Almog Atar פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 שלום לכולם, כמו ששמתם לב עשינו קצת קוסמטיקה בפורום, כמות הפורומים בתקופה האחרונה הלכה וגדלהפורום יוצרים שנפתח, פורומים פנימיים כמו שתפ אל על וכד׳ מה שדרש סוג של סדר בדברים גם על מנת שיהיה נוח בעין וגם על מנת לעשות סדר כבר עכשיו כחלק מהכנת הקרקע לדברים עתידיים. כעת הפורום מחולק לאזורים (אני לא ארחיב הרבה כי ניתן להבין את זה מיד כשמסתכלים :mrgreen: ) אזור פקחים וטייסים שבו ירוכזו כל ההודעות הקשורות בהדרכה של פקחים וטייסים, שאלות בנושאי תעבורה וכד׳, אזור מפתחים הכולל את הפינת יצירה שלנו ואת בנאים וכן הלאה... הנושא עדיין בחיתולים ולכן אנחנו נשמח לשמוע מה דעתכם בנושא ואיך אפשר לשפר, בשורה התחתונה השינוי הוא לטובת כולנו ואם לכם זה לא מסתדר אז לא עשינו בזה כלום . דעתכם חשובה !
Shoval Cohen פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 רעיון יפה. רק צריך לדלל/להקטין את כמות השורות הכחולות (הכותרות של הקטגוריות/אזורים של הפורומים).. זה קצת מפריע עוד דבר, שלמי שאין הרשאות לקטג' ספציפית - שלא יראה את הכותרת שלה, לדוג' אצלי: http://www.mediafire.com/imgbnc.php/71c ... 015f6g.jpg
zvi rodes פורסם אפריל 4, 2011 דיווח פורסם אפריל 4, 2011 אולי את הסופגניות ניתן להקפיא לקראת פסח?או להציב במקומן מצות?
אורח פורסם אפריל 5, 2011 דיווח פורסם אפריל 5, 2011 את האמת, לי זה לא נוח כל כך. העמוד הפך לארוך בהרבה.אני מציע, כמו שובל, לקצץ בשורות הכחולות.