Tal Peleg פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 שלום לכולם! ראיתי שהמון הסתבכו אם הTS החדש אז הכנתי מדריך קודם כל ממולץ שהTS יהיה סגור יאלה נתחיל! 1. להכינס לאתר פורום של החטיבה ולהתחבר למשתמש שלכם וללחוץ הגדרות: 2.נכנסים לפרופיל שלכם 3.והאחרון זה החלק שאנחנו צריכים את החלק שרשום"לינק לחיבור לשרת ה-TS: " מעתיקים 4. פותחים דפדפן חדש ומדביקים את מה שהעתקנו לכתובת 5. מפעלים את הישום ומוסיפים ל Bookmarks. עכשיו השלמנו את כל השלבים ויכולים להיכנס לTS ולעבור חדרים דיבור נעים.
Amir Gluzman פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 קודם כל מומלץ להקטין את התמונות. ואח"כ לכתוב מדריך מסודר כי לא הבנתי כלום.
eido1706 פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 כנ"ל גם לWINDOWS 7 רק שהוא לא ישאל אותכם אם אתם רוצים להפעיל,הוא ישר יכנס לTS מיד אחרי שתשימו את הלינק מהפרופיל שלכם בשורת הכתובת הוא יפתח חלון בTS. כל הכבוד על ההשקעה טל,תקטין את התמונות.
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 חבר'ה - תשאירו את עבודת הפורום לנו בבקשה. טל, חוקי הפורום ידועים לך אני בטוח, בבקשה הקטן את התמונות בהקדם. עד שתקטין, התמונות יופיעו כקישורים.
Tal Peleg פורסם פברואר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2011 חבר'ה - תשאירו את עבודת הפורום לנו בבקשה.טל, חוקי הפורום ידועים לך אני בטוח, בבקשה הקטן את התמונות בהקדם. עד שתקטין, התמונות יופיעו כקישורים. הינה סידרתי
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 חבר'ה - תשאירו את עבודת הפורום לנו בבקשה.טל, חוקי הפורום ידועים לך אני בטוח, בבקשה הקטן את התמונות בהקדם. עד שתקטין, התמונות יופיעו כקישורים. הינה סידרתי אני יודע שזה העבודה שלכם אבל פשוט הרבה הסתבכו לא דיברתי על המדריך, על זה קבל ח"ח וכל הכבוד, יוזמה יפה! דיברתי על ההערות שחברי החטיבה זורקים שאמורות לבוא מאחראי הפורום :wink:
yaronshani פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 משום מה השדה הזה בפרופיל שלי ריק, למרות שיש לי שם חשבון ואטסים תקין. בינתיים יש שיעור ואני נמצא בלובי מקווה שאקבל עזרה בהקדם
Amir Gluzman פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 לא בדיוק,התמונות עדיין חורגות מהמותר. "פרסום תמונות בפורום - אין לפרסם בפורום תמונות אשר גודלן עולה על 768*1024 פיקסלים". גודל התמונות שלך הוא 768*1365.
Tal Peleg פורסם פברואר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2011 לא בדיוק,התמונות עדיין חורגות מהמותר."פרסום תמונות בפורום - אין לפרסם בפורום תמונות אשר גודלן עולה על 768*1024 פיקסלים". גודל התמונות שלך הוא 768*1365. אני שניתי את זה בדיוק אל 1024X768 בתוכנה מסויומת כך שזה לא יכול להיות
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 מה קורה אם אני מתקין גם על מחשב שני? צריך את התהליך מחדש?
Tal Peleg פורסם פברואר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2011 מה קורה אם אני מתקין גם על מחשב שני? צריך את התהליך מחדש? אני חושב שכן משום שבמחשב אחר זה ID אחר והוא לא יזכור לפי השם (תקנו אותי עם אני טועה)
Ohad Shalev פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 לא... אתה לוחץ CTRL-I נפתח חלונית "זהויות" ומבצע שם EXPORT לזהות שלך (בד"כ אם לא ביצעת שינוי זאת תהיה זהות default). את הזהות הזאת אתה מייבא ל-TS מחשב השני או השלישי או הרביעי - חשוב מאוד לא לחלוק זהות זאת עם משתמשים אחרים שכן הם פשוט ישתמשו בזהות שלך ב-TS ואם הם יעשו בעיות אתה תאכל אותה. בהצלחה ;-)
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 8, 2011 דיווח פורסם פברואר 8, 2011 חבל דווקא רציתי לשים את הזהות שלי בשיתוף קבצים תודה רבה!
Ron Peer פורסם מרץ 4, 2011 דיווח פורסם מרץ 4, 2011 בהעתקת לינק הוא נותן דף שלא ניתן להציג.. אבל שניסיתי להיכנס לשרת נכנסתי בלי בעיה האם זה ישפיע על הרשאות מסויימות? אם אני בוחר את השם שלי מופיע שאני אורח..איך אפשר לסדר את זה ( הרשאות כולל IFS - בוגר IFR2 CVFR14 )
Ohad Shalev פורסם מרץ 6, 2011 דיווח פורסם מרץ 6, 2011 תנסה להיכנס לדף דרך CHROME או FF - ה-TS3 והאקספלורר לא מסתדרים יחד לצערי. בכלל האקספלורר לא מסתדר עם יותר מידי דברים חדשים שיוצאים לאחרונה - נראה כאילו מייקרוסופט נשארים כמה צעדים מאחור בתחום הזה.