עבור לתוכן
Tal Malca

לגבי עדכון ב"ג

Recommended Posts

פורסם

אני יודע שכרגע דוד רוזנפלד

עובד על הבן גוריון ל FS9

אבל אני כאחד שלא הולך לקנות אותו ( גם לא להוריד כמובן )

רוצה להשתמש ב סינרי הקודם ל FS9

BEN GURION 2006

אני לא הולך לקנות אותו כי יש לי דברים בסדר העדיפויות שלי מבחינת קניות

חוץ מזה שקניתי את בן גוריון ל X החדש ואז עברתי לFS9

בכל מקרה

בעתיד מישהו חושב להוציא עדכון לסינרי של ב"ג 2006 ל FS9??

בגלל העבודות שיפוצים שיש כרגע בב"ג

עדכונים כמו הארכת מסלול 21

הוספת מסלול ההסעה החדש ( במשולש שבין המסלולים)

הגדלת הטרמינל

פורסם

אף אחד לא יכול להכריח אותך לקנות משהו.

אתה יכול לטוס עם איזה סינרי שבא לך.

בכלמקרה, הסינרי החדש לא יכלול את הארכת המסלולים ומסלולי ההסעה החדשים עדין.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לעתיד

כי לפי דעתי לסינרי כזה מושקע

רוב הסיוכיים שיהיה עדכון

אלא אם כן יבנו סינרי חדש למרות שזה לא נראה לי הגיוני..

כדי לדעת אם בעתיד לחסוך כסף לסינרי או לא

אל תשכחו גם שאני אקנה את ה AES

אז בכל מקרה אני אקנה את החדש

פורסם

כן גם אני חשבתי על זה

והחלטתי שבעתיד ( מה זה בעתיד? בואו נגיד חודשיים אחרי שייצא גם הסינרי וגם ה AES שיתמוך בו :D) אני אקנה אותו

חוץ מזה שבזמן הקרוב אני לא אטוס על כבדים

אני חוזר לתרגל קצת ססנה

לקראת התחלת טיסות בואטסים :)

פורסם
את 2006 עשה דויד, אז לא נראה לי שהוא יעדכן סינרי חינמי שיתחרה במוצר שלו... זה לא הכי כלכלי ;)

מסכים איתך עידו,

אך מה לגבי הקהל שמשתמש וישתמש בסינרי החינמי של דויד, לאחר היציאה של הסינרי בתשלום לFS9?

אינני יודע בודאות מה אחוז הקהל הנ"ל, אך אני סובר כי קיים כזה.

לדעתי אם יוכל להתווסף עדכון לסינרי- רק מסלולי הסעהה וכו' זה יהיה בסדר גמור. לא רואה טעם להתחיל ל"שפץ" מבנים.

פורסם

כרגע מבחינת בניינים זה פחות חשוב

העיקר זה מסלולי ההסעה והמסלול החדש - ישן 21

אם תצא הודעה כלשהי לגבי עדכון אותו סינירי אני אוריד אותו ולא אקנה את החדש

אבל אם לא אני אקה את החדש

כי בכל זאת אי אפשר בלי ב"ג :)

פורסם
את 2006 עשה דויד, אז לא נראה לי שהוא יעדכן סינרי חינמי שיתחרה במוצר שלו... זה לא הכי כלכלי ;)

מסכים איתך עידו,

אך מה לגבי הקהל שמשתמש וישתמש בסינרי החינמי של דויד, לאחר היציאה של הסינרי בתשלום לFS9?

לדעתי אם יוכל להתווסף עדכון לסינרי- רק מסלולי הסעהה וכו' זה יהיה בסדר גמור. לא רואה טעם להתחיל ל"שפץ" מבנים.

בוא נחשוב שנייה...

נגיד ואתה בנית סינרי חינמי בשנת 2006... בשנת 2010 קרעת את התחת והוצאת סינרי חדש שיהיה בתשלום ל-FSX והתחלת לעבוד על התאמתו ל-FS9.

לאחר שסיימת לעבוד על הסינרי ל-FS9 ושיחררת אותו בתשלום היית עובד על עידכון חינמי לסינרי של 2006? הרי המטרה שלך זה להרוויח על העבודה שלך... אתה לא תעדכן סינרי ישן שלך שיתחרה בעבודה עדכנית שלך (וכנראה גם ינצח כי הוא חינמי), כפי שעידו אמר, רק כי יש כמה אנשים (שיהיה אפילו 99% זה לא משנה) שלא רוצים לשלם על סינרי חדש ומעודכן (עדיך ש-1% כן ישלם מאשר ש-100% לא ישלמו).

לא רוצה לשלם? תתמודד עם סינרי לא מעודכן.

בקיצור חבר'ה, להפעיל קצת הגיון כלכלי לפני ששואלים, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

הגרוש שבלירה.

פורסם

מסכים איתך עידו,

בוא נחשוב שנייה...

נגיד ואתה בנית סינרי חינמי בשנת 2006... בשנת 2010 קרעת את התחת והוצאת סינרי חדש שיהיה בתשלום ל-FSX והתחלת לעבוד על התאמתו ל-FS9.

לאחר שסיימת לעבוד על הסינרי ל-FS9 ושיחררת אותו בתשלום היית עובד על עידכון חינמי לסינרי של 2006? הרי המטרה שלך זה להרוויח על העבודה שלך... אתה לא תעדכן סינרי ישן שלך שיתחרה בעבודה עדכנית שלך (וכנראה גם ינצח כי הוא חינמי), כפי שעידו אמר, רק כי יש כמה אנשים (שיהיה אפילו 99% זה לא משנה) שלא רוצים לשלם על סינרי חדש ומעודכן (עדיך ש-1% כן ישלם מאשר ש-100% לא ישלמו).

בקיצור חבר'ה, להפעיל קצת הגיון כלכלי לפני ששואלים, אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

הגרוש שבלירה.

יותר מיזה גם אם יהיה עדכון של שינוי תצורה בשדה -השדה משתנה עדכונים מהסוג הזה בדרך כלל בתשלום נוסף..

פורסם

הגרוש שבלירה.

לא ציינתי שאני לא רוצה לשלם או משהו בסגנון.

פשוט אני לא רואה את עצמי בחודשים הקרובים עם מחשב שיריץ את הסינרי החדש כראוי, ואני בנתיים משתמש בסינרי החינמי.

בכל מקרה,הבנתי את המסר :wink: .

בטוח שהסינרי של דוד הוא מצויין, ושרק יהנה ממנו. מתכוון לרכוש אותו גם.

שבוע טוב :) .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...