Tal Malca פורסם ינואר 8, 2011 דיווח פורסם ינואר 8, 2011 יש עם זה בעיה אם אני מקליט נחיתה שלי ובהקלטה גם אני מקליט את הקול של הפקחים + את הקול שלי+ הטייסים האחרים?( כדי שזה יהיה הכי ריאליסטי שיש)
Noy Farhi פורסם ינואר 8, 2011 דיווח פורסם ינואר 8, 2011 אני אשמח לעזור לך, אבל לא הבנתי כל כך את הבעיה שיש לך.
Tal Malca פורסם ינואר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2011 אין לי שום בעיה שאלתי אם יש אישזהי בעיה עם זה שאני אקליט את הקול של הפקחים+שלי+טייסים אחרים ולעלות את הסרטון ליוטיוב...
Barak Zohar פורסם ינואר 8, 2011 דיווח פורסם ינואר 8, 2011 צריך אישור מאקו"ם אין קשר לאקו"ם כשמדובר בהקלטה מהסוג הזה מכיוון שזו לא הקלטת שיר/וידאו או הקלטה עם זכויות יוצרים וכו'. אם זה כל כך חשוב לך אתה פשוט צריך לבקש אישור מאותם אנשים שאתה מקליט וזהו (אם זה אפשרי בכלל כמובן).
Tal Malca פורסם ינואר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 8, 2011 אהה חח ואיך אני אמור לקבל אישור? אפשר לשים פשוט בתכונות שאני מקליט וידאו כולל קול?
Barak Zohar פורסם ינואר 8, 2011 דיווח פורסם ינואר 8, 2011 תשמע אני לא יודע מה החוקיות בזה ואם יש בכלל בהקלטה מהסוג הזה. אני רק יודע שיש מלא קליפים ב utube שבהם יש קולות מוקלטים של טייסים וקבצי סאונד כאלו ואחרים (לא שירים). אני בספק אם יש עליהם זכויות יוצרים אבל תעשה מה שאתה חושב.
Adam Waiser פורסם ינואר 9, 2011 דיווח פורסם ינואר 9, 2011 פשוט קח בחשבון שאתה מקליט קולות של אנשים ולמען ההגינות מוטב לידע את אותם אנשים שהקלטת ולבקש את רשותם לפני שאתה עושה בקולם שימוש פומבי כלשהו דבר שני אמנם אני לא עורך דין אבל ההגיון שלי אומר שכאשר אתה מעלה לרשת או מפיץ סרטונים עם קולות או תמונות של אחרים ללא הסכמתם אתה עלול להיות חשוף לתביעה משפטית מצדם.
Barak Zohar פורסם ינואר 10, 2011 דיווח פורסם ינואר 10, 2011 אדם מהבחינה החוקית אתה צודק לחלוטין. מהבחינה המעשית שדבר כזה יקרה במקרה הספציפי הזה, סיכוי קלוש מאוד. תראה כמה קליפים כאלו יש לך ב utube ואני בספק אם למישהו יש על זה זכויות או שהמפרסם ביקש רשות מהטייסים (מה שנראה לי ממה לא הגיוני אם אין לך היכרות איתם).
Ido Rosenthal פורסם ינואר 10, 2011 דיווח פורסם ינואר 10, 2011 אני חושב דווקא שלפי חוק מותר להקליט ולפרסם שיחות שאתה צד בהם
Nadav פורסם ינואר 11, 2011 דיווח פורסם ינואר 11, 2011 אתם טועים וחבל. חוק האזנות סתר: http://www.knesset.gov.il/review/data/h ... toring.pdf הסעיפים הרלוונטיים הם ההגדרה-"האזנת סתר" וסעיף 2 לחוק זה. למקרה הנדון: זה נחשב האזנת סתר אם אתה עולה על הקשר בתור מאזין ומקליט שיחה בין טייס X לעמדה Y (למשל מגדל הרצליה). אפילו פה אני לא בטוח שזו האזנת סתר כי מדובר ברשת רדיו "ציבורית" ולא פרטית. את הנקודה האחרונה כדאי לבדוק את זה בחוקי RT של משרד התקשורת (אולי מישהו מהטייסים האמיתיים שביננו ). זה בפירוש לא נחשב האזנת סתר אם אתה בעצמך צד בשיחה ברשת הקשר. אם אתה מדבר עם עמדה X ומקליט את הפקח בשיחה איתך אתה יכול לעשות זאת ככל העולה על רוחך, גם בלי לבקש את רשותו. למען ההגינות (בלבד) זה יותר נעים לדעת שהפקח לא מביע התנגדות אישית לעובדה שאתה מקליט אותו. סה"כ כולם פה חברים
Idan Traub פורסם ינואר 11, 2011 דיווח פורסם ינואר 11, 2011 אתם טועים וחבל.חוק האזנות סתר: http://www.knesset.gov.il/review/data/h ... toring.pdf הסעיפים הרלוונטיים הם ההגדרה-"האזנת סתר" וסעיף 2 לחוק זה. למקרה הנדון: זה נחשב האזנת סתר אם אתה עולה על הקשר בתור מאזין ומקליט שיחה בין טייס X לעמדה Y (למשל מגדל הרצליה). אפילו פה אני לא בטוח שזו האזנת סתר כי מדובר ברשת רדיו "ציבורית" ולא פרטית. את הנקודה האחרונה כדאי לבדוק את זה בחוקי RT של משרד התקשורת (אולי מישהו מהטייסים האמיתיים שביננו ). זה בפירוש לא נחשב האזנת סתר אם אתה בעצמך צד בשיחה ברשת הקשר. אם אתה מדבר עם עמדה X ומקליט את הפקח בשיחה איתך אתה יכול לעשות זאת ככל העולה על רוחך, גם בלי לבקש את רשותו. למען ההגינות (בלבד) זה יותר נעים לדעת שהפקח לא מביע התנגדות אישית לעובדה שאתה מקליט אותו. סה"כ כולם פה חברים אני חושב שזה לא נחשב להאזנת סתר שכן אין פה שיחה בין שאני אנשים פרטיים. יש פה שיחה על ערוץ פתוח ומול גוף ממשלתי (עמדת הבקרה).