E.Z פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 ביקרתי היום בטרמינל 3 בסיור מודרך- לא צילמתי תמונות רוב התמונות שפורסמו עד היום בהחלט מתעדות את הטרמינל יפה מאוד. קצת התרשמות שלי- המקום מהמם ומפואר אבל שפכו שם יותר מידי כסף כידוע הטרמינל לא יגיע לעומסים שלהם הוא תוכנן. שאלתי את המדריך שאגב הוא מטעם מרכז התיאום למה לא בנו את הטרמינל במרכז המשולש והתשובה הייתה מענינת- לא מדובר בחוסר מקום או שיקולים בטחונים אלא פשוט לא רצו להפריע לתנועת המטוסים ולסגור מסלולים בגלל הבנייה קצת אבסורד כי בערך חודש לפני פתיחת הטרמינל מסלול 26 אמור להיסגר לשיפוצים למשך חצי שנה. מעבר לזה הכול באמת יפה המדריך בלבל את השכל הרבה על זה שהבניה שמצד אחד היא מודרנית ומצד שני שמו בא מאפייני ארץ ישראל - קירות אבן ירושלמית וכל הקשקושים האלה- ממש לא מעניין. בעצם בביקור עושים את מסלול הנוסע גם כיוצא וגם כנכנס, כאשר הגענו לשרוול B ראינו שם את ה737 -200 של ארקיע וה -747 של אל על חונים שם במסגרת ניסויי גרירה יש אגב מהשלוחות תצפית לא רעה בכלל על כל המסלולים מי שייטוס יהנה לשבת ולהסתכל על התנועה. יום לפני הפתיחה - 2 בנובמבר ייסגר כל בן גוריון ל12 שעות שבו יעברו( העובדים) כולם לטרמינל החדש ואז הוא ייפתח ב -12 בצהריים עם טיסה נכנסת ראשונה של אלעל וטקס וכו' .לגבי עתידם של רחבות J ן L - ייפונו לחלוטין וישמשו רק כרזרבות וטרמינל 1 יהפך לפנים ארצי את טרמינל 2 יפרקו וייבנו שם איזה מסוף מטען של ארקיע. כיום הטרמינל מוכן כמעט לחלוטין מתבצעים הרבה פעמים ניסויי סימולציה של נוסעים רש"ת רכשה המון מזוודות לצורך העניין ביוני היו המון ניסויים נכון להיום הסימולציות כמעט הסתיימו. בקיצור מחכה לנו אחלה טרמינל למרות שאישית אני אוהב לסוע באוטובוס למטוס...יותר כיף. נסיעה טובה
OmriSoudry פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 "בערך חודש לפני פתיחת הטרמינל מסלול 26 אמור להיסגר לשיפוצים למשך חצי שנה. " נראה מוזר שהם חודש לפני הפתיחה וישפצו עוד 6 חודשים אחרי
GILG פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 אני ביום ראשון באותו סוג סיור גם לנתבג 2000 מקווה שנהנת
Boeing744 פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 אולי לא קראתם ידיעות אחרונות היום, אבל היתה כתבה על בעיות באמצעי האבטחה. נקווה ששוב לא יהיה נתב"ג 2100
E.Z פורסם אוגוסט 11, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 איך מגיעים לסיור כזה? רש"ת מקימתת סיורים לגופים מאורגנים בין השאר לצורך שיווק ולגופים שעוסקים בתעופה אני הצטרפתי לביקור מטעם העבודה של אבא שלי בתעשיה אווירית.
moti פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 מעניין אותי לדעת אם הם סידרו את דלפקי הצ'ק אין בטרמינל 3- זכור לי שבערוץ 10 לפני כמה חודשים הייתה כתבה על החלמאות שהייתה בבניה של הטרמינל וששמו את דלפקי הצ'ק אין במקום לא הכי אידיאלי ושרצוי להזיז אותם.
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 ד"א אני חושב שימשיכו להשתמש באוטובוסים כי על תשכח שלא כל החניות שם הם עם שרוולים יש גם חניות בצדדים
E.Z פורסם אוגוסט 13, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 ד"א אני חושב שימשיכו להשתמש באוטובוסים כי על תשכח שלא כל החניות שם הם עם שרוולים יש גם חניות בצדדים יהיו אוטובוסים יש אפילו ירידה מיוחדת אליהם אבל תדירות השימוש תרד... יש בכל צד של המתחם חניהל -5 מטוסים ...ללא שרוולים
Gal פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 אין שדה בעולם שאאין בוא אוטובוסים בגלל שלא כל חברה רוצה לשלם על השירות ששרוול נותן ויותר זול לה לשלם על אוטובוס
hagay פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 אין שדה בעולם שאאין בוא אוטובוסים בגלל שלא כל חברה רוצה לשלם על השירות ששרוול נותן ויותר זול לה לשלם על אוטובוס :shock: לא ידעתי שעל שרוול משלמים.
Yehonatan_el פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 לפי מה שאני ראיתי באינטרנט זה 7 חניות בכל צד
Gal פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 בטח שמשלמים כשטסתי ממלאגה לארץ ב2 לפנות בוקר הביאו אוטובוס עם נהג ונהג משנה (כנראה שהנהג לא יטפוס איזה שינה קטנה) וזה לא שלא היו מקומות פנויים בשרוולים זה פשוט עולה להם יותר כסף וטיסות שכר רוצות לשלם כמה שפחות כל עוד זה לא פוגע בצורה רצינית בשירות שלהם.