Ben Cohen פורסם אפריל 2, 2011 דיווח פורסם אפריל 2, 2011 אהלן, לאחרונה התחלתי להתעניין בדאייה, אני מתכוון לעשות טיסת היכרות מתישהו בקרוב. מעניין אותי לדעת מה המסלול אותו צריך לעבור על מנת לקבל רישיון לדאון, מה העלויות והיכן ניתן לעשות זאת בארץ כמובן... אשמח לשמוע חוויות מנסיונכם, למרות שרוב האנשים כאן מעדיפים כלי טייס ממונעים למיניהם. שבוע טוב!
Amir Paz פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אהלן, לאחרונה התחלתי להתעניין בדאייה, אני מתכוון לעשות טיסת היכרות מתישהו בקרוב. מעניין אותי לדעת מה המסלול אותו צריך לעבור על מנת לקבל רישיון לדאון, מה העלויות והיכן ניתן לעשות זאת בארץ כמובן... אשמח לשמוע חוויות מנסיונכם, למרות שרוב האנשים כאן מעדיפים כלי טייס ממונעים למיניהם. שבוע טוב! אני עשית בערך 14-15 שעות על דאון במסגרת גדנ"ע אוויר. זה היה במגידו והיינו יחסית מוגבלים בגלל רמת דוד. עד שאתה מוצא תרמיקה טובה, פלוטו בד"כ היה מגביל ל 2500-3000. יתרון למגידו זה המסלול הארוך מאוד - נוח מאוד לחניכים בעיקר כשמדובר בדאון - אתה יכול להרשות לעצמך לבוא מעט גבוה יותר. אני לא יודע איך זה במקומות אחרים בארץ ומה העלויות.
Lior Avinoam פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 לפי דעתי רשיון לדאון לא עובר את ה10000 ש״ח, הרי תיאוריות והכל זה בערך שש אלף ואתה טס ללא שעות מנוע יש לך במגידו, פיק ובתימן אני לא בטוח... זה תחום מאוד מעניין ודיי זול, שווה לבדוק באינטרנט מחירים
Idan Traub פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 לפי דעתי רשיון לדאון לא עובר את ה10000 ש״ח, הרי תיאוריות והכל זה בערך שש אלף ואתה טס ללא שעות מנוע יש לך במגידו, פיק ובתימן אני לא בטוח... זה תחום מאוד מעניין ודיי זול, שווה לבדוק באינטרנט מחירים זה שאתה טס בלי מנוע לא אומר שאתה לא משלם הרבה כסף על השעת טיסה הזאת....
David Bendavid פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 לפי דעתי רשיון לדאון לא עובר את ה10000 ש״ח, הרי תיאוריות והכל זה בערך שש אלף ואתה טס ללא שעות מנוע יש לך במגידו, פיק ובתימן אני לא בטוח... זה תחום מאוד מעניין ודיי זול, שווה לבדוק באינטרנט מחירים זה שאתה טס בלי מנוע לא אומר שאתה לא משלם הרבה כסף על השעת טיסה הזאת.... זה אומר שאתה לא משלם על דלק...
Lior Avinoam פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 בדיוק, אבל אם כבר לוקחים סכום כלשהו על השכרה לפי זמנים זה צריך להיות לא יותר מ200/300 שקל
Amir Paz פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 בדיוק, אבל אם כבר לוקחים סכום כלשהו על השכרה לפי זמנים זה צריך להיות לא יותר מ200/300 שקל זה לא מדוייק. זה הולך לפי עלות הזנקה ועלות שעת טיסה - ואז גם נכנס לך מדריך. אם מזניקים אותך עם רכב גורר - זה אולי קצת יותר זול. אם מזניקים אותך עם מטוס גורר - תחשוב שהוא טס 10 דקות + זמן הטיסה שלך.