עבור לתוכן
Or Netzer

*כנס חטיבה2011 שרשור מרכזי-מרצה אורח -רא"ל במיל' דן חלוץ!!!*

Recommended Posts

פורסם

קודם כל כל הכבוד..למארגנים :):):)

הערה קטנה לדעתי לגבי שעת סיום מאוחרת וצמודה מדיי לרכבת ייצור לחץ לסיים או לחץ להגיע יש למשל חברה שאוליי ירצו לפטפט קצת בסיום או לעזור בפירוק וכו'

אופציה ב לטרמפים בין החברה לת"א לא בטוח שיעבוד טוב..בכנס הרצליה נתקענו כמה חברה שעה בהרצליה ךרכבת בגלל 5 דק' כי לקחנו לשם אוטובוס..

פורסם

האלן רון.

אני בטוח כי נמצא פתרון לכל חבר עם בעיית תחבורה בדרך חזרה.

לקראת הכנס יפורסם שרשור טרמפים.

ואם צריך גם אני אקפיץ את החברים הספציפיים לרכבת כ10-15 דקות לפני מועד הרכבת (21:08).

יהיה בסדר! בשביל הכנס שווה גם לחכות שעה ברכבת בת"א עד לרכבת (במקרה של מישהו שגר בבאר שבע והרכבת האחרונה בשעה דיי מאוחרת). אין מה לעשות.

אנחנו רוצים להקרין דברים , ובשעון קיץ מחשיך מאוחר. ומעבר לכך, לא ניתן להתחיל את הכנס בשעה מוקדמת יותר עקב אנשים שעובדים.

צור קשר בפרטי אם יש עוד שאלות או בעיה אישית אני אשמח לעזור לך והכל יהיה בסדר.

פורסם

תודה,

אם יהיה משהו אצור קשר. כרגע בנתיים אגיע ברכב או בטרמפ - אוליי אפילו רכבת בכל מקרה ברגע שאדע יותר טוב אעדכן מה שכן זה יהיה קרוב מאוד למועד הכנס ( כמה ימים לפני ).

פורסם
אור אני מעדיף לבטל את הזמנת החולצה שלי..

קודם שאני יהיה בטוח בהגעה בכלל, אני לא יודע מי יקח לי את החולצה :)

אני מוחק את ההרשמה שלך לגמרי, פשוט תרשם כשתהיה בטוח.

פורסם
איך אפשר להגיע לשם באוטובוסים מאור יהודה?

שלום מישל.

א. יפתח שרשור טרמפים ואני בטוח שתמצא טרמפ.

ב. אוטובוסים למקום אין. מה שכן, לוקחים רכבת לתחנת ראש העין, מהתחנה יש מספיק אנשים עם רכבים (אני) שיוכלו להקפיץ אותך למושב שנמצא ממש 5 דקות נסיעה משם..

פורסם

***שימו לב לא ניתן להזמין יותר חולצות לכנס הזמנת חולצות נסתיימה ניתן עדיין להרשם לכנס, חולצות לא יכללו בהרשמה***

כמו כן לא ניתן לבטל הזמנת חולצות מרגע כתיבת הודעה זו,

חבר חטיבה שהזמין חולצה מתחייב לבוא ולשלם עליה בכנס ולאסוף אותה. (אלא אם מישהו משלם עליה במקומו ואוסף את החולצה במקומו ובהסכמתו!).

ניתן עדיין להרשם לכנס בכל עת.

אנא הרשמו, מועד הכנס קרוב.

בברכת כנס מוצלח.

פורסם

שימו לב שימו לב חברים יקרים.

מרצה אורח. רא"ל (במיל') דן חלוץ

הרצאה בנושא : עולם הטיסה של בחור צעיר/זכרונותיו.

ההרצאה אינה פוליטית ואין להכנס לשום נושא פוליטי כיאה לחוקי VATSIM.

שתהיה הרצאה מעלפת!

פורסם

שתהיה הרצאה מעלפת!

רציני??? סחטיין עליכם?? מאיפה השגתם אותו?? אולי תאראגנו קומבינות לצעירי VIAF בחיל אוויר..

אני בטוח שמי שמטיס F16 FALCON ויודע את הספר שבא עם הסימ יכול בקלות לאתגר את חלוץ.. :wink: :wink: סתם...

פורסם

שתהיה הרצאה מעלפת!

רציני??? סחטיין עליכם?? מאיפה השגתם אותו?? אולי תאראגנו קומבינות לצעירי VIAF בחיל אוויר..

אני בטוח שמי שמטיס F16 FALCON ויודע את הספר שבא עם הסימ יכול בקלות לאתגר את חלוץ.. :wink: :wink: סתם...

לא משנה איך, העיקר שהוא מגיע. :lol:

רק מראה לכם כמה אתם , כלומר ( החטיבה ) מיוחדת, וגם מפקד חיל אויר ורמטכ"ל לשעבר מעריך אותה ומגיע.....

הבקשה היחידה, גלו בגרות בכנס ואל תיגררו להערות מיותרות למי שבכל זאת יש כמה, בואו נכבד אותו כפי שהוא מכבד אותנו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...