Liaz Kamper פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 שלום לכולם, אחרי שכיבינו את האש בכרמל והתפעלנו מהסינרי החדש של בן-גוריון ל-X, אנחנו חוזרים לשגרת טיסות קלות בשמי הארץ. ביום שלישי בשעה 21:20 נמריא מבירת הנגב ונצפין עד נתב"ג. הנתיב קצר וקליל ועובר לרוב מעל כבישים ראשיים לאורך 65 המייל שלו. נפגש החל מ-21:00 ב-TS של IFS. בואו נקווה שנראה פיקוח ב: 1. חגב 2. פלוטו 3. גישה 4. מגדל ב"ג 5. כל התשובות נכונות זה הנתיב: כמו שאמרתי: קליל, קצר, קולע עם סינרי חדש בקצה. הצעה לטייסת הקלה של VIAF - בואו להמריא במקביל אלינו מהשדות באזור אל שדה-דב או נתב"ג בנתיבים הכחולים. זה ימלא את השמיים בצורה נפלאה, וייתן אתגר לפקחים ולטייסים. נתראה בשלישי.
Noy Farhi פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 היי ליעז, קודם כל לפי דעתי זה רעיון מעולה לעשות אירוע בדרום המדינה. דבר שני: זה יהיה בסדר אם אני ימריא עם ה744 במקביל לטיסה שלכם כמובן בגובה שונה ויצלם לאורך הטיסה?
Amir Gluzman פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 יפה מאוד ליעז זה משהו שתיכננתי לפני הרבה זמן. אני כנראה אגיע עם הססנה שלי
Liaz Kamper פורסם ינואר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 17, 2011 נוי, הביצועים והתמונות בסופר-טנקר היו מצויינים. מחכה לתמונות שלך מהאירוע בדרום. תנסה לתפוס כמה תמונות "ישראליות" לפרסום ב-VATSIM. אמיר, אני שמח אם תצטרף. אגב, הטייסת הקלה קבלו את הרעיון שלי?
Noy Farhi פורסם ינואר 17, 2011 דיווח פורסם ינואר 17, 2011 נוי, הביצועים והתמונות בסופר-טנקר היו מצויינים. מחכה לתמונות שלך מהאירוע בדרום.תנסה לתפוס כמה תמונות "ישראליות" לפרסום ב-VATSIM. אמיר, אני שמח אם תצטרף. אגב, הטייסת הקלה קבלו את הרעיון שלי? זה אחת הסיבות שאני רוצה לטוס ליד הנתיב שלכם בשביל לצלם את דרום ישראל ואת המטוסים ולעלות לVATSIM. נתראה באירוע :wink: