עבור לתוכן
Amir Paz

סקר - אירוע שבועי

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

כחלק מההכנות להפעלת האירוע השבועי נבדקו עד עתה מספר פרמטרים:

1.זמינות פקחים.

2.אופי פעילות באירופה

בנוסף, אנחנו עובדים בעוד מספר ערוצים:

1.חיבור מערכת ה VROUTE.

2.בניית דף אירוע חדשני ופשוט.

3.פניה לגורם חיצוני בבקשה לבנות לנו קליפים באיכות גבוהה שמציגים את אילת, חיפה וב"ג (בנסיון לגרות טייסים זרים).

השאלה שנותרה היא: מתי אתם, הטייסים בחטיבה, רוצים לראות 3 שעות פיקוח שבועיות -אמינות, מדוייקות (בזמנים) וכאלו שיהיו מחוברת גם אם אין מטוס אחד באוויר

(מינימום מגדל+גישה)

תודה !

פורסם

מעדיף שישי בערב מאשר שבת בגלל שביום ראשון יש לימודים בבי"ס לרוב חברי הקהילה ולפי דעתי אף אחד לא ישאר לאירוע ביום שבת וישאר ער עד חצות כאשר ביום למחרת יש לימודים..

לפי דעתי הכי כדאי שישי בערב.. ניתן להישאר לטוס עד 4 בבוקר:)

(לא לשכוח שלא כל חברי הקהילה סיימו בי"ס או בכיתה י"ב)

פורסם
לדעתי שבת אבל.. במקום נניח 17-20 ו 20-23 הייתי אומר משהו באמצע נניח 18-21 או 19-22 זמן מקומי כמובן

זה משהו שנעצב תוך כדי התהליך. נלמד את כמות התנועה. אם נראה שהרוב מגיעים בסוף האירוע, נאחר אותו - ולהפך.

כרגע זה משהו כללי בשביל לקבל רעיון.

פורסם
לדעתי שבת אבל.. במקום נניח 17-20 ו 20-23 הייתי אומר משהו באמצע נניח 18-21 או 19-22 זמן מקומי כמובן

זה משהו שנעצב תוך כדי התהליך. נלמד את כמות התנועה. אם נראה שהרוב מגיעים בסוף האירוע, נאחר אותו - ולהפך.

אין בעיה.. :wink: זו סהכ" דעתי ותודה על הפתיחות והגמישות :lol:

תכלס אם נשווה לאירופה עדיף ראשון שם זה MAX תנועה שלהם אבל בעיה אצלנו זה כבר תחילת שבוע..לכן בחרתי שבת בערב שגם הרבה תנועה ופיקוח הרבה פעמים.

פורסם

לכן בחרתי שבת בערב שגם הרבה תנועה ופיקוח הרבה פעמים.

גם אני בחרתי שבת בערב. כך גם יהיה לנו הרבה יותר קל להרכיב צוות פקחים.

פורסם

חברים תודה לכל מי שהצביע. נותרו עוד כמה ימים לסקר. אם אתם מכירים כאלו שעוד לא בחרו באפשרות המועדפת עליהם - תעירו אותם :lol:

סה"כ נראה שהחטיבה מעדיפה לטוס ביום שבת. אנחנו נעשה את הבדיקה שלנו בצוות מול הקפריסאים ומול הפעילת באירופה, ובקרוב נכריז על יום אירוע שבועי.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...