itzik friedman פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 ראיתי כאן לפני כמה זמן שאפשר לכתוב מכתב לקברניט עם בקשה להכנס לתא הטייס במהלך הטיסה, על הצד שהבקשה נענתה בחיוב - אפשר לצאת באמצע ולחזור? -כי אם זה נגיד בטיסה לארה"ב אז זה יכול להיות מאוד קשה כל הטיסה לא לצאת מהתא, ומצד שני מי מוכן להפסיד את הנחיתה??? תודה לעונים...
David Bendavid פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 כעיקרון גם אם לא תרצה סביר להניח שהוא יוציא אותך מתישהו... זה תלוי בהחלטת הקברניט, הוא לא חייב כלום. הוא יעשה מה שמתאים לו. אם היית נחמד והקברניט נחמד אין סיבה שלא תכנס שוב, תבקש ממנו לפני שאתה יוצא לחזור אח"כ לנחיתה או משהו..
Amir Paz פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 ראיתי כאן לפני כמה זמן שאפשר לכתוב מכתב לקברניט עם בקשה להכנס לתא הטייס במהלך הטיסה,על הצד שהבקשה נענתה בחיוב - אפשר לצאת באמצע ולחזור? -כי אם זה נגיד בטיסה לארה"ב אז זה יכול להיות מאוד קשה כל הטיסה לא לצאת מהתא, ומצד שני מי מוכן להפסיד את הנחיתה??? תודה לעונים... א.בהגדרה - אין כניסות לקוקפיט ללא הכרות אישית עם אחד מאנשי הצוות או תאום מוקדם שבוצע טרם הטיסה אל מול הקברניט. ב.אתה מוזמן לנסות. מכל מיני סיבות יכול להיות שהקברניט כן יראה לנכון להכניס אותך. ג.אין חוקים - אני נכנסתי עם תאום מוקדם ל 767 אחרי המראה מב"ג לטורנטו. ישבתי בקוקפיט עד לונדון ויצאתי. שעה לפני הנחיתה נכנסתי שוב. בטיסה אחרת נכנסתי רק בשיוט ל 5 דקות.
itzik friedman פורסם אפריל 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אני מאוד מקווה שזה ככה, למה לא מתאים לי 12 שעות על כסא דקיק
itzik friedman פורסם אפריל 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2011 ראיתי כאן לפני כמה זמן שאפשר לכתוב מכתב לקברניט עם בקשה להכנס לתא הטייס במהלך הטיסה,על הצד שהבקשה נענתה בחיוב - אפשר לצאת באמצע ולחזור? -כי אם זה נגיד בטיסה לארה"ב אז זה יכול להיות מאוד קשה כל הטיסה לא לצאת מהתא, ומצד שני מי מוכן להפסיד את הנחיתה??? תודה לעונים... א.בהגדרה - אין כניסות לקוקפיט ללא הכרות אישית עם אחד מאנשי הצוות או תאום מוקדם שבוצע טרם הטיסה אל מול הקברניט. ב.אתה מוזמן לנסות. מכל מיני סיבות יכול להיות שהקברניט כן יראה לנכון להכניס אותך. ג.אין חוקים - אני נכנסתי עם תאום מוקדם ל 767 אחרי המראה מב"ג לטורנטו. ישבתי בקוקפיט עד לונדון ויצאתי. שעה לפני הנחיתה נכנסתי שוב. בטיסה אחרת נכנסתי רק בשיוט ל 5 דקות. לגבי התיאום מראש- מול מי מתאמים ומתי?
amir friedland פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אני טסתי לפני כמה שבועות לציריך בחזור הגשתי מכתב נכנסתי בשיוט לאיזה 30 דקות ו יצאתי ביקשתי ליהות בנחיתה הייתי מ סולין עד d2 /// הכל תלוי באיך הטיסיים מרגישים... נחמדים או לא לחוצים או לא...
Omer D פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 קודם כל תרשום מכתב, סיכוי טוב שתכנס בשיוט... ותשאל אותם אם תוכל לחזור לקראת ההנמכה.
Lior Avinoam פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 לרוב טייסי אלעל מתעניינים בטייסי סימולטורים ומאפשרים כניסה עם מכתב, תדאג לנסח טוב וברור ותהיה נחמד, בלי לחפור על מה עושים כל רגע וישראירו אותך הרבה זמן בקוקפיט.. בטיסה האחרונה שלי ממרסיי לב"ג הייתי בקוקפיט של ה76 מאיזור אתונה עד החנייה בב"ג, היה מאוד נחמד ואפילו נתנו לי לכייל תדר ILS ל12 תלוי מאוד בטייסים, אבל גם במכתב שלך. טיסה נעימה
itzik friedman פורסם אפריל 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 3, 2011 וואו איזה כיף לך אבל בטח טיסה לארה"ב היא יותר עמוסה ולחוצה אז גם אני אהיה נוכח בנחיתה -לא נראה לי שיתנו לי להתקרב למשהו חחח
אורח פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אני מאוד מקווה שזה ככה,למה לא מתאים לי 12 שעות על כסא דקיק כיסא דקיק ? הרבה יותר נח ממושב בטוריסט זה בטוח, אלה אם זה 737. אבל הם רגילים לזה, הרי הם טסים בצינוק מעופף
Elad Zeierman פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אני מאוד מקווה שזה ככה,למה לא מתאים לי 12 שעות על כסא דקיק כיסא דקיק ? הרבה יותר נח ממושב בטוריסט זה בטוח, אלה אם זה 737. אבל הם רגילים לזה, הרי הם טסים בצינוק מעופף דווקא הג׳אמפ שיוצא מהדלת בצורת רובוטריק ב 737 מאוד נוח.....
itzik friedman פורסם אפריל 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2011 האמת שראיתי את זה רק פעם אחת באיזה סרט ממש מזמן, וזה היה נראה לא משהו, אבל אם אתם אומרים... וגם אם כן- זה שווה את זה כדי להיות בקוקפיט פעיל..
Idan Traub פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 לרוב הבעיה היא לא בכיסא עצמו שבדר"כ הוא קשיח בגלל תקנים של בטיחות אלא במרחק הרגלים. יצא לי לשבת ב757 של אל-על בתיירים ולאחר מכן בנחיתה וחלק מהשיוט בקוקפיט. הרבה יותר נוח בקוקפיט זה נכון. מצד שני ישבתי בטיסה חזור ביציאת החרום של ארקיע ב757 ושמה היה פשוט חלום. אני מטר1.85 והיה לי מקום לרגלים בלי לקפל אותן בכלל.
Tomer Oszlak פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אני נכנסתי לקוקפיט במהלך הטיסה שלי לברצלונה זה היה 738 4X-EKO. נכנסתי כי אני מכיר טייס T7 באל על. הקוקפיט די קטן בשבילי(1.78) ובכניסה נתקעתי עם הראש במפסקים של ה OH. היה נחמד זה היה בשיוט מעל יוון (הקשר היה בעומס מטורף ובגלל שזה על רמקולים אתה לא יכול כמעט לדבר בקוקפיט) דיברתי קצת עם הטייסים על החטיבה(הטייסים הכירו את VATIL) הקפטן גם סיפר לי שהוא טייס על B744 ובאחת הטיסות שלו נכנס מישהו מ VATIL עם כל המדריך של ה B744 לקוקפיט והוא פשוט נדהם שהוא הדפיס גם את VOL1 וגם את VOL2. כו כן גיליתי שאמא שלי מכירה את אח של קצין ראשון. הג'אמפ ב738 לא הכי נוח.
Yarden Gotlib פורסם אפריל 6, 2011 דיווח פורסם אפריל 6, 2011 וואלה מבחינת המרחק רגליים הקוקפיט לא מהווה בעיה בשבילי אבל עזבו אתכם כל מקום אחר מאשר המושב שלכם עדיף בנחיתה. נותנים לך אווירה כאילו המטוס עומד להתרסק ואי אפשר לראות כלום. בקוקפיט שעה אחרי שמדליקים את הסימן לחגורות הם שמים חגורות ובכלל רואים הכל ולא משעמם....
אורח פורסם אפריל 7, 2011 דיווח פורסם אפריל 7, 2011 1.78 ב 73 זה לא כלכך נורא. מכיר ק"ר שהוא לדעתי מעט יותר מ 1.90 שהשתחל לצינוק הזה במשך כמה שנים וזה בלי לשבור שום מפסק וגם לא את הראש . כניראה חלק מהדרישות של להיות טייס אירליינר זה להיות נער גומי