Moshe Mizrahi פורסם ינואר 6, 2011 דיווח פורסם ינואר 6, 2011 עם יציאת הסינרי החדש ובעקבות העניין שמגלים כאן חברים בחברת תעופה קלה החליטה חברת Andras Meridian Airlines (http://andrasmeridian.com/) להוסיף את LLBG לתכנית הטיסות שלה ואז בעקבות בקשה שלי יגדירו בקרוב את בן-גוריון גם כ- HUB ליציאה לטיסות באיזור. החברה טסה ברוב אירופה, לא נושאת דגל רשמי מסוים, בעיקרון היא פתוחה לכולם והמנהל שלה הוא אוסטרי. החברה נפתחה בעקבות פרויקט Andras Field של אירוסופט, שדה שלא פעיל במציאות ולכן לא מוכר בואטסים. מבחינת טיסה באופליין אין משמעות לעניין אבל מי שרוצה לטוס ברשת VATSIM צריך פשוט להימנע מלהמריא או לנחות ב- EAFS. יש מאות יעדים מרושתים ביניהם וכחמישה HUBs ככה שהמגבלה הזאת הופכת זניחה משהו. לחברה מסלולי קידום ממטוסים קלים ועד לכבדים ואלו חובבי הקלים לא חייבים לעבור לכבדים כמובן. מעבר לקידום בדרגות ובסוגי המטוסים, בהגעה ל-50 שעות טיסה וגם ל- 100 שעות טיסה יש בונוס בחסות אירוסופט - הורדות חינם של מוצר כלשהו מהחנות שלהם! אני יכול להעיד שהמנהל הוא משקיען ומקדם כל הזמן, והחברה קיימת רק מספר חודשים וכבר מפותחת מאד עם צביעות ספציפיות כמעט לכל הצי שלהם. הנה לינק ישיר להודעה שבן גוריון יהפוך ל- HUB עם המלצה לסינרים של ISP ולטיול בארץ הקודש: http://andrasmeridian.com/forum/index.php?topic=392.msg1951#msg1951 עריכה: בהמשך השרשור יש מדריך כללי מאד למתחילים שניתן גם להורדה מכאן: https://rcpt.yousendit.com/1020044887/8a0584a884cc281683f1208bd54ff973
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 6, 2011 דיווח פורסם ינואר 6, 2011 משה, עם כמה שהתלהבתי מהחברה, איפה נרשמים באתר?! ** מצאתי, טיפה הסתבכתי עם המבנה של האתר :drinking:
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 6, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2011 אפשר גם FS9? לא בטוח שה- ACARS של החברה תומך, תנסה לשתול שם שאלה בפורום
Lior Avinoam פורסם ינואר 6, 2011 דיווח פורסם ינואר 6, 2011 מבנה אתר טיפה מסובך, הצלחתי להירשם. משה תאשר אותי במסן אני אדבר איתך לגבי החברה, צריך קצת עזרה וכו'..
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 6, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2011 בעקבות הצטרפויות של חברים ישראלים "נשתלו" מטוסי C208 בנתב"ג כנקודת התחלה שיהיה עם מה לטוס הנה הדיווח: http://andrasmeridian.com/forum/index.php?topic=393.0
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 6, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2011 הבחור רציני כמו שאמרתי... הספיק כבר לרשת את רוב המדינה לתוך ה- VA שלנו...
Idan Traub פורסם ינואר 6, 2011 דיווח פורסם ינואר 6, 2011 כל הכבוד משה! נחמד לראות עוד חברות ווירטואליות שמגיעות לארץ.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 6, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 6, 2011 השיטה שם די מגניבה ומאד מסודרת, תראו בתוך יממה אחת איך הבחור ארגן לוח זמנים לטיסות פנים ארציות אצלנו: כל המתעניינים מוזמנים להצטרף כטייסים בחברה (עד שתקום בארץ עיט חדשה זאת חלופת VA מצויינת)
Tomer Oszlak פורסם ינואר 7, 2011 דיווח פורסם ינואר 7, 2011 האפ התקבלה תשובה לשימוש ב FS9 בחברה? אם אפשר אז אני כרנאה אצטרף אבל אני אצטרך שיהיו כמה C172 בארץ.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2011 האפ התקבלה תשובה לשימוש ב FS9 בחברה?אם אפשר אז אני כרנאה אצטרף אבל אני אצטרך שיהיו כמה C172 בארץ. התחלתי שרשור עם השאלה, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתלב בו ואני בטוח שלא ישארו שאלות פתוחות: http://andrasmeridian.com/forum/index.php?topic=394.0
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2011 אפשר גם FS9? לפי התשובה שקיבלנו כנראה שכן (יש לינק לשאלה שלי בתגובה שלי מעל) אז לא נותר אלא להתקין, להתחבר ולבדוק. אם יהיה לי זמן היום אשתדל להוציא מדריך קצר בעברית למתחילים ב- AMA אבל FS9 לא מותקן אצלי אז האישור הסופי לגבי זה צריך לבוא מכם, המשתמשים.
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2011 מדריך ראשוני מאד כללי ולא מחליף את הקריאה באתר: להורדה מכאן: https://www.yousendit.com/download/RlRva0ZldzgzS28wTVE9PQ ונראה אם הדבקה תצא נורמלית: מדריך למתחילים לטוס ב- Andras Meridian Virtual Airlines מטרת המדריך היא לתת תמונה כללית על החברה ולתת כיוון למתחילים. בכל מקרה יש צורך לקרוא את כל ההסברים באתר החברה על מנת להשתלב ולהבין מה קורה. בדף הבית של החברה יש פס עליון עם תפריט מסודר שמאפשר גישה נוחה לכל חלק באתר, מהסברים על הרשמה ועד מעקב בזמן אמת על מפת גוגל. רקע כללי החברה נוסדה באמצע שנת 2010 בעקבות פרויקט Andras Field של חברת Aerosoft. בתחילת הדרך היה לחברה HUB בודד (EAFS, שדה לא פעיל במציאות ולא מוכר ברשת VATSIM) אולם עם הזמן נוספו שדות נוספים שמהם אפשר להתחיל ולסיים טיסות ללא קשר לפרויקט. כיום החברה מפעילה טיסות בכל אירופה ועם פרסום הסינרי של בן-גוריון ל- FSX החליטה להתרחב ולהקים HUB גם אצלנו ב- LLBG. סוגי המטוסים לחברה מגוון רחב של מטוסים שזמינים בהתאם לדרגות הטייסים. כולם מתחילים מרמה ראשונה (לא משנה עם איזה רקורד מגיעים) והקידום מהיר יחסית ועל בסיס שעות טיסה בלבד. המגוון רחב מאד ונכון לינואר 2011 נע בין רמת C172 ודומיו לבין A320. יש צביעות למטוסים דיפולטיים וגם למטוסים פופולריים בתשלום. מעקב ורישום שעות דוחות הטיסה מגיעים אוטומטית למערכת רק על סמך טיסות שנרשמו דרך ה- PIREP לפי הנוהל ואין דרך לדווח ידנית על טיסה שלא נרשמה. כשטייס מגיע ל- 50 שעות הוא מקבל בונוס בנוסף לדרגה – הורדה חינם של מוצר לפי בחירה מהחנות של אירוסופט (שווי של עד 50 יורו בערך). בונוס נוסף על אותו עקרון עם הגעה לדרגה של 100 שעות. לאחר ההרשמה לחברה מקבלים לינק להורדה של כלי המעקב (ה- PIREP) שאותו נדרש להתקין כמנהל על מנת להתחבר למערכת. הכלי יכול לשמש לצבירת שעות באופליין או בכל רשת שתבחרו, הוא כלי נפרד לגמרי ולא תלוי בטיסה ברשת. השימוש ב- PIREP חשוב להתעדכן באתר בכללים אליהם מחוייבים הטייסים ולהפנים. למנהל ה- VA יש אפשרות לאכוף כללים מסויימים כמו למשל שטייס יהיה חייב לבצע טיסה רק מהמקום בו נחת בטיסתו האחרונה ואין אפשרות קלה לקפוץ ממקום למקום. עם ההתחברות למערכת מקבלים את האפשרויות שלנו לבחור ביעד לטוס אליו על סמך חוקי החברה והמיקום שלנו. אם רוצים לדלג לאיזור אחר כדי להתחיל טיסה משדה אחר צריך לשבת בטיסה כמו נוסע ולשלם מחיר כרטיס... יש עוד כל מיני דברים נחמדים שחייבים לקרוא ולדעת. משכורת על ביצוע טיסה מועברת אוטומטית לחשבון הבנק של כל טייס בכסף וירטואלי, ודרך החשבון הזה מתבצעים כל התשלומים האחרים. היחס והשירות מייסד החברה והמנהל בפועל הוא בחור אוסטרי בשם Bernhard Rems. הוא בחור מבריק שמחדש ומשנה כל הזמן, מקשיב לטייסים ומקבל דעות של אחרים וממש כיף לעבוד (להנות) לידו. חשוב לזכור שהמנטליות היא אחרת משלנו, הרבה יותר עדינה ומנומסת, בשביל לבקש משהו אפשר גם לרמוז בעדינות ולא נהוג "לדפוק על השולחן" בכל מקרה. ברשימת הטייסים מופיע ליד כל שם דגל המדינה של הטייס, אפשר לראות שיש שם חברים מכל חלקי העולם כמעט וכולם מכבדים את כולם. אפשר לשאול בפורומים כל שאלה שעולה על דעתכם, תקבלו תשובה מנומסת ויחסית מהירה (הבחור עמוס בעבודה בעולם האמיתי ובכל זאת נותן שרות מעולה). FS9 בעיקרון Andras Field נבנה ל- FSX וגם הנופים המהממים של טיסות הראיה נמצאים ב- FSX אבל יש מצב שניתן לטוס גם ב- FS9, צריך להתקין ולבדוק (עד לכתיבת מדריך זה אין תשובה בדוקה). משה מזרחי, 7.1.2011
Tomer Oszlak פורסם ינואר 7, 2011 דיווח פורסם ינואר 7, 2011 דרך אגב הוא הסכים לבנות לוח זמנים בשביל טיסות עם ה C172 אשמח אם מישהו שמכיר יותר טוב את כל הנושא של CVFR בארץ יעדכן אותו במסלולים המומלצים
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 7, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 7, 2011 הוא ביקש ממני והסכמתי... אם יש מישהו אחר שרוצה להיות אחראי על ה- HUB בארץ שישלח לי הודעה פרטית, אני בשמחה אעביר את זה הלאה למישהו אחראי עם יותר זמן ממני.
shimi kravcik פורסם ינואר 13, 2011 דיווח פורסם ינואר 13, 2011 אהלן! נרשמתי ל Andras Meridian, כמה זמן לוקח עד שמאשרים את החברות?
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 13, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 13, 2011 אהלן!נרשמתי ל Andras Meridian, כמה זמן לוקח עד שמאשרים את החברות? יום - יומיים, חשוב לעקוב אחרי אימיילים כי כדי להיות פעיל צריך לאשר לינק שנשלח באימייל.
Liaz Kamper פורסם ינואר 14, 2011 דיווח פורסם ינואר 14, 2011 משה, המון תודה על הזמן והיוזמה שהשקעת בעניין הזה. מעבר לתחושת הגאווה הלאומית והחטיבתית עם HUB של חברה מכובדת בארץ, התמיכה של החברה בנושא ה-GA הוא נפלא ורחב. בכל הנוגע לטיסה במטוס GA חד-מנועי ב-FS9, אני יכול לאשר התוכנה עובדת מצויין. למי שאין ניסיון בחברות ב-VA לוקח זמן להבין, אבל התוכנה עושה עבורך את כל העסק. האילוץ של מטוס, שדה ונתיב פותר עבורי את בעיית "לאן נטוס היום?!". אהבתי. אבל אני לא רוצה להעיד על עצמי, ניתן לאחרים PASSENGER/CUSTOMER FEEDBACK Passengers are pleased for a good departure in bad weather (+5.00) (0) Passengers are pleased for a good arrival in bad weather (+5.00) (0) You Arrived At Herzlia (0) (0) שוב תודה ונתראה בטיסות הבאות.