David Misha פורסם ינואר 30, 2011 דיווח פורסם ינואר 30, 2011 אני מוכן לנדב את הסימולטור, יש לי כבר קפטיין וטייס משנה, אני מאשר לצלם אחד בלבד להגיע. ניתן להכניס טיסה עם פיקוח מלא מתוך הקוקפיט. כמובן רק אם זה רלוונטי למה שאתם מתכוונים וזה נראה לכם. אם לא זה גם בסדר :-)
Or Netzer פורסם ינואר 30, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2011 אני מוכן לנדב את הסימולטור, יש לי כבר קפטיין וטייס משנה, אני מאשר לצלם אחד בלבד להגיע.ניתן להכניס טיסה עם פיקוח מלא מתוך הקוקפיט. כמובן רק אם זה רלוונטי למה שאתם מתכוונים וזה נראה לכם. אם לא זה גם בסדר :-) אם צריך אני אגיע לצלם רק תגידו מתי. אתם גם יכולים לצלם לבד, עבודת צוות מתוך הקוקפיט. דגש לא על מה שקורה ב"חוץ" בסימ אלא מה שקורה בקוקפיט, מפסקים והטסה ידנית. האיכות שלי גרועה מאוד בינתיים אלו התשובות היחידות שאני שומע מחברים. תתחילו לשלוח חומר , תנו לי לדאוג לעבודה שלי. לערוך. אני אסתדר תאמינו לי. בינתיים בודדים שלחו, ואף אחד לא שלח מה שביקשתי באמת.
חן פיירשטיין פורסם ינואר 30, 2011 דיווח פורסם ינואר 30, 2011 אור הכנתי לך משהו נחמד ערוך כבר. תסתכל בלינק הבא: איך לשלוח לך את זה?
Or Netzer פורסם ינואר 30, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2011 תודה חן. גנבת לי קצת את הרעיון של גוגל EARTH .. אבל יפה. אני אוריד לבד.
Lior Avinoam פורסם פברואר 9, 2011 דיווח פורסם פברואר 9, 2011 אור, עם הזווית היפה שיש בבוננזה מצד ימין כלפי חוץ(מהקוקפיט) אני יכול לצלם דרך הצילום מהסימ', פנייה ימנית בנמוך מכיוון בת גלים דרך הנמל לכיוון הארובות בחיפה. פרט לFRAPS, יש תוכנה המאפשרת לצלם וידיאו ללא הורדת FPS?
Or Netzer פורסם פברואר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 10, 2011 אור, עם הזווית היפה שיש בבוננזה מצד ימין כלפי חוץ(מהקוקפיט) אני יכול לצלם דרך הצילום מהסימ', פנייה ימנית בנמוך מכיוון בת גלים דרך הנמל לכיוון הארובות בחיפה.פרט לFRAPS, יש תוכנה המאפשרת לצלם וידיאו ללא הורדת FPS? שלילי.. FRAPS לצערנו הזבל היחיד שקיים. אלא אם יש לך מצלמת וידאו וחיבור מסויים שמאפשר למצלמה להקליט את מה שהמחשב רואה... בצע.. נשמע מעולה. ואם תוכל גם את הסינרים של ירושלים... אני אשמח מאוד.
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 FSRECORDER נותנת תוצאות טובות כמה שידוע לי.
Lior Avinoam פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 יש לי חיבור USB מהמצלמה למחשב, אני חושב שזה יכול להקליט את מה שיש במחשב אני אבדוק זאת בצהריים.. את FSRECORDER אני גם ינסה, מה שיצא טוב יותר נעלה. לגבי ירושלים אני אנסה גם אבל אני חושב שהאיכות מהסינרי ל2004 בX קצת גרועה, לא יצא יפה. אתה רוצה גם נחיתה באילת (X) ותמונה של ברוכים הבאים לאילת ?
Or Netzer פורסם פברואר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 10, 2011 יש לי חיבור USB מהמצלמה למחשב, אני חושב שזה יכול להקליט את מה שיש במחשב אני אבדוק זאת בצהריים..את FSRECORDER אני גם ינסה, מה שיצא טוב יותר נעלה. לגבי ירושלים אני אנסה גם אבל אני חושב שהאיכות מהסינרי ל2004 בX קצת גרועה, לא יצא יפה. אתה רוצה גם נחיתה באילת (X) ותמונה של ברוכים הבאים לאילת ? שלילי, ירושלים וחיפה זורם לי אש. אני רוצה כותל וכל זה. תצלם ונראה תוצאות מקסימום אני אערוך את זה קצת ברוטלי :mrgreen:
Lior Avinoam פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 הכנתי כמה סירטונים של סה"כ כדקה וחצי, יש גם תמונה של הנגיעה לרקע הארובות בבתי הזזיקוק. http://upload-il.net/he/0CBA9C597B http://www.fileflyer.com/view/cYGaqAY העלתי לשני שרתים ע"מ שיהיה גיבוי
Idan Traub פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 FSRECORDER נותנת תוצאות טובות כמה שידוע לי. FSRECORDER נועדה להקליט את התנועה מבחינת נתוני טיסה שונים ולאחר מכן להריץ את ההקלטה כתנועה או כמטוס המוטס ע"י המשתמש. מה שכן היא מאפשרת לחלק את פעולת הצילום למספר אנשים ולצלם לבסוף את הסרט תחת מערכת אחת.
Or Netzer פורסם מרץ 15, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 15, 2011 חברים, אני קצת מקפיץ אני בשלבי סיום. על מנת שלא אשכח אף אחד ששלח לי חומר אני מבקש מכל הצדיקים להתפקד ולכתוב לי את שמם באנגלית (שאני גם לא אטעה...). תודה.