Tomer Haim פורסם פברואר 9, 2011 דיווח פורסם פברואר 9, 2011 היי, תיקנתי תכונות ביצועי מטוס ופנל מכשירים לפייפר ARROW של קרנדו עבור FSX תיקון תכונות טיסה: - הצמדת ביצועי מטוס לספר המטוס - תיקון התנהגות הגאים (במיוחד בפניות, החלקות ובעית הניתוק שהיתה) - תיקון ערך גלישה - תיקון השפעת מדפים - הגברת אפקט קרקע (זו בעיה שקיימת בכל המטוסים בסימולטור) תיקון פנל מכשירים: - הפיכת מד מהירות, מד גובה ומד אופק מלאכותי לכאלו שמגיבים מהר מאוד לשינויים ומאפשרים טיסת IFR אמתית. - יצרתי מוד LEFT SEAT הממוקם בדיוק במיקום העיניים של הטייס, ומצב ברירת מחדל בו יש ראות טובה גם למסלול וגם למד המהירות והגובה (בשביל יישור המבט מיידית לנחיתה) - הוספתי חלון קטן המציג את מצב המדפים והגלגלים גם כשלא רואים את הידיות להורדה: http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html ה-9 בטבלה תהנו
Lior Avinoam פורסם פברואר 9, 2011 דיווח פורסם פברואר 9, 2011 פשש תומר אני רואה התחלת להפציץ אותנו בפאנלים ןתכונות טיסה למטוסים מתקדמים יותר ! כל הכבוד! תודה רבה על כל עבודתך עבורנו! בלי קשר, קרא ה"פ כאן
Barak Zohar פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 היי תומר! תודה רבה על היוזמה בשיפורי המטוס. ישנה בעיה קטנה שאשמח אם תבדוק, שאחרי שאני מחליף את הקבצים המקוריים בשלך, המטוס לא מניע בשום צורה. תבדוק זאת בבקשה ואם יהיה תיקון אשמח לעדכון. תודה רבה
Yoav Hahamo פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 כמו תמיד, תודה רבה תומר! שימושי מאוד! סוף שבוע נעים
zvi rodes פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 כמו תמיד, תודה רבה תומר! שימושי מאוד!סוף שבוע נעים האם המטוס מתפקד טוב לאחר השינוי?
Yoav Hahamo פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 כמו תמיד, תודה רבה תומר! שימושי מאוד!סוף שבוע נעים האם המטוס מתפקד טוב לאחר השינוי? הי צבי, לא ניסיתי ואין באפשרותי כרגע לנסות. כתבתי הודעה זו מצורך של נימוס ותודה לתומר על כך שהוא משפר את המטוסים לסימולטור :wink:
zvi rodes פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 כמו תמיד, תודה רבה תומר! שימושי מאוד!סוף שבוע נעים האם המטוס מתפקד טוב לאחר השינוי? הי צבי, לא ניסיתי ואין באפשרותי כרגע לנסות. כתבתי הודעה זו מצורך של נימוס ותודה לתומר על כך שהוא משפר את המטוסים לסימולטור :wink: אין בכלל ספק שלתומר מגיע את כל התודות על הנתינה שלו,פשוט רציתי לדעת בעיקבות התלונה של ברק האם המטוס נבדק ונמצא שמיש לפני שאני מבצע את השינוי.
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 מישהו צריך לחתום כפל... מי מוסמך כפליסט פה?
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 תודה תומר - האם זה לדגם הזה? PA28RT 201 Arrow IV FSX
Tomer Haim פורסם פברואר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 10, 2011 כן מדובר במטוס הזה בקשר להנעה, אני אבדוק, יש חשש לבעיה כזו ואם היא קיימת, היא קיימת בכל צי המטוסים שתיקנתי לאחרונה, אני בודק מול סמי
Barak Zohar פורסם פברואר 10, 2011 דיווח פורסם פברואר 10, 2011 למטוס הבוננזה אין את הבעיה לאחר התיקון שלך. רק למטוס הנ"ל בלבד.
Tomer Haim פורסם פברואר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 10, 2011 התקלה נמצאה - המטוס תוקן, אתם מוזמנים להוריד שוב http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html