Gilad Brutman פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 ערב טוב לכל חטיבת VATIL, בית ספר לטיסה וירטואלית IFS שמח להציג בפניכם: נבחרת הפקחים של IFS אז מה זה נבחרת הפקחים הזאת? נבחרת הפקחים היא בעצם מספר פקחים ברשת VATSIM שמוכנים לתרום מזמנם החופשי לטובת פיקוח בזמן שיעורים ותרגולים של בית הספר. למה צריך את זה בכלל? כמו ששמתם לב, ישנן פעמים שבהם דרוש פיקוח לטובת שיעורים ותרגולים בבית הספר, נבחרת הפקחים תבטיח שיהיה פיקוח על החניכים בעת שיעור או תרגול ובכך תעזור לחניכים להתמצא ברשת, להשתפר בנדב"ר ובכללי לטוס יותר טוב. מה צריך לעשות כדי להצטרף? כל פקח ברשת, החל מעמדת קרקע וכלה בעמדת ת"א, בעל שעתיים בשבוע פנויות לעזור לחניכים שמעט מתקשים ודרוש להם עוד זמן, ושיש לו סבלנות ומוטיבציה לעזור לנו - מוזמן ויתקבל בברכה! אם אתם מעוניינים- שלחו לנו למייל: IFS at IFSchool dot net (או בהודעה פרטית) שם מלא, גיל וכמות זמן פנוי (משוערת). שלחו מייל, תאמו איתנו ותכנסו לנבחרת, ככה נמנף את בית הספר ואת החטיבה כולה :!: בואו תעזרו לנו, בתודה, צוות IFS
Noy Farhi פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 כל הכבוד! דבר מצוין,תהיה בעיה לשלוח לך בהודעה פרטית? כי אני לא יכול להיכנס כרגע לאימייל וזה יתאפשר מאוחר יותר. בעיקרון יש לי המון זמן פנוי ובשבועיים האחרונים פיקחתי על חניכים במסגרת התרגולים והשיעורים כך שזה דבר ממש טוב תודה מראש, נוי פרחי.
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 13, 2011 דיווח פורסם פברואר 13, 2011 החבר'ה הנבחרת שינתה צורה מעט. אתם מוזמנים לקרוא בשנית, כל פקח מוזמן!
Gilad Brutman פורסם מרץ 1, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 1, 2011 היי לכולם, כמו ששמתם לב, או שלא שמתם לב, הנבחרת שינתה את צורתה.. כל פקח שיש לי קצת זמן פנוי מוזמן ליצור איתנו קשר ולהצטרף למשפחה הגדולה. תודה רבה !