Amir Paz פורסם מרץ 28, 2011 דיווח פורסם מרץ 28, 2011 שלום לכולם שירשור זה נשלח דרך מערכת ה PRS לכלל הפקחים בחטיבה (גם אותם פקחים ישנים שלא ראינו כאן המון זמן). המטרה היא לבדוק הענות כוח אדם מצד הפקחים. אם אינך זוכר את פרטי ההתחברות לפורום - אודה לך אם תשלח לי מייל ישירות עם הזמינות שלך לפקח VATIL2(AT)VATIL.ORG.IL
Amir Paz פורסם מרץ 29, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 29, 2011 אני מבקש מכל מי שהצביע בסקר לשלוח לי הודעה פרטית בפורום - שיהיה לי רעיון מי זמין ומי לא. תודה רבה.
Amir Paz פורסם מרץ 30, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 30, 2011 11 פקחים מוסמכי גישה/מרחבי. זה אומר שאם חצי מהם עומדים במילה אז כל שבוע יש לנו 3 שעות מרחבי. אני רק מבקש שוב - מי שהכריז שהוא אכן זמין - נא לסמן לי בפרטי.
Harel Dakar פורסם אפריל 1, 2011 דיווח פורסם אפריל 1, 2011 יכול להתחייב ליותר משלוש שעות ואני מוסמך מגדל(בקרוב)/קרקע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצידי להתחייב 20 שעות\1!!@#%.. הכל למען הקהילה! 0X
Amir Paz פורסם אפריל 1, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 1, 2011 יכול להתחייב ליותר משלוש שעות ואני מוסמך מגדל(בקרוב)/קרקע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מצידי להתחייב 20 שעות\1!!@#%.. הכל למען הקהילה! 0X על הכיפאק :wink: אני שוב מבקש מאותם פקחים שהצביעו - נא לסמן לי בפרטי !!
Rami Arbili פורסם אפריל 1, 2011 דיווח פורסם אפריל 1, 2011 שאלה כללית.... מהי המדיניות לגבי פקח אורח? (פקח מחטיבה אחרת כפי שנהוג באירופה לדוגמא)
yoni revivo פורסם אפריל 2, 2011 דיווח פורסם אפריל 2, 2011 שאלה כללית.... מהי המדיניות לגבי פקח אורח? (פקח מחטיבה אחרת כפי שנהוג באירופה לדוגמא) אין כרגע מדיניות/נוהל רשמי. התהליך כרגע הוא הסבה אישית מול מנהל המחלקה (=מולי) כשהדגש הוא על הכרת המרחב הישראלי ונושא ה-CVFR. ללא זה- בלתי אפשרי לפקח.
Rami Arbili פורסם אפריל 2, 2011 דיווח פורסם אפריל 2, 2011 שאלה כללית.... מהי המדיניות לגבי פקח אורח? (פקח מחטיבה אחרת כפי שנהוג באירופה לדוגמא) אין כרגע מדיניות/נוהל רשמי. התהליך כרגע הוא הסבה אישית מול מנהל המחלקה (=מולי) כשהדגש הוא על הכרת המרחב הישראלי ונושא ה-CVFR. ללא זה- בלתי אפשרי לפקח. אוקיי. אצור קשר בעתיד הקרוב. תודה,