maor949 פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 וווווווווווווווואאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו שיחקתם אותה !!!!!
Shoval Cohen פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אני לא אוכל להגיע, כל הכבוד למארגנים. אגב, מושב חגור הוא מושב הרמטכ"לים - גם דני וגם גבי יצאו מהמושב. למארח הכנס יש קשר מאוד חם עם שתי האנשים הנ"ל, אני בטוח שהוא יציג זאת בכנס
Izik Bakshi פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים. בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית.
Or Netzer פורסם אפריל 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים.בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית. כפרה פעם הבאה דבר איתי לפני :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים.בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית. כפרה פעם הבאה דבר איתי לפני :mrgreen: אל תדאג, צריך להושיב מישהו בקבלה
mickey lip פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 איציק, סיכוי טוב שיוסי מגיע- ידאג לחצובה ויצלם. VATILX - אחראי צילום חטיבה . חחח
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים.בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית. כפרה פעם הבאה דבר איתי לפני :mrgreen: אל תדאג, צריך להושיב מישהו בקבלה סבבה, כל עוד לא קיבלתי את המנגל, בהצלחה :mrgreen:
maor949 פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 הארה חשובה ביום חמישי הבא מסתמנת מערכת סוערת הדבר נתון לשינויים וניהיה יותר בטוחים ביום שני-שלישי הבא
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2011 הארה חשובהביום חמישי הבא מסתמנת מערכת סוערת הדבר נתון לשינויים וניהיה יותר בטוחים ביום שני-שלישי הבא ידוע, אנחנו עוקבים בדריכות. עדכונים למי שנרשם במייל, וכאן.
Ron Peer פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 להשתדל להודיע יום לפני הכי מאוחר.. לא לכולם יש גישה מספקת ל INT באותו יום ויספיקו לראות - כאלו שבאים ישר מעבודה
Or Netzer פורסם אפריל 5, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2011 להשתדל להודיע יום לפני הכי מאוחר..לא לכולם יש גישה מספקת ל INT באותו יום ויספיקו לראות - כאלו שבאים ישר מעבודה ברור. זה יהיה יותר מיום לפני , אל דאגה. את המייל הזה יצטרכו לאשר גם.
Or Netzer פורסם אפריל 6, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2011 לא קיבלתי אישור הרשמה!מה עושים? לא מקבלים אישור הרשמה. הרשמתך התקבלה בכל מקרה. בדקתי כרגע.
Izik Bakshi פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 בנוסף לדבריו של אור, בסוף שבוע נתחיל בתהליך אישור הגעה מכל מי שנרשם.
Ron Peer פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 בנוסף לדבריו של אור, בסוף שבוע נתחיל בתהליך אישור הגעה מכל מי שנרשם. אין בעיה אבל אם יהיה שינוי עקב מזא יכול להיות שהכל ישתנה באנשים..
bar levy פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 ניתן להירשם רק אם אני יוכל להגיע שזה יהיה בתאריך החלופי?
Or Netzer פורסם אפריל 6, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2011 ניתן להירשם רק אם אני יוכל להגיע שזה יהיה בתאריך החלופי? כשזה יהיה בתאריך החלופי תוכל להרשם עד אז.. זה ב14.
maor949 פורסם אפריל 7, 2011 דיווח פורסם אפריל 7, 2011 חברה כנראה אני לא אוכל לבוא ב14.4 מכיוון שיש באותו יום בת מצווה לאחותי אוכל לבוא במידה ויהיה תאריך חלופי
Roy פורסם אפריל 7, 2011 דיווח פורסם אפריל 7, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים.בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית. אני אביא איתי מצלמה ואשמח לעזור. בנוסף, מסתמן מזג אוויר נוח ונקווה שלא ישתנה! http://www.israelweather.co.il/week.asp?tbSelCity=16
Or Netzer פורסם אפריל 7, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 7, 2011 לכנס החטיבה דרושים שני חברים שמתנדבים לצלם וידאו ותמונות לצורך תיעוד הכנס לדורות הבאים.בבקשה צרו איתי קשר במייל או בהודעה פרטית. אני אביא איתי מצלמה ואשמח לעזור. בנוסף, מסתמן מזג אוויר נוח ונקווה שלא ישתנה! http://www.israelweather.co.il/week.asp?tbSelCity=16 הבעיה היא פחות המז"א באותו יום. פרטים בהמשך.
Or Netzer פורסם אפריל 8, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 8, 2011 שלום חברים, נא לעקוב במייל כל מי שנרשם לכנס, נא לאשר את ההרשמה שלו. נשלח לכם אימייל, לקרוא בעיון ולהחזיר. במידה ולא קיבלתם אימייל, כנראה ההרשמה לא התקבלה או שהקשתם אימייל שגוי בהרשמה. נא לוודא מולי בפרטי. נכון לעכשיו הכנס מתקיים כמתוכנן, מד"א צפוי להיות נאה. כמובן על כל דבר בלתי מתוכנן אנחנו לא שולטים ובמיוחד בשינויי מז"א של חודש אפריל. שיהיה כנס פורה ומהנה לכולם. עדיין ניתן להרשם, אני חוזר ואומר עדיין ניתן להרשם לכל מי שלא נרשם.!!! אז תמשיכו להרשם.
Or Netzer פורסם אפריל 9, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2011 אישרו הגעה עד כה: אור נצר :] אלי ויטאר יזהר חביב אלעד ברנע אביב קרבל תומר אוסוזלק איציק פרידלנד טל פלג רוי סגל רומאן דרייר משה בנסל רון פאר