עבור לתוכן
Or Netzer

[יחסי ציבור] פרסום נופי החטיבה - פרסום עולמי

Recommended Posts

פורסם

פרוייקט נוסף מבית יחסי הציבור.

פרסום נופי הארץ ותמונות של העשיה הישראלית בVATSIM למען יראה כל העולם.

אני ארגיש קצת הבורר עכשיו (למעריצי הסדרה).

"אֲנִי יְהוָה קְרָאתִיךָ בְצֶדֶק וְאַחְזֵק בְּיָדֶךָ וְאֶצָּרְךָ וְאֶתֶּנְךָ לִבְרִית עָם לְאוֹר גּוֹיִם "

דוד בן-גוריון הדגיש בכתביו ובנאומיו את חזונו כי מדינת ישראל תהיה מגדלור מוסרי וחברתי לכל העולם, ותממש על ידי כך את חזון הנביאים:

" ההיסטוריה לא פינקה אותנו בכוח, בעושר, בשטחים רחבים וברוב עם, אבל היא העניקה לנו תכונה מוסרית ואינטלקטואלית בלתי מצויה, והיא מְזַכָּה ומחייבת אותנו להיות אור לגויים. "

אז פינקו אותנו גם ביוצרי סינרים מדהימים, צלמים מדהימים , מדינה קטנה, ארץ זבת חלב דבש דס"ל בנזין ותעופה.

אז בואו נראה לעולם מי היא מדינת ישראל וחטיבת VATIL. אנדרס מרידיאן כבר פתחו האב. עכשיו השאיפה שכולם יבואו לטוס פה .

אז את התמונות הבאמת באמת באמת באמת יפות שלכם, ניתן לפרסם גם בפורום VATSIM.

למי שלא יודע איך? אסביר קצת.

http://www.vatsim.net

מצד ימין למעלה FORUM

מצד שמאל למעלה LOGIN

שם משתמש והסיסמא זה הVATSIM ID והסיסמא של VATSIM שלכם.

שם תוכלו לפרסם תמונות באמת יפות לתחרות הסקרינשוט החודשית. תביאו כמה נצחונות, שכולם יבואו.

יש לציין, תעשו את זה בארץ שכולם יראו את ישראל.

כמו כן ניתן למלא את פורום ישראל. יש פורום רק בשבילנו שם. תמלאו אותו בתמונות שכולם יראו אותנו.

מזכיר לכם, המטרה היא יחסי ציבור. לא לעורר מהומות. אנחנו נהיה החכמים ולא הטיפשים והצודקים.

תראו את המדינה כמה היא יפה, אל תעלו תמונות פרובוקטיביות, עדיף לנו שיראו את הנוף ויגידו איזה יופי מאשר שיתעצבנו כי אנחנו צודקים בקשר לגבולות שלנו ולעיר הבירה שלנו. כולנו יודעים מה נכון בפורום הזה. בואו נשמור על הגזרה בVATSIM רגועה יחסית.

אנחנו רוצים שיבואו לטוס כאן, שיכירו את המדינה.

יחסי ציבור לטובה.

אני מבקש לא להגיב על הנושא הנ"ל - לגבי הפרסומים האחרונים שהיו ברשת. של הפלסטינאים וכדומה, לא מעניין אותנו, זה בטיפול הרבה יותר גבוה משלנו.

אם יש ספק לגבי פרובוקטיביות מסויימת של תמונה ניתן לפנות אלי בהודעה פרטית בפורום כאן ואני אענה בשמחה.

אם למישהו יש בעיה עם אנגלית, ומעוניין בעזרה בפרסום הודעה ניתן להעזר בי.

זה תפקידי.

שתהיה לנו שנת עשיה מוצלחת ופוריה. והמון טייסים זרים.

פורסם
הצלחת אולי לשים בפורום שלהם אואטר ?

משום מה אני לא מצליח... כתוב שזה חסום.

כן, קראו את המחשבה שלי לעורר מלחמת דגלים ;)

חסום לצערי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...