Harel Dakar פורסם מרץ 7, 2011 דיווח פורסם מרץ 7, 2011 היום ב8.3 אילת עולה בשעה 1940 מצפה למלא נקודות ירוקות על המכ"ם (אפילו שאין באילת 0X בנוסף מצפה בבקשה לבקרים (יותר פקחים יותר תנועות..) בקרת דרום - פנוי בקרת חגב - פנוי תל אביב - פנוי גישה - פנוי אם בקר מעוניין לעלות נא לשלוח הודעה ואני יערוך את ההודעה טייסים מתלוננים שאין פיקוח.. יותר טיסים יבואו.. אני יסים את ההדרכות מהר יותר וכך הצטרף עוד פקח מגדל לרשימה שמצטמצמת :bday:
Harel Dakar פורסם מרץ 8, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2011 הקפצה.. בשנית- בבקשה צריך בקרים צריך חגב ותל אביב ואפילו גישה בקרים וטייסים עשו ערב זה, לערב מלא תנועה ופיקוח
eido1706 פורסם מרץ 8, 2011 דיווח פורסם מרץ 8, 2011 חברים,בבקשה תעלו חגב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמעט ואף פקח לא עולה לעמדה הזאת! אני אבוא לטוס...
Tomer Oszlak פורסם מרץ 8, 2011 דיווח פורסם מרץ 8, 2011 עליתי להקפות אבל לצערי הייתה לי בעיה בג'ויסטיק אז הייתי צריך להתנתק
Harel Dakar פורסם מרץ 8, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 8, 2011 אני רוצה להגיד תודה רבה לכל הטייסים שהגיעו וטסו באילת!!! היו כ8 כבדים מ... ולתלאביב :shock: תודה רבה לכולם!!! תודה לאור באכתרי* שעה איזה 10 הקפות תודה לאור נצר שעלה תלאביב ותודה ענקית לשלומי לוקסמנבורג!! שמקדיש זמן רב מזמנו לטובת הקהילה!!!1 [/size] :mrgreen:
Shlomlux2 פורסם מרץ 8, 2011 דיווח פורסם מרץ 8, 2011 באמת רמה גבוה מאד של הראל. הבחור מראה רצינות וידע בחומר (ואני לא מתבייש להגיד שלא פעם הוא מתקן אותי מבחינת נהלים :oops: ). בהצלחה בהמשך... (וד"א, השם משפחה שלי זה לוקסנבורג. לטיפולך)