max200 פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 תודה רבה רבה לאמיר גלוזמן ולנוי פרחי על ההשקעה ועל הזמן שנתנו לנו לטוס. תודה לגלוזמן שאני חופר לו שישגיח עלי ותמיד מסכים ובשמחה, ותודה לנוי שכל פעם עולה לפיקוח כשרוצים ומפקח בכיף ועוזר. אתם תותחים! תמשיכו כך! רועי יעקובוביץ', עפרי גזית, מקס גורביץ וחניכי מחזור 20 של CVFR IFS.
Lior Avinoam פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 כבוגר IFS אני ממש חייב להודות לנוי ולאמיר, כל יום אני רואה את אמיר בTS משגיח על מקיפים בארץ ואת פרחי עולה הרצליה, פרט לכך פרחי אתה פקח ענק! שיהיה הרבה בהצלחה בהמשך הדרך לצוות IFS ולחניכים בקורסים!
Noy Farhi פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 תודה רבה חברים! כיף לראות כאלה פרסומים על גבי הפורומים :bday: צריך באמת להגיד תודה גדולה לאמיר גלוזמן שמקדיש כל כך הרבה שעות ביום בשביל להשגיח על חניכים כל הכבוד! =D> ( :idea: התמדה=הצלחה :idea: )
Ido Wachtel פורסם פברואר 12, 2011 דיווח פורסם פברואר 12, 2011 הזדמנות טובה לתת מילה טובה לנוי שבימים האחרונים פיקח על לא מעט מגדלים בארץ מגדל אילת לא ראה הרבה זמן ימים כאלה של פיקוח
R0e1JaC פורסם פברואר 13, 2011 דיווח פורסם פברואר 13, 2011 מקס? למה פרסמת את האשכול שלי, ולמה שלי נמחק? המון תודה אמיר ונוי, ישר כוח!
Amir Gluzman פורסם פברואר 13, 2011 דיווח פורסם פברואר 13, 2011 מקס? למה פרסמת את האשכול שלי, ולמה שלי נמחק?המון תודה אמיר ונוי, ישר כוח! תודה רבה! רועי,השירשור שלך נמחק בטעות ע"י אחד המנהלים ומקס פירסם במקומך את אותו הדבר.