Barak Zohar פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 שלום לכולם! חשוב לי לשתף אתכם במקרה של הונאה שקרה לי לאחרונה שקשורה לקהילה שלנו לכן יש לקרוא ברצינות את מה שאני כותב!! לפני כחודש וחצי לערך, פרסם כאן בחור הקורא לעצמו אמיר מנור, הודעה על מכירת ציוד טיסה לסימולטור. לאחר כמה ימים התקשרתי לאותו בחור שהיה נחמד מאוד בטלפון והוא סיפר לי על הציוד שהוא מוכר והכל היה נשמע מעולה. לאחר מס' ימים נפגשתי עם אותו בחור בבית ביתו (כך הוא אומר), במושב בן עמי ליד נהריה ואכן היה לו שם ציוד לסימולטור. הכל היה נראה טוב ויפה, אכן הייתה שם בחורה צעירה וגם הוא כמובן. הציוד שהוא מכר לי לכאורה היה: יוק של חברת CH, יוק נוסף מקצועי של חברת PFC למי שמכיר ופדאלים של חברת סאיטק. על כל הציוד הזה שילמתי בסה"כ 900 ש"ח (פה הייתי צריך כבר לחשוד) והכל עובד אני חייב לומר. הקנייה של הציוד הלכה כמו שצריך, אני קיבלתי ציוד תקין והוא קיבל את הכסף. לאחר מס' ימים הוא אמר לי שיש ברשותו ציוד טיסה נוסף כגון רדיו של צסנה למחשב כמובן, פדאלים של CH ובנוסף TrackIr למכירה. את כל הציוד הזה חבר טוב שלי שלא אציין את שמו, רצה לקנות ממנו ולכן הוא העביר לי כסף בכדי שאני אשלם לו ואביא לו את הציוד שהובטח. עקב מס' דברים שלא אפרט כרגע, ועקב זאת שאותו בחור בשם אמיר היה אצלי בבית מס' פעמים, סמכתי עליו שאקבל את הציוד ושהציוד אכן קיים ושילמתי לו 1500 ש"ח מזומן ואמר שאת הציוד הוא ישלח לי יום למחרת או במהלך השבוע (כאן עשיתי את הטעות הגדולה ואני יודע, לא צריך להטיף שוב :wink: ) אותו בחור בשם אמיר לא שלח לי את הציוד במשך שבועיים וחצי שאני רודף אחריו וכל יום היה ממציא לי תירוצים לא מהעולם הזה על למה לא יוצא לו לשלוח לי את הציוד שהובטח לי. לאחר שבועיים שכבר התייאשתי, חיפשתי את שמו בגוגל ולצערי מצאתי שתי כתבות שכשראיתי וקראתי אותן, חשכו עיני :shock: אלו הכתבות - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3939148,00.html http://www.news1.co.il/Archive/001-D-13 ... g=15-22-42 מסתבר שאותו בחור הוא מתחזה כבר שנים, והוא מוכר למשטרה כבן אדם שהונה המון נשים וחברות גדולות בעשרות אלפי שקלים (את כל זה תוכלו לראות בכתבות). נכון לעכשיו ישנה תלונה נגדו במשטרה ובנוסף פניתי לבית המשפט לתביעות קטנות לצורך הוצאה לפועל שיעשו לו עקב ההונאה הזו. זו תמונה של אותו בחור (כמובן שזו תמונה מזוייפת למי ששם לב שהוא הדביק את הראש שלו על גוף של טייס אמיתי), חשוב לציין שאלו אכן הפנים שלו וכך הוא נראה במציאות אך הוא לא טייס בשום מקום!!!!!!! מסקנה שלי מכל הסיפור הזה - אין לתת כסף לעולם ללא קבלת ציוד גם אם זה בן אדם שאתם הכי סומכים עליו ולא משנה כמה רושם טוב הוא עשה עליכם (אני יודע שזה דבר שאמור להיות מובן מאיליו אבל בנסיבות שלי חשבתי קצת אחרת לצערי), ותמיד לפני שקונים משהו ממישהו ולא מחנות, יש לעשות בירור פרטים כמה שיותר, בין אם זה מול אותו בן אדם, מול האינטרנט אם צריך וכו'. אם נתקלתם באותו בן אדם בפורום או בחוץ אל תחשבו לרגע ותיגשו למשטרה כי יכול להיות מצב שהוא יערים על עוד מישהו מהקהילה שלנו ואת זה אנחנו לא רוצים! נקווה לשמוע בשורות טובות בהמשך ושיעצרו את אותו בן אדם במהרה! מנהלים - אם אתם חושבים שזה חשוב כמוני, נא לשים בדביק בבקשה לתקופה מסויימת, תודה!
אלעד ברנע פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 ווואו בהחלט כאפה מצלצלת לכולם פה שחייבים להיזהר שמוכרים וקונים ציוד באינטרנט תודה רבה ברק על האזהרה
Yarden Gotlib פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 עם כל הכבוד ברק, זאת די טיפשות מצידך הפעם, אבל עזוב את זה בצד,זה יכול לקרות וקורה לטובים שבינינו. מה שאותי מעצבן זה שתכלס שום מערכת לא תעזור לך בזה, הדרך היחידה שלצערי אני יכול לחשוב עליה היא לקחת עוד איזה 5 חברים מהגדולים והחזקים יותר שיש לך ופשוט לדרוש את הכסף בכח הזרוע. עצוב...
Elad Zeierman פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 עם כל הכבוד ברק, זאת די טיפשות מצידך הפעם, אבל עזוב את זה בצד,זה יכול לקרות וקורה לטובים שבינינו.מה שאותי מעצבן זה שתכלס שום מערכת לא תעזור לך בזה, הדרך היחידה שלצערי אני יכול לחשוב עליה היא לקחת עוד איזה 5 חברים מהגדולים והחזקים יותר שיש לך ופשוט לדרוש את הכסף בכח הזרוע. עצוב... גם אתה זורע לו מלח על הפצעים וגם אתה פולט שטויות על ימין ועל שמאל "כוח הזרוע״ אנחנו בסיציליה ואף אחד לא סיפר לי
Yarden Gotlib פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 אלעד בשום פנים ואופן לא זורע לו מלח על הפצעים, בדיוק ההפך, ברק יודע שאני תומך בו ולפעמים יש אנשים שבאו לעולם לעשות רע. בנוגע ל"כח הזרוע" זה פשוט ביטוי יפה
Moshe Mizrahi פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 בנוגע ל"כח הזרוע" זה פשוט ביטוי יפה ביטוי יפה עבור מה? הזמנה פומבית לבצע לינץ' במישהו שגנב 1500 ש"ח? נו באמת... הסתה כזאת בבקשה לא דרך הפורום.
David Bendavid פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 ירדן בוא נעצור את זה כאן. ברק כתב בפירוש שהוא יודע שעשה טעות ולא פרסם את זה בשביל לשמוע מאנשים בדיעבד איזו טעות הוא עשה. קל מאוד לדבר בדיעבד הרי. הוא פרסם את זה כדי לעזור לכולם להימנע מטעות כזו ולהיזהר מנוכל, ומוטב שאנשים יודו לו על כך במקום לזרוע לו מלח על הפצעים. אחרת אנשים פשוט יפסיקו לעשות מעשים כאלה של להזהיר אנשים ורק אנחנו - ככלל נפסיד מזה. בנוסף אתה מתחיל להיכנס קצת לפוליטיקה ופשוט לא כדאי. כמו שאור אמר, אין מקום לאדם כזה בגבולות החטיבה. הוא יאותר ויורחק בהקדם האפשרי. ברק, תודה רבה על ההתראה, מקווה מאוד שתצליח עם התביעה ותפיל את הנוכל!
Lior Avinoam פורסם מרץ 2, 2011 דיווח פורסם מרץ 2, 2011 אני מאמין שבדרך ה"זרוע" כלום לא יעזור. לך תידע מחר הוא יביא שני עבריינים ויעשו לברק משהו. הכי טוב, לך למשטרה ותדווח על הונאה, ככה יעצרו אותו ואולי הכסף יחזור אליך. ערב טוב
Barak Zohar פורסם מרץ 2, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 2, 2011 תודה לכולם על התגובות, אני באמת מקווה שיתקדם משהו בעניין אך לצערי לאחר חיפוש בגוגל על שמו האמיתי שהוא מאיר עקריש, ראיתי מספר כתבי אישום ותלונות של אנשים שנפלו גם הם קורבן ובסכומים של עשרות אלפי שקלים וכמו שאתם רואים הוא עדיין מסתובב חופשי בלי בעיה עקב מערכת משפטית לקוייה שיש לנו בישראל. אני אמשיך לעקוב אחרי המקרה ואם יהיה חדש בעניין כמובן שאעדכן את כולם בהתאם. תודה על התמיכה ויהיה בסדר...
Adam Waiser פורסם מרץ 3, 2011 דיווח פורסם מרץ 3, 2011 תכלס שום מערכת לא תעזור לך בזה, הדרך היחידה שלצערי אני יכול לחשוב עליה היא לקחת עוד איזה 5 חברים מהגדולים והחזקים יותר שיש לך ופשוט לדרוש את הכסף בכח הזרוע.עצוב... ירדן יקירי בתור איש צוות בIFS ובחיל האוויר נדרש ממך להפעיל קצת את הראש לפני שאתה לוחץ על כפתור ה"שלח" רק בגלל הסיכוי הקטן שיש כמה זוגות עיניים צעירות שאולי נשואות אליך, כמה אנשים שאולי מושפעים ממך ולמרות שאנחנו לא איזה אנשי חינוך עדיין לדעתי אין מקום לביטויי אלימות ובריונות ולקיחת החוק לידיים בפורום הזה ובטח לא מפי מי ששותף לצוותים המובילים גופים רשמיים של החטיבה כמובן שזכותך להתבטא איך שבא לך אבל אולי יש סיכוי קטנטן כלשהו שבעתיד יהיה עוד אדם שיחשוב שזה לגיטימי לסגור חשבונות עם מישהו שעשה לו רע בכוח הזרוע. אולי זה לא ממש אכפת לך ואתה לא מבין את זה כרגע אבל בכל זאת - יש זמן ומקום לכל דבר. יום טוב ולברק - הצטערתי לשמוע על המקרה המביש הזה, לצערי נוכלים לא חסרים וכולי תקווה שאכן הבחור יקבל את העונש המגיע לו. לדעתי אתה לא צריך להרגיש רע מהעובדה שנתת בו אמון מלכתחילה. אני לגמרי מאמין שבסופו של דבר אין הרבה ברירות ומי שמאמין בטוב ונוהג ביושר החיים יגמלו לו בטוב כדרכם ומי שעושה ההפך ופוגע באחרים בדרכו, אולי זה יקח קצת זמן אבל לבסוף התוצאות של מעשיו יפגעו בו בחזרה בדרך זו או אחרת גם בלי עוד 5 בריונים... לדעתי אין דרך אחרת. שיהיה בהצלחה.
Ido Rosenthal פורסם מרץ 3, 2011 דיווח פורסם מרץ 3, 2011 ברק אם זה מעודד אותך מעט, לפחות קיבלת 2 יוקים ופדאלים בעלות כוללת של 2400 שקל שזה גם +- הערך של ציוד כזה
Barak Zohar פורסם מרץ 3, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 3, 2011 האמת עידו אחרי בדיקה באינטרנט הסכום הכולל של המוצרים שקניתי ממנו הוא סכום של למעלה מ 3,500 ש"ח כך שלהפסיד אומנם לא הפסדתי אבל זו לא הרגשה נעימה...
Adam Waiser פורסם מרץ 3, 2011 דיווח פורסם מרץ 3, 2011 האמת עידו אחרי בדיקה באינטרנט הסכום הכולל של המוצרים שקניתי ממנוהוא סכום של למעלה מ 3,500 ש"ח כך שלהפסיד אומנם לא הפסדתי אבל זו לא הרגשה נעימה... ולך תדע איפה הוא השיג את הסחורה הזו שהוא יכל למכור אותה בכזה מחיר
אורח Yarden Salvi פורסם מרץ 3, 2011 דיווח פורסם מרץ 3, 2011 חברים בזה סיימתם את הדיון על מערכת המשפט והשיטור במדינתנו הקטנה.. וגם את "המדריך המלא איך להחזיר את הכסף הגנוב". בטח שלא בבריונות. יש אנשים ויש אנשים. צריך להפעיל שיקול דעת ולבחור את האנשים הנכונים, קורה שטועים- זה חלק מהחיים. מה שבטוח הוא שזה לא יקרה שוב בטח לא למי שעבר את זה. סופ"ש נעים לכולם
nirel96 פורסם מרץ 4, 2011 דיווח פורסם מרץ 4, 2011 מפחיד מה שהולך שם.. היה נראה לי אותו או מישהו שהתמש באותה הקומבינה כמו בכתבות בגלבוטק. בכל מהקרה אני מאוד מציע לפנות אליהם , הם כבר יבצעו את העבודה כפי שצריך..