עבור לתוכן
Adam Waiser

גנבו לי את הבוסטר....

Recommended Posts

פורסם

חברי לחטיבה

היום ניסיתי להפעיל את הFSX BOOSTER שברשותי לאחר זמן מה שלא יצא לי לטוס

אבל פתאום צצה הודעה שהתריעה בפני שהעותק שברשותי (מיותר לציין שמדובר בתוכנה שקניתי במיטב כספי) כבר מותקן על מחשב אחר ולכן אני לא יכול להשתמש בתוכנה.

לא זכור לי שאי פעם העברתי למישהו תוכנה או קוד הפעלה של תוכנה שקניתי ולכן יש סיכוי טוב שמישהו שמכיר אותי ואת המייל שלי (שאני לא מחלק בנדיבות) ויודע במה אני מתעסק (FSX) הצליח איכשהו למצוא את הסריאל שלי ולעשות בו שימוש.

אני לא מאשים חלילה מישהו מחברי החטיבה ואני מאד מקווה שהבדיקה שאני וחברת FSPS הולכים לעשות בנידון לא תוביל למישהו שקורא את הפורום הזה.

אם בכל זאת יש קצה של סיכוי שזה מצלצל מוכר למישהו אני ממליץ לו בחום ליצור איתי קשר (נראה לי עדיף בפרטי לא? ואולי גם עדיף לפני שאפנה לחברת FSPS בנדון) ולהסביר לי איך ולמה הוא עשה מה שעשה.

ולכל מי שקורא את זה, לא יודע מה להמליץ לכם אבל איכשהו תנסו לשמור על המחשבים שלכם יותר מוגנים משלי או משהו...

לילה טוב ושקט לכולם

פורסם

אדם, סתם שאלה, האם המחששב עבר פירמוט?

זכור לי בעבר קרב תרנגולות עם מייקרוסופט בנושא, הם החליטו שהחלונות לא כשרים יותר, לך תנסה להסביר שעשית פירמוט או החלפת HD , ושיש לך קבלה על זה ששילמת במיטב כספך על עותק חוקי, " זה שהמחשב שבק חיים לא משנה- תקנה עותק חדש" , אתה בטח מנחש מה עניתי להם........

בסוף אחד המנהלים החליט להיות נחמד ולאשר לי קוד חדש...עלה לי בהרבה זמן ועצבים, אבל ככה זה כשאתה מונפול, מרשה לעצמך לתת שירות גרוע לאנשים.

אני מקווה שזה לא אותה גברת בשינוי אדרת במקרה שלך....

לגבי הכותרת של הנושא....כמעט שלחתי אותך לשילב..... :evilbat:

פורסם

אדם לגבי הבעיה שלך אני יכול לחשוב על דבר נוסף מלבד העניין שמישהו עשה שימוש בקוד ההפעלה שלך, והוא..

כשמתקינים את הסימולטור FSX לצורך העניין גם איתו מגיע סריאל.

קרה לי מס' פעמים שהסרתי את הסימולטור וכשהתקנתי אותו מחדש וניסיתי להכניס את הסריאל שהגיע עם הדיסק, הוא רשם שהסריאל כבר הותקן על מחשב אחר.

משתמע מכך שברגע שאתה מתקין תוכנה עם סריאל, מתבצע רישום במערכת שלך וכך הסימולטור לא דורש את הסריאל כל פעם מחדש בהפעלתו.

מה שעשיתי הוא, ניקיתי את כל הרישום במחשב שלי (ולא חסרות תוכנות בשביל זה), וזה פתר את הבעיה והתקנתי את הסימולטור שוב עם אותו סריאל שהגיע עם הדיסק.

תנסה את מה שאני מציע, להפסיד מזה בטח שלא תפסיד, ומי יודע, אולי זה יחסוך לך כאב ראש מיותר מול החברה שממנה קנית את התוסף.

בהצלחה!

פורסם

תודה רבה על התגובות

לא פירמטתי ולא הסרתי את התוכנה לכן זה ממש מוזר לי, האם זה לא נשמע לכם הגיוני שמישהו הצליח לשים יד על הסריאל שלי?

אחרי הכל המחשב לא מוגן כמו מחשבי הפנטגון...

אני בכל מקרה מאמין שאם קניתי מוצר ופתאום הוא לא עובד מסיבה כל שהיא החברה כבר תדאג להפעיל לי אותו מחדש - זה נראה לי מאד בסיסי וכמובן FSPS זה לא מייקרוסופט נראה לי שיש להם הרבה מה להפסיד אם לא ייתנו שירות הוגן.

אבל תודה בכל מקרה

פורסם

אופציה נוספת, פריצה למאגר של החברה עצמה,

או האקר שפיצח ויצר KEY GEN שייצר למשהו את הסריאל שלך (נשמע הזוי מעט אבל אפשרי).

מיקי, כשאתה קונה מערכת הפעלה יש מספר גרסאות.

הכי זולה היא גירסת ה OEM וזו גם המערכת שלוב מגיע עם מחשבים חדשים.

מה שאנשים לא יודעים \ קוראים \ מנסים להבין שגירסה זו מיועדת למחשב אחד בלבד ולכן גם יש מדבקה שמודבקת על המארז ומיועדת למחשב זה בלבד ולא תוכל להעביר למחשב אחר.

כל החלפה של חומרה במחשב הזה כגון לוח אם, דיסק קשיח מעבד יגררו דיאקטיבציה של מערכת הפעלה ודרישה לאקטיבציה חדשה.

עד היום לא נתכלתי במצב ש MS לא עשו ריאקטיבציה של מערכת הפעלה.

פורסם

אדם ההודעה שלך מצחיקה

אולי אנשים רואים יותר מדי סרטים

אי אפשר להכנס למחשב של אדם אחר ממקור חיצוני

ללא גישה פיזית או התקנת תוכנת מעקב

או שברשלנות המשתמש הוא מוסר סיסמאות וקודים

אבל מה שמצחיק זה הכבוד הגדול שניתן לתוכנת FSXBOSTER

שמשהו יעשה מאמצים לגנוב אותו

מילא כרטיס האשראי, חשבון הבנק, תמונות ערום של דוגמניות, סודות מסחריים

אבל התוכנה הזאת שאף אחד לא מכיר :lol:

פורסם

יעקב,

ברגע שהמחשב שלך מחובר לאינטרנט, הדרך לתוכו להאקר שיודע את העבודה

די קלה.

מסכים ששהוסטר הזה לא שווה את המאמץ :)

פורסם

לא צריך להיות פרנואיד ולחשוב שאם אני באינטרנט יכולים להכנס ולגנוב

תמיד האשם בהכנסת תוכנת הריגול זה המשתמש

אל תוריד קבצים ממקור לא ידוע ובדוק

ובכל מקרה תבדוק אותו עם אנטי וירוס

אל תלחץ על באנרים לא ידועים

סתם ככה אם אתה מחובר לאינטרנט לא יכולים להכנס אליך ללא אישורך

פורסם

אמרתי להיות פרנואיד ?

כבר ראיתי רשת שאמורה להיות סופר מאובטחת שחדרו אליה תוך 10 דקות.

מחשבים ביתיים לרוב הם מטרה למתלמדים :) וגם אם המחשב שלך נקי ומובטח

עדין יש סיכוי לפריצה.

לא צריך להיות פרונאיד אבל גם לא צריך להיות באופוריה.

פורסם

אההה יעקב,

רן צודק ב100% אני מכיר אישית לפחות מישהו אחד שמחזיק בידע וביכולת לפרוץ למחשב של מישהו (הוא ניסה את זה על המחשב האישי שלו -שמוגן מספיק), בתחום הפריצות-מחשב אישי לא נחשב למטרה קשה אז לחשוב שא"א לחדור לך למחשב -זה קצת אופוריה!(אפילו שנשמע הזוי שהאקר יחליט להתלבש דווקא על המחשב שלך....)

פורסם

יעקב יקירי

נכון שFSX בוסטר זה לא מאגר המידע של הפנטגון אבל לא חסרים אנשים שישמחו לקבל אותו בחינם

תוכנות פשוטות וזולות מזו נפרצות מתוך איזו אידיאולוגיה או סתם לשם שעשוע

אני לא פרנואיד, אני לא חושב שמישהו התכוון לעשות את זה דווקא או אולי באמת לא בטוח שאותו אחד עשה זאת בידיעה לאיזה מחשב או מאגר מידע הוא מכוון.

אני יודע בדיוק על מה אפשר ועל מה אסור ללחוץ ולאיזה אתרים לא מומלץ להכנס

אבל כמו שרן ציין די בחיבור לאינטרנט ומישהו שיודע מה הוא מחפש כדי להשיג הכל.

פורסם

חיפוש קטן באינטרנט מגלה טענות קשות נגד FSX BOOSTER שלא מזהה את הרג'סטרי

משהו יפרוץ למחשב שלך כדי "לגנוב" תוכנה שעלותה 10 יורו

ומשתמשים בה 10 וחצי אנשים

ועוד אחד ממשתמשי הפורום הזה

נו באמת

:roll:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...