Or Netzer פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 האלן חברים, הכנס הולך וקרב. זהו שרשור טרמפים. אני מבקש, לא להפוך את השרשור לשוק. כל בעל רכב שמגיע, יכתוב כמה מקום יש לו, ומהיכן הוא מגיע, ומהיכן הוא מוכן לאסוף. כל מי שצריך טרמפ, פונה בפרטי בלבד, ולא שואל בהודעה זו. רק בפרטי. בשרשור זה רק בעלי רכבים המציעים טרמפ. הודעות לא רלוונטיות ימחקו ע"מ לשמור על סדר ולהקל על כל הקוראים. חברים המגיעים ברכבת לת.ראש העין, נא לשלוח לי הודעה בפרטי , עם שם ומספר טלפון. ואנחנו נדאג להסיע אותכם הלוך חזור למושב חגור ולתחנה בחזרה. חברים המעוניינם לעזור בטרמפים מהתחנת רכבת למושב ובחזרה נא לציין את זה כדי שאני אדע שיש לי עזרה בנגלות של אנשים. לדוגמא : ישראל ישראלוב מגיע מרחובות 4 מקומות פנויים מוכן לעזור אחרי ההגעה גם בטרמפים מהתחנת רכבת. ולהביא אנשים לתחנת הרכבת בחזרה . מי שצריך טרמפ נניח מX שיפרסם מעוניין אם אפשר בטרמפ + שם . תודה. מי שמעוניין להגיע עם הורה ניתן להגיע, ההורה יכול להשאר בכנס כמובן. כנס נעים לכולנו.
David Bendavid פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 מגיע עם מקום אחד פנוי נכון לעכשיו מתל מונד, יכול לאסוף מרכבת בית יהושוע וכנראה אסייע באיסוף מראש העין.
Tal Peleg פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אני חושב אולי שכדאי לארגן הסעה שתעצור במספר נקודות מרכזיים בארץ
David Bendavid פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אני חושב אולי שכדאי לארגן הסעה שתעצור במספר נקודות מרכזיים בארץ ומאיפה כסף לכזה דבר? :roll: אל תשכחו שהכנס הוא בעלויות מינימאליות, ואם נתחיל לארגן הסעות וכיו"ב זה ייקר את זה בהרבה.
Roy פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אהלן, שמי רוי ואשמח לטרמפ מראשון לציון לכנס וחזרה. תודה!
Or Netzer פורסם אפריל 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2011 :mrgreen: דוגמא אישית (בנדוד לא נחשב חח) טרמפ חזרה מהכנס (חזרה בלבד.. כי אני מגיע מוקדם כדי להקים) 4 מקומות, לאזור ת"א רמת גן גבעתיים והסביבה. (ניתן לשאול על מיקום ספציפי בפרטי). כמובן , טרמפים מהרכבת לכנס וחזרה לרכבת עלי.
itzik friedman פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 היי מעוניין אם אפשר בטרמפ מבני-ברק\רמת-גן תודה ...איציק
Liaz Kamper פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 4 מקומות מתחנת רכבת תל-אביב מרכז, חזרה לאיזור רעננה. *** אוסף אחד בהוד השרון ועוד אחד בכפר סבא. *** מוכן לעזור גם בהסעות מתחנת ראש העין. בהזדמנות זו, כל הכבוד למארגני הכנס
Izhar Haviv פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 4 מקומות ממרכז ת"א (קרליבך,עזריאלי), בסביבות 15:30 (כי יותר מאוחר הכל יהיה פקוק) בחזור,ניתן לפזר בר"ג גבעתיים (לאורך אלוף שדה) ודרום ת"א (כביש הטייסים ,יד אליהו ).
Or Netzer פורסם אפריל 6, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 6, 2011 רומן דרייר מציע טרמפ לכנס מאזור ת"א. בדרך חזרה הוא חוזר לאזור אשדוד (אפשרות לעבור בתחנות בדרך). נא ליצור איתו קשר בפרטי.
bar levy פורסם אפריל 7, 2011 דיווח פורסם אפריל 7, 2011 אהלן,שמי רוי ואשמח לטרמפ מראשון לציון לכנס וחזרה. תודה! רוי אם זה יהיה ב21.4 אני יגיע ואז... טוב אתה מבין ויהיו לי עוד 3 מקומות מראשון לציון לכיוון
itzikl2 פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 שלום לכולם, יש לי 3 מקומות פנויים יוצא מיהוד. שבת שלום
Roy פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 אהלן חבר'ה, יוצא מראשון לציון - 3 מקומות פנויים (אור כבר החשבתי אותך). יוצאים בערך ב-3 כי כנראה שיהיו פקקים ועדיף להקדים קצת ולעזור בהכנות מאשר לאחר. שבת שלום!
zvi rodes פורסם אפריל 11, 2011 דיווח פורסם אפריל 11, 2011 שלום חברים,יוצא מנשר ,אפשרי לאסוף ממרכזית המפרץ ,הלוך וחזור,3 מקומות,יוצא יחסית מוקדם בסביבות השעה 15.00 ,נשאר לעזור לסדר בגמר הכנס.צרו קשר.
Etai Charit פורסם אפריל 12, 2011 דיווח פורסם אפריל 12, 2011 אהלן, לטובת סגירות של הרגע האחרון, לדעתי עדיף שכל מפרסם שמתעדכן "סידור הישיבה" שלו באוטו, יכתוב - כמה מלא וכמה נשאר. תודה רבה.
אורח פורסם אפריל 12, 2011 דיווח פורסם אפריל 12, 2011 בהלוך נתפס. בחזור מקום אחד פנוי, אזור ראשל"צ - ת"א - חולון..
Joel Strikovsky פורסם אפריל 12, 2011 דיווח פורסם אפריל 12, 2011 אני יוצא מצומת רעננה-כפר סבא (מקום עבודתי) עם רכב ריק לחלוטין וחוזר הבייתה לגבעת זאב (ליד ירושלים) דרך 443 (צומת שילת/מודיעין).
Baruch Spiegel פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 יוצא מאור יהודה (בניין הפירמידה ) בסביבות השעה 16:00.
eliv פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 אם מישהו צריך הסעה מתחנת רכבת ראש העין לחגור.. שיצור איתי קשר