ולהם יש 767,והדבר הכי הגיוני הוא ש-767 של DHL ממריא להודו, אבל אני בספק ומעוניין לקבל פרטים יותר מדוייקים על כך. תודה מראש.
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם ינואר 3, 2011 דיווח פורסם ינואר 3, 2011 נורא פשוט - אלעל קרגו מנצלת כל טיסה של אלעל לצורך שילוח מטענים... הרי יש המון דברים שאפשר לשלוח גם כמטען במטוס רגיל. ELY071 זו אכן טיסת הנוסעים הסדירה להודו שפשוט מלבישים עליה גם מטענים... אם תשים לב תראה שבאתר של אלעל קרגו מופיעות חלק גדול מהטיסות של אלעל למרות שבפועל לא טס שם מטוס מטען אמיתי
Elad Zeierman פורסם ינואר 3, 2011 דיווח פורסם ינואר 3, 2011 כמעט בכל יעד של אלעל כמטוס נוסעים מובל מטען בבטן המטוס ובכלל בכל מטוס נוסעים של חברה סדירה מובל מטען בבטן. בדרך כלל כבודת נוסעים זה בדרך כלל 30-50 אחוז מהתכולה של המפלס התחתון במטוסי נוסעים
Amir Gluzman פורסם ינואר 3, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 3, 2011 הובלת מטען כחלק מטיסת נוסעים רגילה ידועה לי אבל לא ברור לי כיצד השותפות עם החברה הזאת באה לידי ביטוי?(במילים אחרות,האם השותפות הזאת קיימת בכלל).