עבור לתוכן
Or Netzer

אירוע ארוך וגדול ביון. 19:00 זולו 13.1.2011

Recommended Posts

פורסם

היונים עושים סוג של חד"ב

72 שעות פיקוח

מתחיל היום 13.1.2011 משעה 19:00 זולו (21:00 שעון ישראל).

יאלה תפגינו נוכחות עצבנית.

תורידו דפיות לא לשכוח.

טיסה נעימה.

פורסם

נשמע טוב - קלאסי בשבילי ובשביל ג'יי אס חברי הטוב וכפול המנוע

אשתדל לצאת מאתונה היום בשעה 21:30 שעון ישראל למי שמעוניין להצטרף, מקווה לפיקוח בהגעה לב"ג

תודה לאור על הפניית תשומת הלב... :D

פורסם

אני בדרך עכשיו מ.. LGIR-LLBG

וכנראה שאחרי הטיסה אני עולה ל LLBG-LGAV.

אני יודע שהשעה מאוחרת אבל יש מצב שיהיה היום עוד פיקוח בישראל?

פורסם

שלום לכל טייסי וואטיל!

כרגע נחתתי באתונה LGAV לאחר כשלוש שעות של הקפות TOUCH AND GO.מלא טייסים מכל העולם ומלא פקחים.הפיקוח מקצועי וסבלני ביותר.הפקח מגדל מפנה אותי פעם לנגיעה ב03R ופעם ב03L לפי העומס של שאר המטוסים ומזהיר אותי ואותם בכיוון ובגובה.וכך הוא משתלט במקצועיות על התנועה היוצאת והנכנסת ולא היה אפילו פעם אחת שאמר לי להפסיק להתאמן ולנחות בגלל תנועה ונחתתי רק שנגמר לי הדלק.

בקיצור ייצגתי את ישראל בכבוד אז בואו מחר בהמוניכם האירוע נמשך.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
שלום לכל טייסי וואטיל!

כרגע נחתתי באתונה LGAV לאחר כשלוש שעות של הקפות TOUCH AND GO.מלא טייסים מכל העולם ומלא פקחים.הפיקוח מקצועי וסבלני ביותר.הפקח מגדל מפנה אותי פעם לנגיעה ב03R ופעם ב03L לפי העומס של שאר המטוסים ומזהיר אותי ואותם בכיוון ובגובה.וכך הוא משתלט במקצועיות על התנועה היוצאת והנכנסת ולא היה אפילו פעם אחת שאמר לי להפסיק להתאמן ולנחות בגלל תנועה ונחתתי רק שנגמר לי הדלק.

בקיצור ייצגתי את ישראל בכבוד אז בואו מחר בהמוניכם האירוע נמשך.

הייתם צריכים לשמוע את הקול של הפקח המופתע כשבוקי אמר לו שהוא באמת 744 שרוצה לעשות הקפות.

היה משעשע.

הפקח לא האמין.

בהחלט פיקוח טוב. היה כיף. מחר שוב ;)

פורסם

נכון מאוד נצר!

ולבסוף שנחתתי הוא שלח לי בפרטי:כל הכבוד על הביצועים המקצועיים.אז הם כבר יודעים שם שאנחנו בוואטיל על רמה!

ככה זה אור אנחנו השריונאים יש לנו כשרון מיוחד לטיסה...

פורסם
נכון מאוד נצר!

ולבסוף שנחתתי הוא שלח לי בפרטי:כל הכבוד על הביצועים המקצועיים.אז הם כבר יודעים שם שאנחנו בוואטיל על רמה!

עכשיו אני עושה שם כבר 40 דקות הקפות ואימונים עם ה744 :D

ואני מתכוון להמשיך לפחות עוד שעה 8)

בוקי אתה מוזמן להצטרף.

פורסם
נכון מאוד נצר!

הפסד של חיל האויר ואלעל הא בוקי? :wink:

פורסם

אכן פיקוח טוב.

משום מה לא שמעתי כלום מהפקח גישה(גם עד שהוא הגיב או משהו כנראה הייתה לו תקלה) נחיתה כיפית הרבה תנועה אני עכשיו עולה ל ELY542 חזרה לארץ ואולי יעשה עוד כמה לגים

פורסם
ההצגה נמשכת!

אני ופרחי התאמנו עד עכשיו בהקפות TOUCH AND GO בניצוחה של הפקחית ואליה.היה גדול.

היה באמת כיף לעשות שם היום אימונים כבר בפעם השניה, ואני בטוח שעוד היום אני יעלה להקפות בLGAV.

"בניצוחה של הפקחית ואליה." צריך רק להזכיר שהבחורה פקחית במציאות כך שלא יכול להיות יותר מציאותי מהיום :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...