עבור לתוכן
Vlad Egorkin

מפגש בתמך 17.4.2011

Recommended Posts

פורסם

ב17 לאפריל החלטנו לקיים מפגש בתמך בגלל חופשת הפסח.

אנחנו ניהיה שם בשעה 13:00 משלא יודע איך להגיע יהיה ניתן להתקשר לטל או לשלוח לי הודעה פרטית

טל פלג: 0526697886

אז איך מגיעים?

5d8d8eea.jpg

משער הכניסה לטרמינל (איפה שהפסל של דוד בן גוריון), לוקחים בדיוק שמאלה, כיוון מערב אם זה משנה ,

הולכים ישר באותו הכיוון, עוברים בית קפה שנמצא בקצה הבניין, ושם תגיעו לדלת אוטומטית.

מעל הדלת יהיה כתוב "שער 24" או "יציאה 24" או משהו בסגנון הזה ושלטים יורו על לאזור תפעול מערבי אותו אתם מחפשים.

והדרך הדרך עוברת דרך פרדס קטן, אבל היא עם אתם יודעים איך ללכת זה פשוט מאוד

משער היציאה ממשיכים ישר על הכביש, עוברים את תחנת האוטובוסים, וממשיכים בצמוד לפסי הרכבת שמשמאלכם ולידכם תיהיה תעלה

עוברים את בניין דואר ישראל וקצת אחרי זה יש חנייה גדולה החניה ריקה לחלוטין!

זה הסימן שלכם להפרד מפסי הרכבת שהלכתם צמוד אליהם, וללכת לכיוון המסלול פחות או יותר.

הכיוון עכשיו יהיה צפון-צפון-מערב, ותחצו את החניות עד שתגיעו לשטח עם אדמה, שלפניה בעצם גדר תיל שמפרידה מהמסלול אותו גם תראו. זה המקום.

ציוד מומלץ:

1. מים קרים

2. כובע עם בא לכם

3. מצלמה

4. טבלה מעודכנת עם נחיתות והמראה

5. סורקי תדרים

6. כסף לאוכל ונסיעות ומשתייה

7.רוח טובה ויחודית לחברי ואטיל

כמה דברים חשובים ביותר

כל אחד אחראי לעצמו ולציוד שלו אף אחד לא אחראי לנזק שיגרם עם ויגרם

אסור בתכלית האיסור לבוא עם נשק!

התעצלתי לכתוב את השרשור אז חלק העותק מירדן שלוי :roll:

מי שמגיע למפגש הם:

טל פלג

פיליפ

זיגי

נדב חוגי

רועי יעקוביבץ'

אידו אליה

מאור גולדשטיין

ולדי יגורקין

עומר לב

טום לב

דור לב

תומר אוסזלק

דוד כהן

כל מי שכתב שהוא מגיע שישלח את המספר שלו אליי בפרטי בבקשה

נשמח לראותכם :lol::D:lol:

פורסם

אמרו את זה כבר לפני חצי שנה שיסגרו אבל עוד לא סגרו אותו היינו שם בפורים ועוד היה פתוח ואם יהיה סגור יש עוד תצפיות יהיה צפוי להיות עומס בתאריך הזה לפי מה שהבנתי מזיגי.

פורסם
שיהיה לכם בהנאה, אני לא הולך להגיע בזמנים כאלו..

אורי, בדיקת חמץ זה ערב שבו אוספים 10 חתיכות חמץ ושורפים בבוקר שלאחר מכן (בהקשר לפסח)

בגלל זה אתה לא תגיע? :roll:

פורסם

נוי, אני לא הולך להפסיד את הדבר הזה בשביל לראות כמה חברים מהחטיבה..

פסח זה פסח, ואטיל ותמך זה משהו אחר. מה אני יכול לעשות, פסח יותר חשוב לי מזה.

אני לא מתכוון להמשיך את הדיון על זה פה

פורסם

חבר׳ה אני מזכיר שהפגישות האלה הן פגישות לא רישמיות כמו הכנס וגם כמו כל פגישה אחרת אף אחד לא מחוייב להגיע וגם לא משנה מה התאריך שייבחר ייתכן שלא כולם יוכלו להגיע ואין מה לעשות ככה זה.

בנוסף קחו בחשבון שהולכים לסגור בקרב מאוד את האזור שם, תתעדכנו מול התותחים הכבדים שהולכים לשם הרבה

פורסם
נוי, אני לא הולך להפסיד את הדבר הזה בשביל לראות כמה חברים מהחטיבה..

פסח זה פסח, ואטיל ותמך זה משהו אחר. מה אני יכול לעשות, פסח יותר חשוב לי מזה.

אני לא מתכוון להמשיך את הדיון על זה פה

אתה לא חייב לבוא בכל מקרה כל התגובות שלך לא רלוונטיות תגיד פשוט שאתה לא יכול לבוא

כנ"ל לאיציק התגובה שלך סתם מיותרת אני מבין את הרצון שלכם ואני מכבד אותכם ותעשו מה שבראש שלכם אבל אתם לא מחויבים לבוא.

פורסם

טל כשאתה אומר לא מחוייבים זה ניראה כאילו כולם חייבים ורק אנחנו פטורים :) אבל עזוב לא משנה..

אלמוג, ברור שמה שנקבע נקבע וואטיל לא קשורה למפגש זה.

טל - התגובה אינה מיותרת, זה שאתם לא מכבדים את זה בכל מפגש שאתם (ואני מזכיר שוב , לא ואטיל - טל וולדי) קובעים זה כבר בעיה שלכם, אני רוצה מאוד להגיע אבל יש דברים חשובים יותר

אז מה ? אתם לא דתיים או אנשים שמקפידים על כל דבר ביהדות אבל במפגשים כאלה שאתם מארגנים תתיחסו להבא גם בנו, טל אח"כ אתה אומר לי שכל מפגש אני לא מגיע, תתאמו זמנים נורמליים ובהתחשבות בכולם ככה הכל יהיה טוב ויפה. זה כמו שמישהו שואל אותך מתי יש לאח שלך בר מצווה או כל דבר אחר ואז אתה אומר לו וואלה אני יעשה מפגש באותו הזמן, רק מה חגי היהדות הם לא כמו בר מצווה שקובעים תאריך לאירוע כשנה לפני, אלא הם חגים שנקבעו עוד מלפני אלפי שנים אז קצת התחשבות בכאלו דברים ....

שיהיה לכולם בהנאה, חג שמח וכשר!

פורסם
טל כשאתה אומר לא מחוייבים זה ניראה כאילו כולם חייבים ורק אנחנו פטורים :) אבל עזוב לא משנה..

אלמוג, ברור שמה שנקבע נקבע וואטיל לא קשורה למפגש זה.

טל - התגובה אינה מיותרת, זה שאתם לא מכבדים את זה בכל מפגש שאתם (ואני מזכיר שוב , לא ואטיל - טל וולדי) קובעים זה כבר בעיה שלכם, אני רוצה מאוד להגיע אבל יש דברים חשובים יותר

אז מה ? אתם לא דתיים או אנשים שמקפידים על כל דבר ביהדות אבל במפגשים כאלה שאתם מארגנים תתיחסו להבא גם בנו, טל אח"כ אתה אומר לי שכל מפגש אני לא מגיע, תתאמו זמנים נורמליים ובהתחשבות בכולם ככה הכל יהיה טוב ויפה. זה כמו שמישהו שואל אותך מתי יש לאח שלך בר מצווה או כל דבר אחר ואז אתה אומר לו וואלה אני יעשה מפגש באותו הזמן, רק מה חגי היהדות הם לא כמו בר מצווה שקובעים תאריך לאירוע כשנה לפני, אלא הם חגים שנקבעו עוד מלפני אלפי שנים אז קצת התחשבות בכאלו דברים ....

שיהיה לכולם בהנאה, חג שמח וכשר!

ליאור זה לא שאני עומד עם היומן ובדק מתי יש חגים או שריפת חמץ ואומר לעצמי" יופי ביום הזה שורפים חמץ וליאור אבינועם לא יוכל לבוא לתמך :evilbat: :evilbat: "

זה סתם ימים שבודקים כמה תנועה יש.

חג שמח וכשר גמלך

פורסם

ירדן אני הבעתי את דעתי בנושא ומצידי לא לדבר על זה כבר כאמור בתגובה השניה שלי, בודקים זמן אז לבדוק ממש.

(טל , חופשת פסח כזו ארוכה יש עוד הרבה ימים עמוסים רק צריך לבדוק)

ולהמשך הנושא - אני לא מגיע

פורסם

אני בכל מקרה לא הייתי יכול להגיע כי אין לי רכב (אפילו אם זה לא היה יוצא בדיוק על בדיקת חמץ)

אבל ירדן, -כתבת מהצד של הבאים (ולא המארגנים) שצריכים להיות גמישים- אתה צודק (!) כשזה סתם יום ולמישהו יש עבודה\לימודים\שמחה או כל משהו שגרתי שיכול למנוע ממישהו לבוא אז באמת שייך "להתגמש" אבל במקרה הזה אני חושב לעניות דעתי (לא מתלונן על הפעילות הברוכה) שלהבא כיהודים גם כשמוצאים יום שמלא במטוסים בלי שניה ריקה- עדיןן אם זה יוצא בבדיקת חמץ וכ"ש אם על חג ממש-צריך לנסות להזיז. עד כאן ובתקווה להבנה!

פורסם

חבר'ה בואו נסגור את הדיון על זה שאתם לא באים אני הסתכלתי ביומן ראיתי יום לפני ערב פסח לא ידעתי שיש את בדיקת החמץ.

מצטער אבל אי אפשר להזיז את זה כבר ליום אחר כי ביום הזה יהיה עומס בבן גוריון לכן קבענו באותו יום.

ליאור אני עוד פעם אומר אתה לא חייב לבוא אתה יכול ללכת אם מישהו גם ביום אחר.

אם יש לך עוד תלונות כלפי המפגש הזה תשלח לי בפרטי לא כאן בבקשה.

פורסם

בעודכם מתכנסים לכם בתמך, אסיים קניותי בדיוטי פרי ואהלך לי בשרוול העולה אל טיסה fpo302 של חברת europe airpost (שמעולם לא נתקלתי בשמה בעבר)

אל המטוס עם אחת הצביעות היפות לטעמי (אם לא ה- :lol: ).

הוא אמנם אמור להמריא ב 13:30 אך בהתחשב בעובדה שהוא אמור לנחות שעה קודם לכן אני בספק אם בטווח של שעה הם יספיקו להוריד הנוסעים ,לנקות ולמלא את המטוס שוב.

577.jpg

לצופים מלמטה ולשאר החברים שיהיה חג שמח וכשר !

פורסם
א

כבר היה לנו מפגש אחד שאורגן באופן לא רשמי, בדיוק כמו זה, בערב תשעה באב.

גם אז היה קונפליקט לא קטן בפורום, אנשים רצו להגיע ולא יכלו, או מעבר לזה לא רצו להגיע עקב התאריך הבעייתי.

למרות זאת, אחרי שחיפשנו תאריך אחר ולא מצאנו, החלטנו לקיים אותו לעצמנו, כלומר ההודעה העיקרית היא שאנחנו נהיה שם, וכל מי שרוצה מוזמן.

במפגש הזה באו מעל עשרה אנשים אם אינני טועה, והאוירה הייתה מעולה.

אגב אני הייתי אחד מהמארגנים של אותו מפגש, אז זה מניסיון.

לא מאשים אף אחד, וגם אתם לא, בטח שלא בפורום.

אבל תסתכלו שבע פעמים לפני שאתם מגיבים על מה שלחתם.

אם להעמיד דברים על דיוקם, חוסר ההתחשבות וההתעקשות על התאריך נבע מחזרתו מחו"ל של איזה דוד של מאן דהוא מהאנשים שארגנו את המפגש באותו היום.

עצוב לראות איך מציגים חוסר התחשבות כדבר "לגיטימי". לא לגיטימי ולא מקובל לחלוטין. זה לא רק זלזול באנשים שמבקשים התחשבות זה זלזול במסורת ובמורשת שלנו שחשובה לרב החלקים בעם וכנראה גם להרבה חברי חטיבה.

המקרה ההוא שינה לחלוטין את יחסי לחטיבה הזאת ואת תחושת השייכות לכאן שפעם קצת הייתה לי.

חברי היקרים דתיים ושמרי מסורת: אל תצפו להבנה והתחשבות . זה לא יקרה, לצערי. אל תצפו להתחשבות מצד חברי חטיבה תינוקות שנישבו שלא יודעים ולא מבינים דבר וחצי דבר על יהדות. אין להם מושג אפילו מה זה בדיקת חמץ.

גם התאריך שנקבע לכנס חטיבה (פחות משבוע לפני ליל הסדר בשיא הלחץ וההכנות לקראת החג) נכנס לקטגוריה הזו.

כדאי להתארגן בנפרד ולקבוע תאריך חלופי. איסרו חג כ"ב בניסן (26.4 למניינים) למשל נשמע נהדר. הרבה אנשים שבאו לארץ לבלות את החג כנראה חוזרים ביום הזה. יש צפי להרבה תנועה. עדיין חופש בבתי הספר. אם היה זמני בידי (והמוטיבציה) הייתי יוזם מפגש כזה. זה לא המצב. אם מישהו אחר ירים את הדגל - אשמח להצטרף.

עד כאן, סוף.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...