Yakov Kraus פורסם פברואר 14, 2011 דיווח פורסם פברואר 14, 2011 לאחר שסיירנו קצת באיים הנידחים באוקינוס השקט הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המשך הסיור אני מציע לחזור להתחיל את המסע בפיליפינים כ600 מיל ממנילה ולהמשיך לטייון שנחאי ביג'ין סיאול דרום קוראה ויפן
Aaron Dagan פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 לאחר שסיירנו קצת באיים הנידחים באוקינוס השקטהייתי רוצה לשמוע את דעתכם על המשך הסיור אני מציע לחזור להתחיל את המסע בפיליפינים כ600 מיל ממנילה ולהמשיך לטייון שנחאי ביג'ין סיאול דרום קוראה ויפן אוקיי מבחינתי. סוף-סוף הצלחתי להחזיר את המחשב הראשי שלי למצב עבודה נורמלי אחרי הפלופ שהיה לי בשבוע שעבר, כולל התקנת FS9 מחדש תוך ביצוע שיפצורים קלים בדרך.... לא זוכר מי בתפקיד הכנת התדריך השבוע, לכן מציע שיעקב יעלה את תדריך השבוע ברוח הדברים ונמשיך משם בשבוע הבא. נא התייחסותכם.
Yakov Kraus פורסם פברואר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 15, 2011 אני יכין הערב את הטיסה למנילה צריך לדאוג לאיזה פיליפינית לעת זיקנה
Aaron Dagan פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 אני יכין הערב את הטיסה למנילהצריך לדאוג לאיזה פיליפינית לעת זיקנה איזה "לעת זיקנה"? אתה בלישכה הצעירה , לא?...... מה זה משנה, תמצא אחת ותהנה.......ושתביא את אחותה גם כן......
Amon Schneider פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 אני בעד, אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי, דור לקח על עצמו להכין את הטיסה השבוע. אנא בדקו איתו. בכל מקרה, אני לא אגיע השבוע, וד"ש לכולם מהלוכווארט הובי שופ באמסטרדם. הסתובבתי שם היום כמו ילד בחנות ממתקים...
4x-dor פורסם פברואר 15, 2011 דיווח פורסם פברואר 15, 2011 היי לכולם. חשבתי על טיסה לכיוון גואם, מה שיקרב אותנו חזרה ליבשת, משם נוכל לעלות צםונה. אבל.. אין לי להתנגדות למסלול אחר
Yakov Kraus פורסם פברואר 16, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 16, 2011 האמת שגם אני חשבתי על גואם (אגב בגוגל על הבסיס האמריקאי יש מפציץ B2 וB1) אבל המרחקים אדירים והם כולם מעל הים ולכן הצעתי לחזור ולבקר באזורים יותר מענינים עם שדות תעופה גדולים אתמול קרתה לי תקלת אינטרנט אני ינסה לערוך תדריך מוגבל היום
Aaron Dagan פורסם פברואר 16, 2011 דיווח פורסם פברואר 16, 2011 דור, יעקב, מציע שתחליטו ביניכם מי יכין את תדריך השבוע.....אני ממש במתח..... :oops: אמון, הפתעת אותי לטובה........ יום מוצלח לכולם.