hogiman פורסם פברואר 25, 2011 דיווח פורסם פברואר 25, 2011 שלום לכולם ! לאחר כמה תקלות שהיו לי גם במחזור 19 וגם בטיסות תמיד נוי היה זה שעזר לי , תמך בי, עודד אותי ונתן לי את המוטיבציה להמשיך זה הזמן להגיד לו תודה ענקייתתת ליד כל הפורום !!! על הכל ... אז נוי באמת כל הכבוד על כל הסובלנות שלך והנכונות לעזור תמיד לאלה שקשה להם .... המשך כך !
Ohad Shalev פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 חבר'ה, הבנו - אפשר לרכז את כל התשבוחות לנושא אחד.. כל יומיים תשבוחות לנוי זה יפה וכל הכבוד לכם ולו בעיקר, אבל זה גם מתחיל להעיק אז אנא מכם חדלו לפתוח שרשורים נוספים - יש לפחות 3 שאני ספרתי בפורום VA וניתן לכתוב גם בהם. בהצלחה בהמשך.
Amir Paz פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 אני רוצה להוסיף לתגובה של אוהד כמה מילים. לי אישית עושה טוב לראות חברים (בעיקר צעירים) שמפרגנים אחד לשני. אין לראות בהערה של אוהד סוג של מכשול לעתיד בהבעת דעה כזו או אחרת, אבל יחד עם זאת, לזכור שאנחנו (מנהלי הפורום) כן סומכים על ההבנה שלכם ועל היכולת שלכם להבדיל בין מוגזם לבין חיוני לפירסום. בסוף נוי פרחי יהיה הרב רנטגן ונתחיל לראות פה פריסומים כמו "תודה לנוי פרחי שתיקן לי את הפזילה" א.ק :wink: :drinking: בכך אנחנו מסכמים את החלטת הצוות שלא לפתוח פורום "נוי פרחי" בינתיים תודה לכולם, ותודה לנוי :mrgreen:
Adam Waiser פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 נוי אם אתה רץ עכשיו לראשות הממשלה יש לך כבר מנדטים בכיס לך על זה לפני שיהיה מאוחר! :mrgreen:
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 "תודה לנוי פרחי שתיקן לי את הפזילה" א.ק :wink: :drinking: :mrgreen: מממ מעניין מה ראשי התיבות אומרים.... הרמטכ"ל הבא - עליי!
Avis פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 איזה כיף לראות עוד אנשים שמשבחים אותו ! כל הכבוד פרחי, ישר כח !
nirel96 פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 נוי הפקח שלנו!!! חחח כבר יש בטוח מלאאא רעיונות לסטיקרים שלו חחחחח תודה רבה נוי אתה פקח מעולה!!!!!! המשך כך יישר כוח אחי!!!!
Mishel Ben Zor פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 נוי תודה רבה לך אתה מקדיש כל כך הרבה זמן לתרגולים שלנו גם שבית הספר בפגרה שלפעמים לא נעים לי לא להתחבר חחח הרבה זמן לא ראתי פקח כמוך!!! תודה