Amir Paz פורסם מרץ 28, 2011 דיווח פורסם מרץ 28, 2011 חברי חטיבה, במקום לבקש מאדם בודד את המטלה הזו, חשבתי שאולי יהיה נכון לבקש מכולם עזרה ויחד להשיג את המידע מהר יותר. אני מעוניין להשיג את הנתונים הבאים: 1.מהו שיא הפעילות של כל חטיבה (יום ושעה בשבוע) מבחינת כמות טיסות, כלומר - כמה תנועות עברו במרחב כולל נחיתות והמראות. 2.מהו שיא הפעילות של כל חטיבה (יום ושעה בשבוע) מבחינת כמות עמדות וזמן חיבור. הנתונים צריכים להתבסס על vatsim statistics center. המידע נדרש למדינות הבאות: -מצרים -ירדן -קפריסין -יוון -טורקיה -אלבניה -בולגריה -איטליה -רומניה -הונגריה -אוסטריה -סלובקיה -צ'כיה -שוויץ -גרמניה -פולין דוגמא (המצאתי מספרים): רומניה: 1.יום שני בערב החל מ 20:00 שעון ישראל ועד 23:30 שעון ישראל נרשם שיא שבועי של 367 תנועות. 2.יום שני בערב החל מ 19:00 ועד 21:30 נרשם שיא שבועי של כמות עמדות מחוברות וזמן חיבור לרשת.
yoni revivo פורסם מרץ 28, 2011 דיווח פורסם מרץ 28, 2011 אפשר להעזר ב-VATAWARE, http://www.vataware.com/country.cfm?iso=AT לדוגמה החטיבה האוסטרית- רואים בבירור שעיקר הפעילות היא באזור יום ראשון בין 15 ל-22 UTC. יש חטיבות שרמת הפעילות פחות או יותר קבועה כמו גרמניה, מבחינת שעות בדר"כ בין 16-22 UTC.
Amir Paz פורסם מרץ 28, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 28, 2011 אפשר להעזר ב-VATAWARE,http://www.vataware.com/country.cfm?iso=AT לדוגמה החטיבה האוסטרית- רואים בבירור שעיקר הפעילות היא באזור יום ראשון בין 15 ל-22 UTC. יש חטיבות שרמת הפעילות פחות או יותר קבועה כמו גרמניה, מבחינת שעות בדר"כ בין 16-22 UTC. צודק - שכחתי לגמרי מ VATAWERE. צריך לחלץ נתונים מדוייקים שבעזרתם נוכל לחבר יום מתאים למשוואה. המטרה היא למצוא יום שבו יש כמות גדולה של תנועה ופחות פיקוח - וביום הזה להכנס יחד עם קפריסין לאירוע שבועי. בכל אופן - אשמח לקבל עזרה ונתונים לכל מדינה.
Ohad Shalev פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 כמובן שאף אחד לא מעוניין לעזור כדי לשפר את המצב, לקטר זה הרבה יותר כיף. הנה הנתונים בשבילך אמיר, מקווה שיעזור ** כל השעות הן שעות UTC ** מקרא צבעים: ירוק- מעל 200 תנועות בממוצע ליום.כתום - בין 100 ל-200 תנועות ביום.אדום - פחות מ-100 תנועות ביום. איטליה: 1. ימי הפעילות: העיקר הפעילות בסופ"שים (חמישי עד ראשון כולל) בדגש על ימי ראשון (מעל 300 תנועות בממוצע ליום).2. שעות פעילות עיקריות: 1900-2200. מצרים: 1. ימי פעילות: סופ"שים בדגש על שישי (בממוצע של 15 תנועות ביום).2. שעות פעילות עיקריות: 1300-1600. ירדן: 1. ימי פעילות: סופ"שים בדגש על שישי שבת (בממוצע של 15 תנועות ביום).2. שעות פעילות: לא חד משמעי. קפריסין: 1. ימי פעילות: סופ"שים בדגש על יום ראשון (בממוצע של 30 תנועות ביום).2. שעות פעילות: לא חד משמעי. יוון: 1. ימי פעילות: סופ"שים - חמישי שישי וראשון (באזור 150 תנועות בממוצע ליום).2. שעות פעילות: 1600-2200. טורקיה: 1. ימי פעילות: שבת וראשון (באזור 200 תנועות בממוצע ליום).2. שעות פעילות: 1900-2200. אלבניה: זניח - בממוצע של 2 תנועות ביום (60 בחודש). בולגריה: זניח - בממוצע של 2 תנועות ביום (60 בחודש). רומניה: 1. ימי פעילות: שני (בממוצע של 31 תנועות ביום).2. שעות פעילות: 1800-2200. הונגריה: 1. ימי פעילות: סופ"שים (בממוצע 40 תנועות ביום).2. שעות פעילות: 1300 - 1900. סלובקיה: 1. ימי פעילות: רביעי (בממוצע של 23 תנועות ביום).2. שעות פעילות: 1600 - 1900. צ'כיה: 1. ימי פעילות: ראשון רביעי ושישי (בממוצע של 90 תנועות ביום).2. שעות פעילות: 1400-1900. שוויץ: 1. ימי פעילות: ראשון ושלישי (בממוצע של 60 טיסות ביום).2. שעות פעילות: 1700 - 2100. גרמניה: 1. ימי פעילות: סופ"ש (חמישי עד ראשון כולל בממוצע של 400 טיסות ביום) - אפשר לארגן איתם אירוע לכל אורך השבוע שכן טיסות אצלהם לא נופלות מ-300 טיסות ביום בממוצע.2. שעות פעילות: 1700 - 2100 פולין: 1. ימי פעילות: ראשון (בממוצע של 247 טיסות ביום).2. שעות פעילות: 1700 - 2100. אוסטריה: 1. ימי פעילות: שבת ראשון (בממוצע של 123 טיסות ביום).2. שעות פעילות: 1700 - 2000. בריטניה: 1. ימי פעילות: שבת ראשון (בממוצע של 465 טיסות ביום).2. שעות פעילות: 1700 - 2000. ישראל: 1. ימי פעילות: לא קבוע, בעיקר שני שישי ושבת (בממוצע של 36 טיסות ביום).2. שעות פעילות: 1800 - 2100. מניתוח מהיר שלי של הנתונים אין טעם לבצע אירועים או להתאים את עצמנו למדינות שכנות (ירדן\מצרים) שכן נפח הפעילות בהן קטן משמעותית מאיתנו. במידה ואנו בוחנים יום מתאים לאירוע שבועי בו אנו רוצים לחזק את קשרינו עם טייסים ממדינות אירופה, לדעתי יש צורך לבצע אירוע ביום ראשון, בין השעות 1600 - 2100 UTC, שזה אומר בשעון ישראל 1900 - 2400. במהלך פרק זמן זה נהיה חשופים למרבית התנועות במערב אירופה - טווח בינוני. אופציה שנייה הינה לקיים את האירוע בשבת באותן השעות אולם אז נהיה חשופים לכ-10% פחות תנועות מאירופה, ייתכן שנוכל להרוויח את הטיסות הנ"ל ממדינות שכנות (סביר להניח שלא יקרה).
Tomer Oszlak פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 לדעתי אפשר לארגן אירוע דומה ל CTP רק שהוא יחצה את הים התיכון. יציאה משדות מערביים באירופה ונחיתה בשדות באזור המזרח התיכון
Amir Paz פורסם אפריל 5, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 5, 2011 =D> =D> =D> =D> =D> תותח !! תודה ענקית אוהד ברגע שה VROUTE והמערכת רישום חוזרים לחיים. אנחנו מתחילים לעבוד. לגבי היום שיבחר - זה עוד תלוי איך יתפתחו גורמים אחרים כמו פיקוח יורוקונטרול (אנחנו או העסקת קבלני משנה) ותאום לערב משותף מול הקפריסאים. כך או אחרת, זה מסתמן כיום בסופ"ש.
Idan Traub פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 לדעתי אפשר לארגן אירוע דומה ל CTP רק שהוא יחצה את הים התיכון.יציאה משדות מערביים באירופה ונחיתה בשדות באזור המזרח התיכון רעיון מעולה. :!: :!: אם יצליחו לשווק את הרעיון כמו שצריך ויהיה פיקוח רציף לאורך כל הדרך לדעתי תיהיה הענות גדולה. אפשרי להמריא מהאיים הספרדיים,ספרד עצמה,גיברלטר,אפילו איטליה,מלטה,אפילו הריבירה הצרפתית. נחיתה אפשר מקהיר ועד לרנקה. כולל יעדים עם פחות זרים כגון אילת ועובדה שאפשר יהיה לטוס אליהם לדוגמא דרך מצרים על מנת לעקוף את העומס באזור תל-אביב.
Ido Wachtel פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 לדעתי אפשר לארגן אירוע דומה ל CTP רק שהוא יחצה את הים התיכון.יציאה משדות מערביים באירופה ונחיתה בשדות באזור המזרח התיכון רעיון מעולה. :!: :!: אם יצליחו לשווק את הרעיון כמו שצריך ויהיה פיקוח רציף לאורך כל הדרך לדעתי תיהיה הענות גדולה. אפשרי להמריא מהאיים הספרדיים,ספרד עצמה,גיברלטר,אפילו איטליה,מלטה,אפילו הריבירה הצרפתית. נחיתה אפשר מקהיר ועד לרנקה. כולל יעדים עם פחות זרים כגון אילת ועובדה שאפשר יהיה לטוס אליהם לדוגמא דרך מצרים על מנת לעקוף את העומס באזור תל-אביב. זה רעיון נחמד מאוד אבל זה לא מה שיפתור את הנושא. המטרה צריכה להיות גיבוש יום מסויים עם שעות מסויימות שיהיה בהן פיקוח כמו שיש ברחבי אירופה. שכמו שאני טס לוינה אני יודע שיהיה פיקוח אפילו בלי לבדוק. (ושם זה כמעט כל יום) קחו לדוגמא את חד"ב...פיקוח 24 שעות על כמה ימים. מישהו צריך יותר מזה? ועדיין זה לא פתר את הבעיה.
Ron Peer פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 כל הכבוד.. זה לא נכון שאף אחד לא מעוניין..או לא חושב שזה חשוב לעזור לא כתבתי משהו בסגנון אני בודק או התחלתי לבדוק..כיוון שזה לוקח זמן ולא מראים חצי תוצאות!! אבל תרשו לי לתקן למשל/להוסיף רביעי באוסטריה לא צויין כיום און לייין שלהם ויש עוד דוגמאות. שיהיה לי זמן בסופש אני אאמשיך לבדוק/להשוות למה שכתוב כאן.. אין לי זמן בשעות עבודה המשוגעות שלי בזמן אחרון. לגבי פעילות באופן כללי בהחלט בין חמישי - ראשון זה השיא בעיקר באירופה עדיפות לסופש שישי/שבת הייתי בוחר מוצש כדי לאפשר לכאלו שמבלים בשישי או כאלו ששומרים שבת לטוס גם. באמצע שבוע כולל ראשון יהייה יותר קשה להשיג טייסים למרות שבאירופה לרוב ביום ראשון הפעילות יותר גדולה (הרי זה שבת שלהם ).