Adam Waiser פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 חברי לחטיבה היום ניסיתי להפעיל את הFSX BOOSTER שברשותי לאחר זמן מה שלא יצא לי לטוס אבל פתאום צצה הודעה שהתריעה בפני שהעותק שברשותי (מיותר לציין שמדובר בתוכנה שקניתי במיטב כספי) כבר מותקן על מחשב אחר ולכן אני לא יכול להשתמש בתוכנה. לא זכור לי שאי פעם העברתי למישהו תוכנה או קוד הפעלה של תוכנה שקניתי ולכן יש סיכוי טוב שמישהו שמכיר אותי ואת המייל שלי (שאני לא מחלק בנדיבות) ויודע במה אני מתעסק (FSX) הצליח איכשהו למצוא את הסריאל שלי ולעשות בו שימוש. אני לא מאשים חלילה מישהו מחברי החטיבה ואני מאד מקווה שהבדיקה שאני וחברת FSPS הולכים לעשות בנידון לא תוביל למישהו שקורא את הפורום הזה. אם בכל זאת יש קצה של סיכוי שזה מצלצל מוכר למישהו אני ממליץ לו בחום ליצור איתי קשר (נראה לי עדיף בפרטי לא? ואולי גם עדיף לפני שאפנה לחברת FSPS בנדון) ולהסביר לי איך ולמה הוא עשה מה שעשה. ולכל מי שקורא את זה, לא יודע מה להמליץ לכם אבל איכשהו תנסו לשמור על המחשבים שלכם יותר מוגנים משלי או משהו... לילה טוב ושקט לכולם
mickey lip פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אדם, סתם שאלה, האם המחששב עבר פירמוט? זכור לי בעבר קרב תרנגולות עם מייקרוסופט בנושא, הם החליטו שהחלונות לא כשרים יותר, לך תנסה להסביר שעשית פירמוט או החלפת HD , ושיש לך קבלה על זה ששילמת במיטב כספך על עותק חוקי, " זה שהמחשב שבק חיים לא משנה- תקנה עותק חדש" , אתה בטח מנחש מה עניתי להם........ בסוף אחד המנהלים החליט להיות נחמד ולאשר לי קוד חדש...עלה לי בהרבה זמן ועצבים, אבל ככה זה כשאתה מונפול, מרשה לעצמך לתת שירות גרוע לאנשים. אני מקווה שזה לא אותה גברת בשינוי אדרת במקרה שלך.... לגבי הכותרת של הנושא....כמעט שלחתי אותך לשילב..... :evilbat:
Barak Zohar פורסם אפריל 3, 2011 דיווח פורסם אפריל 3, 2011 אדם לגבי הבעיה שלך אני יכול לחשוב על דבר נוסף מלבד העניין שמישהו עשה שימוש בקוד ההפעלה שלך, והוא.. כשמתקינים את הסימולטור FSX לצורך העניין גם איתו מגיע סריאל. קרה לי מס' פעמים שהסרתי את הסימולטור וכשהתקנתי אותו מחדש וניסיתי להכניס את הסריאל שהגיע עם הדיסק, הוא רשם שהסריאל כבר הותקן על מחשב אחר. משתמע מכך שברגע שאתה מתקין תוכנה עם סריאל, מתבצע רישום במערכת שלך וכך הסימולטור לא דורש את הסריאל כל פעם מחדש בהפעלתו. מה שעשיתי הוא, ניקיתי את כל הרישום במחשב שלי (ולא חסרות תוכנות בשביל זה), וזה פתר את הבעיה והתקנתי את הסימולטור שוב עם אותו סריאל שהגיע עם הדיסק. תנסה את מה שאני מציע, להפסיד מזה בטח שלא תפסיד, ומי יודע, אולי זה יחסוך לך כאב ראש מיותר מול החברה שממנה קנית את התוסף. בהצלחה!
Adam Waiser פורסם אפריל 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2011 תודה רבה על התגובות לא פירמטתי ולא הסרתי את התוכנה לכן זה ממש מוזר לי, האם זה לא נשמע לכם הגיוני שמישהו הצליח לשים יד על הסריאל שלי? אחרי הכל המחשב לא מוגן כמו מחשבי הפנטגון... אני בכל מקרה מאמין שאם קניתי מוצר ופתאום הוא לא עובד מסיבה כל שהיא החברה כבר תדאג להפעיל לי אותו מחדש - זה נראה לי מאד בסיסי וכמובן FSPS זה לא מייקרוסופט נראה לי שיש להם הרבה מה להפסיד אם לא ייתנו שירות הוגן. אבל תודה בכל מקרה
אורח פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אופציה נוספת, פריצה למאגר של החברה עצמה, או האקר שפיצח ויצר KEY GEN שייצר למשהו את הסריאל שלך (נשמע הזוי מעט אבל אפשרי). מיקי, כשאתה קונה מערכת הפעלה יש מספר גרסאות. הכי זולה היא גירסת ה OEM וזו גם המערכת שלוב מגיע עם מחשבים חדשים. מה שאנשים לא יודעים \ קוראים \ מנסים להבין שגירסה זו מיועדת למחשב אחד בלבד ולכן גם יש מדבקה שמודבקת על המארז ומיועדת למחשב זה בלבד ולא תוכל להעביר למחשב אחר. כל החלפה של חומרה במחשב הזה כגון לוח אם, דיסק קשיח מעבד יגררו דיאקטיבציה של מערכת הפעלה ודרישה לאקטיבציה חדשה. עד היום לא נתכלתי במצב ש MS לא עשו ריאקטיבציה של מערכת הפעלה.
Yakov Kraus פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אדם ההודעה שלך מצחיקה אולי אנשים רואים יותר מדי סרטים אי אפשר להכנס למחשב של אדם אחר ממקור חיצוני ללא גישה פיזית או התקנת תוכנת מעקב או שברשלנות המשתמש הוא מוסר סיסמאות וקודים אבל מה שמצחיק זה הכבוד הגדול שניתן לתוכנת FSXBOSTER שמשהו יעשה מאמצים לגנוב אותו מילא כרטיס האשראי, חשבון הבנק, תמונות ערום של דוגמניות, סודות מסחריים אבל התוכנה הזאת שאף אחד לא מכיר
אורח פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 יעקב, ברגע שהמחשב שלך מחובר לאינטרנט, הדרך לתוכו להאקר שיודע את העבודה די קלה. מסכים ששהוסטר הזה לא שווה את המאמץ
Yakov Kraus פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 לא צריך להיות פרנואיד ולחשוב שאם אני באינטרנט יכולים להכנס ולגנוב תמיד האשם בהכנסת תוכנת הריגול זה המשתמש אל תוריד קבצים ממקור לא ידוע ובדוק ובכל מקרה תבדוק אותו עם אנטי וירוס אל תלחץ על באנרים לא ידועים סתם ככה אם אתה מחובר לאינטרנט לא יכולים להכנס אליך ללא אישורך
אורח פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אמרתי להיות פרנואיד ? כבר ראיתי רשת שאמורה להיות סופר מאובטחת שחדרו אליה תוך 10 דקות. מחשבים ביתיים לרוב הם מטרה למתלמדים וגם אם המחשב שלך נקי ומובטח עדין יש סיכוי לפריצה. לא צריך להיות פרונאיד אבל גם לא צריך להיות באופוריה.
itzik friedman פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אההה יעקב, רן צודק ב100% אני מכיר אישית לפחות מישהו אחד שמחזיק בידע וביכולת לפרוץ למחשב של מישהו (הוא ניסה את זה על המחשב האישי שלו -שמוגן מספיק), בתחום הפריצות-מחשב אישי לא נחשב למטרה קשה אז לחשוב שא"א לחדור לך למחשב -זה קצת אופוריה!(אפילו שנשמע הזוי שהאקר יחליט להתלבש דווקא על המחשב שלך....)
Adam Waiser פורסם אפריל 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 4, 2011 יעקב יקירי נכון שFSX בוסטר זה לא מאגר המידע של הפנטגון אבל לא חסרים אנשים שישמחו לקבל אותו בחינם תוכנות פשוטות וזולות מזו נפרצות מתוך איזו אידיאולוגיה או סתם לשם שעשוע אני לא פרנואיד, אני לא חושב שמישהו התכוון לעשות את זה דווקא או אולי באמת לא בטוח שאותו אחד עשה זאת בידיעה לאיזה מחשב או מאגר מידע הוא מכוון. אני יודע בדיוק על מה אפשר ועל מה אסור ללחוץ ולאיזה אתרים לא מומלץ להכנס אבל כמו שרן ציין די בחיבור לאינטרנט ומישהו שיודע מה הוא מחפש כדי להשיג הכל.
Yakov Kraus פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 חיפוש קטן באינטרנט מגלה טענות קשות נגד FSX BOOSTER שלא מזהה את הרג'סטרי משהו יפרוץ למחשב שלך כדי "לגנוב" תוכנה שעלותה 10 יורו ומשתמשים בה 10 וחצי אנשים ועוד אחד ממשתמשי הפורום הזה נו באמת :roll: