Tal Peleg פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 בעודכם מתכנסים לכם בתמך, אסיים קניותי בדיוטי פרי ואהלך לי בשרוול העולה אל טיסה fpo302 של חברת europe airpost (שמעולם לא נתקלתי בשמה בעבר) אל המטוס עם אחת הצביעות היפות לטעמי (אם לא ה- ). הוא אמנם אמור להמריא ב 13:30 אך בהתחשב בעובדה שהוא אמור לנחות שעה קודם לכן אני בספק אם בטווח של שעה הם יספיקו להוריד הנוסעים ,לנקות ולמלא את המטוס שוב. לצופים מלמטה ולשאר החברים שיהיה חג שמח וכשר ! אל תדאג נצלם אותך חיחיחי חג שמח וטיסה נעימה! אני מבקש לא להעיר הערות לגבי התאריך! לשלוח לי או לולדי הודעות בפרטי!
Omer D פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 1) ב17.4 יהיה המון המון תנועה ויגיעו כמה מטוסים מעניינים שבקושי מגיעים לפה. 2) כנראה שהתמך יסגר עד אז. הוא לקראת סגירה...
Tal Peleg פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 1) ב17.4 יהיה המון המון תנועה ויגיעו כמה מטוסים מעניינים שבקושי מגיעים לפה.2) כנראה שהתמך יסגר עד אז. הוא לקראת סגירה... נכון להיום אין שם אפילו קו חשמל שעובר...
Omer D פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 1) ב17.4 יהיה המון המון תנועה ויגיעו כמה מטוסים מעניינים שבקושי מגיעים לפה.2) כנראה שהתמך יסגר עד אז. הוא לקראת סגירה... נכון להיום אין שם אפילו קו חשמל שעובר... יש שם כבר שער חשמלי מוכן... הוא אוטוטו יסגר, מקווה שבמשך אפריל הוא ישאר פתוח
Tal Peleg פורסם אפריל 8, 2011 דיווח פורסם אפריל 8, 2011 1) ב17.4 יהיה המון המון תנועה ויגיעו כמה מטוסים מעניינים שבקושי מגיעים לפה.2) כנראה שהתמך יסגר עד אז. הוא לקראת סגירה... נכון להיום אין שם אפילו קו חשמל שעובר... יש שם כבר שער חשמלי מוכן... הוא אוטוטו יסגר, מקווה שבמשך אפריל הוא ישאר פתוח שער יש אך חשמל אין והשער פתוח השער עומד כבר חודש פתוח
Lufthansa פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 אני אהיה משבע בבוקר כי יש לא מעט מטוסים צ'רטרים (כמו תומסון פליי, תומאס קוק שני מטוסים מכל חברה, ואחד KMV ועוד כמה) מעניינים מהבוקר שזו תהיה ההזדמנות שלי לצלם ואהיה ב ILS משבע בבוקר או בחניה בכביש 40 זה תלוי על איזה מסלול ינחתו. מי שירצה יכול להצטרף ב ILS אבל לא בצד של הכביש, בצד השני איפה שהשטח חקלאי יש שביל, במהלך היום אצטרף אליכם בתמך (נכון להיום התמך עדיין פתוח). אגיע עם ציוד. יום טוב.
Lufthansa פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 בעודכם מתכנסים לכם בתמך, אסיים קניותי בדיוטי פרי ואהלך לי בשרוול העולה אל טיסה fpo302 של חברת europe airpost (שמעולם לא נתקלתי בשמה בעבר) אל המטוס עם אחת הצביעות היפות לטעמי (אם לא ה- ). הוא אמנם אמור להמריא ב 13:30 אך בהתחשב בעובדה שהוא אמור לנחות שעה קודם לכן אני בספק אם בטווח של שעה הם יספיקו להוריד הנוסעים ,לנקות ולמלא את המטוס שוב. לצופים מלמטה ולשאר החברים שיהיה חג שמח וכשר ! המטוס הז היגיע בטיסת FPO301A ב- 12:25 מפריס עם 737-700 מכונף (אם לא יהיו שינויים), לא נתקבלת בזה בעבר - המטוס היה כאן מספר פעמים, צביעה יפה. טיסה נעימה.
Lufthansa פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 אתם בטוחים שהוא יהיה פתוח עד אז?לפי מה שהבנתי הולכים לסגור שם את האיזור מתחשבים בנו אז ישאירו פתוח...
Omer Lev פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 אני יגיע עם עוד שני חברי חטיבה (טום לב ודור לב). כל הכבוד למארגנים!
Tomer Oszlak פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 לדעתי עדיף להגיע לאירפורט סיטי. רוב היום 30 בשימוש וגם לא בטוח מתי יסגר התמך
Vlad Egorkin פורסם אפריל 9, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 9, 2011 תומר אנחנו נפגשים כולם בטרמינל כל מי שבא שישלח לי את המספר שלו בפרטי בבקשה ומשם אנחנו נחליט לאן ללכת.
Lufthansa פורסם אפריל 9, 2011 דיווח פורסם אפריל 9, 2011 ולדי, אגיע בבוקר עם כמה חברים, עומר דנקור כנראה לא יגיע (צבא), יהיו נחיתות 12 על הבוקר ובמהלך הבוקר יעברו ל 30 ואגיע לחניה ליד תחנת דלק שם אפשר לצלם, אם APC להגיד שלום לכולם :-)
Izhar Haviv פורסם אפריל 10, 2011 דיווח פורסם אפריל 10, 2011 המטוס הז היגיע בטיסת FPO301A ב- 12:25 מפריס עם 737-700 מכונף (אם לא יהיו שינויים), לא נתקבלת בזה בעבר - המטוס היה כאן מספר פעמים, צביעה יפה.טיסה נעימה. תודה ! (וגם על העשרת ידיעותי במושג חדש מעולם התעופה - מכונף , ואני מניח שזה המונח בעברית המקביל ל- winglets )
Lufthansa פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 אם יתקיים מפגש מחר אז צפוי בבן גוריון 37 מעלות, גיהנום (מחר בבוקר אני אדע כמה יהיה מחר לפי עדכון). רוחות דרומיות מזרחיות עד דרומיות מערביות מתונות עד 25 קשר, התמך סגור לצערי (חבר מסר לי שלשום כשהיה שם). קחו את זה לתשומת ליבכם. אני מגיע בכל מקרה משבע בבוקר.