אורח פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 תודה רבה לכל המארגניםהיה מהנה מאוד, וטיסה חלקה של AIZ811 :wink: חלקה הא :wink: תודה ל VFS שבאו להתארח, פעם הבא תעשו Flyin ואז תראו איך אני יכול להתעלל בכם :twisted: להית' בפעם הבאה.
TDK פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 כן הייתה טיסה מעניינת מאוד,היו לי בעיות בתחילת הטיסה שהרגשתי שהאטופילוט לא עובד כול כך טוב אבל המשכתי ,הוא הפסיק לעבוד לי 15 מייל ליפני MZD VOR , המשכתי בידנית,בALROD קיבלתי HOLD ולאחר שיצאתי מימנו בא מטוס אם תקלה אחרי ונכנסתי לעוד HOLD ואז נחיתה VOR DME במרחק קצר אחרי המטוס שנחת. כל הכבוד לכל הפקחים.
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 תודה רבה לכל המארגניםהיה מהנה מאוד, וטיסה חלקה של AIZ811 :wink: חלקה הא :wink: תודה ל VFS שבאו להתארח, פעם הבא תעשו Flyin ואז תראו איך אני יכול להתעלל בכם :twisted: להית' בפעם הבאה. ההתחלה הייתה מעצבנת מאוד :twisted: החמור החליט לתקוע לי את כל העגלה ואני לא מבין איך ראית אותי על המכ"ם כשהSB היה סגור ומנותק... :roll: נראה איך תתמודד עם Flyin בפעם הבאה היית תותח רן :wink:
אורח פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 תודה רבה לכל המארגניםהיה מהנה מאוד, וטיסה חלקה של AIZ811 :wink: חלקה הא :wink: תודה ל VFS שבאו להתארח, פעם הבא תעשו Flyin ואז תראו איך אני יכול להתעלל בכם :twisted: להית' בפעם הבאה. ההתחלה הייתה מעצבנת מאוד :twisted: החמור החליט לתקוע לי את כל העגלה ואני לא מבין איך ראית אותי על המכ"ם כשהSB היה סגור ומנותק... :roll: נראה איך תתמודד עם Flyin בפעם הבאה היית תותח רן :wink: 1. ממתי טסים עם חמור.... ברקע :wink: 2. לגבי מה שאמרת לי במסנג'ר, 753 עושה את ההליך הזה ברוורס, שום 200 קשר עד סמר. 3. לגבי ההופעה על המכ"מ, הופעת כנעלם, הכוונה עם #. לגבי ההמשך, דבר איתי במסנג'ר ותכין את הצאוור שלך לווחד צ'אפחה עצבנית. :twisted: אה כן וגם ביום חמישי :twisted: 4. Name the date & time & I'll kick your butt. ותודה שטסתם באילת
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 רן היה פיקוח מדהים בפעם הבא... תגיד שאתה מפקח נבוא כולם לאילת . צוות VFS לאחר ישיבת הצוות היומית החליט לבדוק מה הולך ברשת וראו שאין תנועה..אז התחברנו כולם לאילת ....מספר 7 להמראההההה :wink: עשינו עומס נוראי. היה ממש כייף תודה לכול הפקחים שעשו עבודה מעולה. נ.ב אולי נעלה תמונות
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 17, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 אני שמח שכולם נהנו..במידה ותיהיה דרישה נקיים עוד אימון תושה לכל הפקחים שהיו איתי. רובכם ביצעו את הליך ה- VOR כמו שצריך אבל אתם רגילים תמיד בדיווחים לדווח לי "מיוצבים ILS" צאו מהקיבעון המחשבתי ומי שנעזר ב ILS זה חבל אם חלקכם יגיע לציריך שמסלול 28 פעיל הוא יקבל רק הליך VOR ןאם הוא יחפש ILS הוא יימצא רק בצד השני במסלול 14. רתוקים בוצעו כמו שצריך בכל מקרה כרגע יום רביעי ב 22:30 כרגיל תל אביב יהיו השגחות תעקבו גם ביורובווק. בגדול בגלל שימי שני ורביעי יחסית פנויים אצלי אני כנראה יפקח קבוע וכמו כן תכינו את עצמכם לשבוע הבא כי כנראה פקחי VATIL ינסו להתמודד על תחרות מקרופון הברזל - שבוע שעבר אוקלנד- קליפורניה זכו עם 88 שעות.
Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 אני אתכם כל הדרך במיק הברזל.... בקשר להשגחה נדבר בפרטי :wink:
mic פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 מבחינת ביקוש לעוד אירוע של גישות מיוחדות, אני בהחלט איתכם ובעד :wink:
hagay פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 וכמו כן תכינו את עצמכם לשבוע הבא כי כנראה פקחי VATIL ינסו להתמודד על תחרות מקרופון הברזל - שבוע שעבר אוקלנד- קליפורניה זכו עם 88 שעות. קטן עליכם, אם יש פקחים שיכולים להשאר 45 שעות רצוף ערים (אביב גלעדי) אז עזבו זה קטן עליכם.
maverick76 פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 איזה באסה, דווקא שבוע הבא אין לי רגילה.....
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 תודה רבה לכל המארגניםהיה מהנה מאוד, וטיסה חלקה של AIZ811 :wink: חלקה הא :wink: תודה ל VFS שבאו להתארח, פעם הבא תעשו Flyin ואז תראו איך אני יכול להתעלל בכם :twisted: להית' בפעם הבאה. ההתחלה הייתה מעצבנת מאוד :twisted: החמור החליט לתקוע לי את כל העגלה ואני לא מבין איך ראית אותי על המכ"ם כשהSB היה סגור ומנותק... :roll: נראה איך תתמודד עם Flyin בפעם הבאה היית תותח רן :wink: 1. ממתי טסים עם חמור.... ברקע :wink: 2. לגבי מה שאמרת לי במסנג'ר, 753 עושה את ההליך הזה ברוורס, שום 200 קשר עד סמר. 3. לגבי ההופעה על המכ"מ, הופעת כנעלם, הכוונה עם #. לגבי ההמשך, דבר איתי במסנג'ר ותכין את הצאוור שלך לווחד צ'אפחה עצבנית. :twisted: אה כן וגם ביום חמישי :twisted: 4. Name the date & time & I'll kick your butt. ותודה שטסתם באילת 1. אורן טס תמיד עם החמור ברקע 2. כנראה שכן... בניגוד לאחרים... אני לא טס ברוורס עם מטוסים. 3. לא כדאי לך... אבל תנסה אותי 4. Name the date & time that I will send you to Tel-Hashomer דרך אגב... סבתא שלי שם... ויש להם אחלה שירות! מבנים חדשים, והכל חדש, ממש כמו בית מלון! ותודה שלא עברת את גבולות אילת :!:
Or Netzer פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 תודה רבה לכל המארגניםהיה מהנה מאוד, וטיסה חלקה של AIZ811 :wink: חלקה הא :wink: תודה ל VFS שבאו להתארח, פעם הבא תעשו Flyin ואז תראו איך אני יכול להתעלל בכם :twisted: להית' בפעם הבאה. ההתחלה הייתה מעצבנת מאוד :twisted: החמור החליט לתקוע לי את כל העגלה ואני לא מבין איך ראית אותי על המכ"ם כשהSB היה סגור ומנותק... :roll: נראה איך תתמודד עם Flyin בפעם הבאה היית תותח רן :wink: 1. ממתי טסים עם חמור.... ברקע :wink: 2. לגבי מה שאמרת לי במסנג'ר, 753 עושה את ההליך הזה ברוורס, שום 200 קשר עד סמר. 3. לגבי ההופעה על המכ"מ, הופעת כנעלם, הכוונה עם #. לגבי ההמשך, דבר איתי במסנג'ר ותכין את הצאוור שלך לווחד צ'אפחה עצבנית. :twisted: אה כן וגם ביום חמישי :twisted: 4. Name the date & time & I'll kick your butt. ותודה שטסתם באילת 1. אורן טס תמיד עם החמור ברקע 2. כנראה שכן... בניגוד לאחרים... אני לא טס ברוורס עם מטוסים. 3. לא כדאי לך... אבל תנסה אותי 4. Name the date & time that I will send you to Tel-Hashomer דרך אגב... סבתא שלי שם... ויש להם אחלה שירות! מבנים חדשים, והכל חדש, ממש כמו בית מלון! ותודה שלא עברת את גבולות אילת :!: לא תהיה לנו בעיה יש לנו מספיק סנטרים.. כל יום 2-3 סנטרים והשאר נחים.. משמרות... בלילות לא צריך מגדלים וכאלה.. כי לא יהיה יותר מדי טיסה... יש לנו אם אני סופר נכון (אילן איציק עופר אנטולי אמיר שמוליק אלעד ) 7 סנטרים... זה יספיק לחלוקה ל2 צוותים צוות אחד 3 מתחלים באותו יום ואז למחרת הצוות הבא תופס את המקום הצוות הראשון נח וכו' (כמובן שהרעיון שלי זה לסגור אותכם בבית שבוע אבל מה לעשות :wink: ) רן זה היה טוב :wink:
hagay פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 חברה חייבים לעשות את זה שנהיה הראשונים ברשימה, איזה פירסום זה יהיה חבל"ז, ובאותה הזדמנות אני קורה מבקש מתחנן לטייסים שיבואו לטוס, ככה נעזור לפקחים שלא ישעמם להם.
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 18, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2004 כל הכבוד לכולם ובעיקר לאלעד על ארגון הפעילות היפה הזו! כן ירבו!