Or Netzer פורסם פברואר 2, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אם תרצו סוף סוף לעשות משהו קצת שונה ולבוא קצת לפריפריה אז אוכל לעזור בארגון של מקום + מקרן + ארוחות (תלוי במספר אנשים) + עוד כמה דברים נחמדיםדברו איתי אם יש לכם אומץ :mrgreen: חברה פשוט תשלחו שרטוטים והצעות למייל, תפסיקו לזרוק פצצות לפורום. תנו לי לעשות ת'החלטה. אם צריך זה יהיה גם בפריפריה
Adam Waiser פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אם תרצו סוף סוף לעשות משהו קצת שונה ולבוא קצת לפריפריה אז אוכל לעזור בארגון של מקום + מקרן + ארוחות (תלוי במספר אנשים) + עוד כמה דברים נחמדיםדברו איתי אם יש לכם אומץ :mrgreen: חברה פשוט תשלחו שרטוטים והצעות למייל, תפסיקו לזרוק פצצות לפורום. תנו לי לעשות ת'החלטה. אם צריך זה יהיה גם בפריפריה אין בעיה פשוט בחדבים הקודמים זה לא היה שווה את הבירור בקיבוץ אפילו כי הקודקודים לא חשבו שזה הגיוני לעשות את זה כל כך רחוק מהמרכז הרוחני והפיזי של החטיבה אם מבחינת יכולת הגעה ואם מבחינות אחרות. אם אתה אומר שהפעם זה ריאלי מבחינתכם ושאתם מוכנים להעתיק את החטיבה צפונה ל48 שעות אני אתחיל להריץ את זה ואשלח לך מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה במייל או באמצעות יונים או שאני אשלח רץ קנקן עד אליך עם התכניות
Noy Farhi פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אדם קצת רחוק אני אומר אני מוכן להגיע רק אם אתה מסדר לי להגיע לשם עם מטוס (: (הכל בגדר הצחוק כמובן) :mrgreen:
maor949 פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 יאללה טסים עם הקופסא של עיט לראש פינה :evilbat:
אורח פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 לדעתי יהיה מגניב אם החד"ב יתקיים בפריפריה, כשמסיימים משמרת פיקוח הולכים לקיבוץ לעזור לשוודיות לחלוב פרות, מה רע?
Yarden Gotlib פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 לדעתי יהיה מגניב אם החד"ב יתקיים בפריפריה,כשמסיימים משמרת פיקוח הולכים לקיבוץ לעזור לשוודיות לחלוב פרות, מה רע? אחלה רעיון! רק אתה צריך להיזהר שלא יחלבו אותך בטעות עם הכבשה על הראש...
Elad Zeierman פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 לדעתי יהיה מגניב אם החד"ב יתקיים בפריפריה,כשמסיימים משמרת פיקוח הולכים לקיבוץ לעזור לשוודיות לחלוב פרות, מה רע? עוד פעם נתנו לך להסתובב בלי רצועה :-)
Noy Farhi פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 לדעתי יהיה מגניב אם החד"ב יתקיים בפריפריה,כשמסיימים משמרת פיקוח הולכים לקיבוץ לעזור לשוודיות לחלוב פרות, מה רע? עוד פעם נתנו לך להסתובב בלי רצועה :-) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח