Amir Paz פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 קשה לי להאמין שמישהו יבוא, אבל בכל זאת.. גישה ב"ג מחובר מ 0300 עד 0730 בבוקר...
tesler8 פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 תודה על הפיקוח וסתם שאלה... למה אתה ער ב3 בבוקר?
Amir Paz פורסם פברואר 20, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 20, 2011 תודה על הפיקוח וסתם שאלה... למה אתה ער ב3 בבוקר? נראה לך שאני באמת אפקח ב 3 בבוקר... המשכורת ב VATIL לא מצדיקה את זה :wink: אני בקנדה, עכשיו 7 בערב אצלי...
Ido Wachtel פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 תודה רבה לאמיר על פיקוח מצויין, זה מה שנקרא לייט נייט נלקחו יומיים חופש מהעבודה לטובת חגיגת האולסטר בLA, אז ניצלתי את הזמן כדי לצאת לניו יורק כ DAL269 בעיצומה של תחרות השלשות וההטבעות :drinking:
Simon Cohen פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 תודה אבל לצערי אצלינו ביום א עובדים אז תוה אבל אני בדרך לעבודה שמעון
Noy Farhi פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 חבל שלא עליתי לאימונים בסביבות השעה 5:00 6:30 :mrgreen:
hogiman פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 אמיר תודה רבה על הפיקוח חבבל שלא ידעתי לפני .... (4X-HOG ) חחחחח מקווים לעוד ...
אורח פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 תודה על הפיקוח וסתם שאלה... למה אתה ער ב3 בבוקר? נראה לך שאני באמת אפקח ב 3 בבוקר... המשכורת ב VATIL לא מצדיקה את זה :wink: אני בקנדה, עכשיו 7 בערב אצלי... ואצלי 9 בבוקר
nirel96 פורסם פברואר 20, 2011 דיווח פורסם פברואר 20, 2011 חחחח אתם מפוזרים בעולם אה? יפה מאוד כל הכבוד ע היוזמה!! מישהו רוצה ארגן בחמישי ערב+לילה לבן של טיסות ופיקוח מלא ארצי?
Itay Zecharia פורסם פברואר 21, 2011 דיווח פורסם פברואר 21, 2011 ככה זה עם 30 מתחת לאפס, אין הרבה ברירות
Zeev Bucki פורסם פברואר 21, 2011 דיווח פורסם פברואר 21, 2011 אהלן אמיר! בשעה 3.30 בבוקר בדיוק נחתתי בהונג קונג VHHH לאחר טיסה של 11 שעות מלונדון היתרו EGLL כטיסת בריטייש איירויס ווירטואל BAW27.בפעם הבאה תחכה לי שם לפיקוח ולא בבן גוריון... לאחרונה ביצעתי בלונדון במשך כשבועיים כל לילה כי אני אוהב לראות בלילה את אורות המסלולים וכ"ו תרגילים בגישות שונות והקפות ראיה ומכשירים TOUCH AND GO בלונדון בהיתרו EGLL וגייטויק EGKK.השדות עמוסים במיוחד במטוסים כבדים ומלא עמדות פיקוח שהפיקוח שם איכותי ביותר .לפתע פנה אלי בפרטי תוך כדי טיסה מישהו והחמיא לי על הביצועים שלי ובקש ממני להתקשר אליו לאחר הטיסה אם ארצה כי הוא מחפש טייסים כמוני ל744.אז לאחר הטיסה התקשרתי אליו והסתבר לי שהוא נשיא החברה של בריטייס אירוייס ווירטואל British Airways Virtual Chairman & CEO - Jamaal Brathwaite והוא הזמין אותי להצטרף לחברה ושלח לי לינק לאתר שלהם ושם מילאתי מה שצריך וקבלתי כמובן מספר אישי ואישור להטיס את כל הכבדים וכמובן 744. יש שם מערכת של רישום מעקב והזמנת טיסה כמו באל על ווירטואל אבל עם כל מיני תוספות כמו:מיפוי מזג אוויר באיזור הטיסה קולות של הקברניט והדיילות במהלך הטיסה בהמראה שיוט ונחיתה.כמו כן מפורט בדו"ח טיסה מהי העלות הכספית שלה מבחינת דלק וכ"ו ואתה גם מקבל משכורת בדולרים לכל טיסה וצובר שעות ומתקדם. בקיצור בפעם הבאה שעובר לידכם מטוס של BAW אז תבדקו אולי זה MJB לשעבר עם שתי דיילות בריטיות שיושבות לו על הבירכיים במהלך הנחיתה... בוקי זאב:4X-MJB :drinking: