Liaz Kamper פורסם פברואר 13, 2011 דיווח פורסם פברואר 13, 2011 שלום לכולם, אהבתי מאד את הרעיון של אידו לטיסה קלה משותפת לאילת, בשרשור הזה: viewtopic.php?f=1&t=35684. כמו שהוא ציין זו טיסה קלה מאתגרת, שאפשר לקיים בכל מיני אופנים. הנתיב בשרשור חוצה את ישראל מק"ש לאילת. נתיב מוצלח, אין ספק, אבל הוא די מונוטוני בכיוון שלו, ולוקח קצת יותר משעתיים בססנה - לא קצר למטוס בלי AP. אז אחרי תקופה שבה לא התקיים "קלים בלילה" אנחנו חוזרים לפעילות, והפעם במוצש הקרוב 19.2 21:00 . אני מקווה שאירוע במוצש ימשוך יותר פקחים וטייסים להצטרף. אנחנו נקצר טווח וניקח את הנתיב הלא-שגרתי מבאר-שבע דרך מצפה-רמון עד צופר או מעלה-מישר ואז אילת. מי שרוצה מוזמן, כמובן, לקחת את הנתיב שאידו ציין בשרשור שלו. זה יעשה את החבירה בנתיב הרבה יותר מעניינת. נפרסם תדרוך ונתיב מסודר לקראת הטיסה. נשמח כמובן לפיקוח "חגב" ואילת. כבדים מנתב"ג יהיה בכלל שדרוג בהקפה. שוב תודה לאידו על היוזמה. נקווה לראות את כולכם.
Noy Farhi פורסם פברואר 13, 2011 דיווח פורסם פברואר 13, 2011 לקחתי מגדל קרית שמונה. אני יכול לקחת גם מגדל אילת לקראת הנחיתה...
eido1706 פורסם פברואר 14, 2011 דיווח פורסם פברואר 14, 2011 חחח ליעז... זכויות יוצרים חחח סתם,בתכל'ס זה תוכנן הפוך אבל בכיף... CVFR נכון?
Lior Avinoam פורסם פברואר 14, 2011 דיווח פורסם פברואר 14, 2011 עוד פעם ליעז? עכשיו נתת את עבודתי לאידו? חח, אני לא יודע אם אני יגיע לטיסה אבל אני אשתדל להכין עוד היום תדרוך, אני אפצל אותו לשני החלקים בדרום
Izik Bakshi פורסם פברואר 14, 2011 דיווח פורסם פברואר 14, 2011 מקווה להצטרף ולתת פיקוח, אני יעדכן בהמשך.
Liaz Kamper פורסם פברואר 14, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 14, 2011 עוד פעם ליעז? עכשיו נתת את עבודתי לאידו?חח, אני לא יודע אם אני יגיע לטיסה אבל אני אשתדל להכין עוד היום תדרוך, אני אפצל אותו לשני החלקים בדרום היי ליאור, הסידור פשוט: הרעיון במקרה הזה היה של אידו. התדרוך עליך - בנוהל הרגיל. הפעם יש שתי אופציות לנתיב. ברור ששניכם באים לטוס יחד עם כולם.
Barak Zohar פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 בנוסף לטיסה ארוכה שכזו אפשר לשתף קוקפיט מי שרוצה ולהתחלק בחצי מהדרך אם אחד הטייסים רוצה לקום מהמחשב לכמה דקות. אני טס הרבה לאחרונה בשיתוף קוקפיט עם כל מיני מטוסים של חברת קרנאדו והולך מצויין... אחד מטיס ועל הקשר מול הפיקוח, השני מנווט VOR, תדרים וכו'. זה ממש כייף ומקל המון על הטייס. מומלץ בחום!
Liaz Kamper פורסם פברואר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 15, 2011 בנוסף לטיסה ארוכה שכזו אפשר לשתף קוקפיט מי שרוצה ולהתחלק בחצי מהדרך אם אחד הטייסיםרוצה לקום מהמחשב לכמה דקות. אני טס הרבה לאחרונה בשיתוף קוקפיט עם כל מיני מטוסים של חברת קרנאדו והולך מצויין... אחד מטיס ועל הקשר מול הפיקוח, השני מנווט VOR, תדרים וכו'. זה ממש כייף ומקל המון על הטייס. מומלץ בחום! נשמע מעניין מאד. אני חושב שזה כבר הוזכר כאן. אתה יכול לתת כמה מילים בעניין או לינק לשרשור?
eido1706 פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 זה ממש רעיון טוב ברק... ליעז,CVFR ? ופרחי,לא ממריאים מק"ש... עכשיו שמתי לב :|
arik_25 פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 בנוסף לטיסה ארוכה שכזו אפשר לשתף קוקפיט מי שרוצה ולהתחלק בחצי מהדרך אם אחד הטייסיםרוצה לקום מהמחשב לכמה דקות. אני טס הרבה לאחרונה בשיתוף קוקפיט עם כל מיני מטוסים של חברת קרנאדו והולך מצויין... אחד מטיס ועל הקשר מול הפיקוח, השני מנווט VOR, תדרים וכו'. זה ממש כייף ומקל המון על הטייס. מומלץ בחום! נשמע מעניין מאד. אני חושב שזה כבר הוזכר כאן. אתה יכול לתת כמה מילים בעניין או לינק לשרשור? הי ליעז. שיתוף הקוקפיט הוא מובנה במולטיפלייר של FSX בFS9 יש תוכנות לשיתוף קוקפיט ותוכל לשתף רק עם עוד מישהו בFS9 . תוכנות אלה חינמיות ל 4 שעות ומאז זה עולה כסף לפי מה שזכור לי. אני אחפש את התוכנה אם אתה בFS9.
Barak Zohar פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 ליעז לגבי שיתוף קוקפיט, אריק אמר בגדול את מה שאפשר לעשות וזה עובד נהדר. לאלו שרוצים לשתף קוקפיט עם אותו הסימולטור, יש לפתוח פורטים בכדי לקבל תקשורת תקינה וטובה. מי שצריך עזרה בנושא הפורטים אני אעזור בכייף. תהליך שיתוף הקוקפיט לוקח מס' דקות לפעמים עד שמתארגנים כמו שצריך ומוודאים שהחיבור תקין, לכן צריך לקבוע כמה דקות לפני האירוע ולסדר את עניין השיתוף. חשוב לציין שיש אפשרות לתקשורת קולית בין המשתתפים בחדש המשותף כך שאין בעיה לדבר אחד עם השני ולא להפריע בקשר/טימספיק. לכל שאלה בנושא אפשר לפנות אלי. בהצלחה!
orioh פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 הוא עובד כמו שצריך רק על המטוסים שמגיעים עם הסימולטור
eido1706 פורסם פברואר 16, 2011 דיווח פורסם פברואר 16, 2011 ליעז בדוק הודעות פרטיות... מישהו מגיע? יכול להיות שלמחרת או באותו יום באילת אחליף לבוננזה ואעשה גם קו חזרה אם מישהו ירצה להצטרף-בכיף...
Liaz Kamper פורסם פברואר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2011 הנה התדריך לנתיבי CVFR מומלצים: כמובן שתנועת כבדים אל ומאילת תבורך. אידו, החוק הלא-רשמי של "קלים בלילה" הוא שלא שואלים מי מגיע. פשוט מגיעים וטסים, בכל מספר משתתפים ובכל מזג-אויר.
Noy Farhi פורסם פברואר 17, 2011 דיווח פורסם פברואר 17, 2011 היי ליעז, אני יעלה לפקח באר שבע ואילת לקראת הנחיתה זה בסדר?
Liaz Kamper פורסם פברואר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 17, 2011 הראל דקר מפקח אילת כבר...נשמח לחגב או LL אידו, מאיפה המידע לגבי הראל במגדל אילת? אתה סגור על זה? נוי, המון תודה על הרצון לפקח. אם לא יצא לך לפקח מגדל אילת, אולי תבוא לעשות תנועה כבדה ביותר בעובדה ואילת. תביא גם את בוקי כמובן.
eido1706 פורסם פברואר 18, 2011 דיווח פורסם פברואר 18, 2011 חחח תודה פרחי נכון לעכשיו-פרחי עד ליציאה של כולנו יפקח לנו שדה תימן והראל אילת,בתקווה שיהיה לו משגיח(רוב הסיכויים שכן). ***יש להפגש בשרת הTS לפחות כרבע שעה לפני הטיסה(20:45UTC)*** תתארגנו ותכינו הכול למחר,אני אראה מחר פעילות בTS ויכול להיות שגם ליעז,אתם מוזמנים לשאול אותנו שאלות. נפגש מחר! עריכה-אצלי במפות החדשות זה מופיע במקום כלא(שיש באמצע נקודת ב"ש שלא הוספת...) וכלא לא קיים... אחריו במקצת-8NM מבאר שבע בכיוון 173 נמצאת רמת חובב... בקטע הזה אני אטוס במפה שלי,וכנראה אמריא ראשון/אחרון... אין שינויים נוספים,אולי רק בגבהים. הקטע יבדק לעומק מחר...
Noy Farhi פורסם פברואר 18, 2011 דיווח פורסם פברואר 18, 2011 היי אידו, בוא נעשה סדר קטן... באיזה שעה אתם רוצים אותי מחובר בשדה תימן? באילת הראל עולה לפקח (כמו שכתבת "בתקווה שיהיה לו משגיח") אני בכל מקרה אחרי שכולם ימריאו משדה תימן עולה עם ה744 לאימונים באילת. אני גם יצלם קצת עם ה744 את הנתיב שלכם.
eido1706 פורסם פברואר 19, 2011 דיווח פורסם פברואר 19, 2011 אוקיי פרחי,צור איתנו קשר בסביבות 20:15 בTS ונראה כבר מתי... ***שימו לב!*** למפות הישנות הנתיב הינו; תימן-באר שבע-(כלא לא נמצא פה! זו טעות שלי ושל ליעז... כלא הוא לנתיב אחר)-נגב-טללים-בוקר-עבדת-מישור הרוחות-מעלה מישר-פארן-מנוחה-יהל-קטורה-סמר-אורה-אילת. למפות החדשות הנתיב אותו דבר רק שהיציאה ככה: תימן-באר שבע-רמת חובב. רמת חובב היא נקודה הנמצאת 8 מיילים מבאר שבע וממנה לבאר שבע הכיוון הוא 353/173 גבהים זהים בשני המפות...