אורח פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 אהלן. החלטתי לפתוח משהו בסגנון TFC, אבל רק בארה"ב. ארה"ב היא פשוט מקום ענק עם הרבה שדות תעופה, מקום מדהים לטוס בו. ביררתי כבר עם בערך 10 חבר'ה והם בעניין של ה"מסע" הזה. אנחנו נטוס בימי שבת בצהריים(אם יש מישהו ששומר שבת ורוצה להצטרף, שיגיד לי ונזיז את היום). ננסה לנחות בכמה שיותר מדינות מהמדינות שמרכיבות את ארה"ב, נצא לאלסקה ואולי הוואי ואולי גם לקנדה. לג ראשון - שבת הקרובה - 22.1.2011: נפגשים בTS של IFS/VATIL בשעה 1530, דחיפה ראשונה ב1600. ניו יורק - דטרויט המראה משדה התעופה ג'ון אף קנדי בניו יורק(KJFK) ונחיתה בשדה התעופה דטרויט מטרופולין מחוז ווין (Metropolitan Wayne County - KDTW). סה"כ 475 NM. נתיב: GAYEL J95 CFB TRAAD KOOPR YQO.SPICA2 דפיות: קנדי: http://flightaware.com/resources/airpor ... LL/all/pdf דטרויט: http://flightaware.com/resources/airpor ... LL/all/pdf סינרים: קנדי: בתשלום: www.fsdreamteam.com חינמי: http://library.avsim.net/esearch.php?DLID=148285 דטרויט: בתשלום: http://secure.simmarket.com/imagine-sim ... kdtw.phtml חינמי: http://www.vnwa.com/Noramair/Projects/Detroit.html כמה דגשים לנדב"ר: בבקשת מרשה בארה"ב אומרים: Ready to copy IFR clearence ,ולא...Requesting IFR המרשה ינתן ככה: Southwest 2543, cleared to San Francisco Intenational Airport via XXXX departure, climb XXXXft, expect FLXXX, 10 minutes after departue, Squawk XXXX והרידבק בטוח ברור לכולם. בניגוד לארץ ולאירופה , לפיקוח האזורי קוראים סנטר. דוגמא: New York Center. זהו בעקרון. מקווה לראות כמה שיותר אנשים.
אורח פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 אני בפנים סוג מטוס? כל מטוס שעומד בלפחות 250 קשר.
maor949 פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 אני בפנים עם 737 בהצלחה ! מצפה לVFR מאתגר....
Ben Bezalel פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 אחלה רעיון.. אני אצטרף בשבתות שאהיה בבית,ואשלים את מה שהחסרתי בימים אחרים
Aaron Dagan פורסם ינואר 19, 2011 דיווח פורסם ינואר 19, 2011 א. מברך על היוזמה והרעיון הנחמד כי לא ציפיתי שמישהו "יעתיק" את פרוייקט TFC..... ב. הצעה לסדר וחומר למחשבה: מכיוון שמדובר בארה"ב - או למען הדיוק צפון אמריקה - אני ממליץ לכל המעוניין לשקול ברצינות הצטרפות פעילה לחברת התעופה הוירטואלית של DELTA באתר http://www.deltava.org ג. ולכל המעונינים: DELVA קיבלה לאחרונה את הסכמת VATSIM להכשיר במסגרת האקדמיה התעופתית שלהם טייסי סים בנוהלי טיסה מקוונת (קורס קצר בן 8 פרקים ומבחן טיסה מקוונת), וכל אחד שמסיים מוגדר רישמית ע"י VATSIM כמורשה לטוס ONLINE ברשת VATSIM ומקבל את הדרגה P1. פרטים נוספים באתר של DELVA. לשיקולכם. אהלן. החלטתי לפתוח משהו בסגנון TFC, אבל רק בארה"ב. ארה"ב היא פשוט מקום ענק עם הרבה שדות תעופה, מקום מדהים לטוס בו. ביררתי כבר עם בערך 10 חבר'ה והם בעניין של ה"מסע" הזה. אנחנו נטוס בימי שבת בצהריים(אם יש מישהו ששומר שבת ורוצה להצטרף, שיגיד לי ונזיז את היום). ננסה לנחות בכמה שיותר מדינות מהמדינות שמרכיבות את ארה"ב, נצא לאלסקה ואולי הוואי ואולי גם לקנדה.
Elad Zeierman פורסם ינואר 21, 2011 דיווח פורסם ינואר 21, 2011 א. מברך על היוזמה והרעיון הנחמד כי לא ציפיתי שמישהו "יעתיק" את פרוייקט TFC.....ב. הצעה לסדר וחומר למחשבה: מכיוון שמדובר בארה"ב - או למען הדיוק צפון אמריקה - אני ממליץ לכל המעוניין לשקול ברצינות הצטרפות פעילה לחברת התעופה הוירטואלית של DELTA באתר http://www.deltava.org ג. ולכל המעונינים: DELVA קיבלה לאחרונה את הסכמת VATSIM להכשיר במסגרת האקדמיה התעופתית שלהם טייסי סים בנוהלי טיסה מקוונת (קורס קצר בן 8 פרקים ומבחן טיסה מקוונת), וכל אחד שמסיים מוגדר רישמית ע"י VATSIM כמורשה לטוס ONLINE ברשת VATSIM ומקבל את הדרגה P1. פרטים נוספים באתר של DELVA. לשיקולכם. אהלן. החלטתי לפתוח משהו בסגנון TFC, אבל רק בארה"ב. ארה"ב היא פשוט מקום ענק עם הרבה שדות תעופה, מקום מדהים לטוס בו. ביררתי כבר עם בערך 10 חבר'ה והם בעניין של ה"מסע" הזה. אנחנו נטוס בימי שבת בצהריים(אם יש מישהו ששומר שבת ורוצה להצטרף, שיגיד לי ונזיז את היום). ננסה לנחות בכמה שיותר מדינות מהמדינות שמרכיבות את ארה"ב, נצא לאלסקה ואולי הוואי ואולי גם לקנדה. יפה שמספיק בשביל לאשר ATO קורס שמתבסס בעיקר על לימוד עצמימחזיר לוויכוח שהיה כאן לפני הרבה זמן כנ"ל אני ממליץ על דלתא אני חבר שם כבר כמה שנים הטיסות הם לא רק בתוך ארצות הברית אפשר לבצע את כל טיסות הקודשייר של החברה מה שפותח לכם אפשרות ללגים פנימיים בתוך ארופה ובמקומות אחרים בעולם. הארועים הפ בדרך כלל בתחומי ארה"ב ותמיד עם כיסוי של ווטסים החיסרון שזה בשעות לילה מטורפות בהצלחה
Ido Wachtel פורסם ינואר 21, 2011 דיווח פורסם ינואר 21, 2011 גם אני ממליץ לחברים להצטרף לדלתא. חברה גדולה ורצינית, מה גם כמו שאלעד אמר, ניתן לטוס כקודשייר עם חברות כמו אייר פרנס, אמריקן, קוריאן, אירו-מקסיקו, KLM, קוואנטס ועוד. ועוד המלצה, לא לשכוח להצטייד בדפיות, יכול להיות שיהיה פיקוח בשעות הללו וחבל שייגרם מצב של אי נעימות.
Ido Wachtel פורסם ינואר 22, 2011 דיווח פורסם ינואר 22, 2011 פשוט נהדר כרגע משייט FL320 בדרך לדטרויט אחרי פיקוח מלא בקנדי. מסתבר שיש היום אירוע גדול של דלתא VA למנצ'סטר מה שגרם להמתנות ארוכות מאוד על הקרקע (שעה לפחות). הפקחים בקנדי כבר רגילים לתנועה כזאת. 31L להמראות, אולי 15-20 מטוסים בטור אחד ממתינים בסדר מופתי.
Amon Schneider פורסם ינואר 22, 2011 דיווח פורסם ינואר 22, 2011 מצטרף לממליצים על דלתא. כרגע משתתף בארוע מקנדי למנצ'סטר. פיקוח מלא לאורך כל הדרך, כולל מעל האטלנטי. ממש מהדורה נוספת של CROSS THE POND, לחובבי השלולית. תענוג.
אורח פורסם ינואר 22, 2011 דיווח פורסם ינואר 22, 2011 אני המראתי ראשון בטיסה שלנו היום. הייתי מספר 6 להמראה. טירוף! החברה של דלתא דפקו נוכחות מטורפת, ובסוף גם נחתתי עם שלג בדטרויט. תודה למי שטס היום. תיכף אני מעלה את התדריך לשבוע הבא. ד"א, בקשר לDVA, גם אני הייתי שם , אמנם הוצאתי מהרוסטר מחוסר פעילות, אבל זאת חברה מדהימה.
Elad Zeierman פורסם ינואר 22, 2011 דיווח פורסם ינואר 22, 2011 אני המראתי ראשון בטיסה שלנו היום. הייתי מספר 6 להמראה. טירוף! החברה של דלתא דפקו נוכחות מטורפת, ובסוף גם נחתתי עם שלג בדטרויט. תודה למי שטס היום. תיכף אני מעלה את התדריך לשבוע הבא.ד"א, בקשר לDVA, גם אני הייתי שם , אמנם הוצאתי מהרוסטר מחוסר פעילות, אבל זאת חברה מדהימה. אתה יכול לחזור לרוסטר אם אתה רוצה פשוט שלח לכוח אדם מייל עם המספר שלך עם בקשה לחזור- לא צריך תרוצים ןיחזירו אותך אותי פיטרו והחזירו 3 פעמים :mrgreen:
אורח פורסם ינואר 23, 2011 דיווח פורסם ינואר 23, 2011 אני המראתי ראשון בטיסה שלנו היום. הייתי מספר 6 להמראה. טירוף! החברה של דלתא דפקו נוכחות מטורפת, ובסוף גם נחתתי עם שלג בדטרויט. תודה למי שטס היום. תיכף אני מעלה את התדריך לשבוע הבא.ד"א, בקשר לDVA, גם אני הייתי שם , אמנם הוצאתי מהרוסטר מחוסר פעילות, אבל זאת חברה מדהימה. אתה יכול לחזור לרוסטר אם אתה רוצה פשוט שלח לכוח אדם מייל עם המספר שלך עם בקשה לחזור- לא צריך תרוצים ןיחזירו אותך אותי פיטרו והחזירו 3 פעמים :mrgreen: אם זה כ"כ פשוט אז סבבה. הכוונה למספר היא מספר ואטסים, נכון?
Elad Zeierman פורסם ינואר 23, 2011 דיווח פורסם ינואר 23, 2011 שלילי מספר הטייס בחברה תכתוב מייל שאתה מעוניין לחזור לפעילות ותצרף את מספר הטייס בחברה DVAXXXX
אורח פורסם ינואר 23, 2011 דיווח פורסם ינואר 23, 2011 הבעיה היא שאני לא זוכר או מוצא את המספר טייס שלי. אין לי בעיה גם להרשם לשם מחדש.
Elad Zeierman פורסם ינואר 23, 2011 דיווח פורסם ינואר 23, 2011 הבעיה היא שאני לא זוכר או מוצא את המספר טייס שלי. אין לי בעיה גם להרשם לשם מחדש. אז תן להם את השם שלך יאתרו את זה כבר.
Aaron Dagan פורסם ינואר 26, 2011 דיווח פורסם ינואר 26, 2011 מצטרף לממליצים על דלתא.כרגע משתתף בארוע מקנדי למנצ'סטר. פיקוח מלא לאורך כל הדרך, כולל מעל האטלנטי. ממש מהדורה נוספת של CROSS THE POND, לחובבי השלולית. תענוג. עקב בעייה טכנית השלמתי את ההמשימה שלי בקטע הזה למחרת עם פיקוח מלא כמעט לכל אורך הנתיב כולל מעל השלולית, וכמובן פיקוח אנגלי מעולה מאירלנד ועד סגירת טיסה במנצסטר..... 7 שעות מאד מאתגרות ומלאות פעילות. כייף אמיתי ומומלץ מאד.
Aaron Dagan פורסם ינואר 26, 2011 דיווח פורסם ינואר 26, 2011 OK, שלחתי להם מייל. תודה, אלעד. באיזה דגם מטוס השתמשת לפני שהפסקת פעילות ב-DVA ? רצוי שתציין גם עובדה זו בפנייה אליהם.