David Bendavid פורסם אפריל 12, 2011 דיווח פורסם אפריל 12, 2011 שלום לכולם כפי שבטח שמתם לב, אנו עובדים כרגע על שיווק החטיבה כלפי חוץ והגדלת נפח הפעילות והתנועה בארץ, בעזרת אירוע יומי, חיבור יורובוק (בקרוב דרך האתר) וכדומה. כחלק מהתהליכים, ברצוני לפנות אליכם, פקחי החטיבה בעיקר. כאשר אתם מתכננים לעלות לפקח, גם אם זה עוד שעה / שעתיים - הכניסו את המשמרת אל היורובוק. בהתראה של שעה אתמול הגיעו אלי מספר זרים שטסו לארץ - כל מיני - מפולין, יוון ושאר אירופה. מה שקורה הוא שבחטיבות האירופאיות אנשים מורגלים לפתוח את היורובוק כאשר מתארגנים לטיסה, ולטוס דווקא איפה שמצפה להם פיקוח, ובכך להנות בטיסה ממקסימום פיקוח. המצב הנוכחי הוא שברוב הזמן ישראל לא מופיעה בכלל שם, מהסיבה הפשוטה שאצלנו אין את השגרה של לרשום משמרות מראש דרך המערכת. אני מניח שהמצב קורה בעיקר מחוסר מודעות וחוסר ידע טכני כיצד לפרסם. איך לפרסם? הפרסום פשוט מאוד ומתבצע בשלבים הבאים: 1. הורדת תוכנת vRoute (למי שאין), מספיקה גם הגירסא החינמית. למי שלא מכיר: http://www.vroute.net/content/view/79/522. לאחר שהורדתם את התוכנה, פתחו אותה, תתבקשו לאמת כתובת אימייל. עקבו אחר השלבים בתוכנה.3. לאחר שאימתתם את כתובת הדוא"ל ע"י הכנסת הפרטים הרלוונטים ומעקב אחר השלבים, פתחו את התוכנה, לחצו בתפריט בצד שמאל book.4. הגעתם למסך בו תראו את המשמרות האחרונות שרשמתם. על מנת להוסיף משמרת חדשה לחצו Make new ATC booking5. בלוח השנה בחרו תאריך, לאחר מכן את העמדה הרלוונטית, שעת התחלה ושעת סיום (שימו לב, הזמנים שעליכם למלא הם בזמן מקומי. התוכנה תדע להמיר לבד לUTC)6. כשסיימתם, לחצו Save Booking. זה הכל! פשוט, לא? לאחר שעשיתם את הפעולה הפשוטה הזו צפויים לכם מספר זרים, לפעמים יותר ולפעמים פחות - מה שחשוב זה להתמיד ולפרסם, ובכך ליצור משיכה לטייסים לטוס לישראל, בידיעה שמחכה להם פיקוח מובטח. תודה על שיתוף הפעולה, בתודה, צוות החטיבה
Noy Farhi פורסם אפריל 12, 2011 דיווח פורסם אפריל 12, 2011 עוד תוספת קטנה לסעיף 4 עמדה שלא נמצאת ברשימה ניתן להוסיף אותה בלחיצה על "add another position to the position list " נ.ב הוספתי כבר משמרת למחר 16:00 עד 18:30 LLET_TWR. אחלה רעיון יישר כוח חבר'ה.
Joel Strikovsky פורסם אפריל 14, 2011 דיווח פורסם אפריל 14, 2011 איך אני כטייס יודע לצפות ביורובוק בכדי לראות לו"ז של פקחים?
Joel Strikovsky פורסם אפריל 15, 2011 דיווח פורסם אפריל 15, 2011 אתה יכול דרך SERVIFOודרך VROUTE אני יש לי את ש VROUTE (הגירסא המלאה שבתשלום),כל מה שמצאתי שם זה לצפות בפקחים שב אונליין אבל לא מצאתי אפשרות בלצפות בלו"ז של פקחים שאמורים להיות באונליין. ב BOOKING בתוכנה, כל מה שיש לי שם זה בלבצע BOOKING לטיסה כטייס.
Izik Bakshi פורסם אפריל 15, 2011 דיווח פורסם אפריל 15, 2011 עשיתי רישום הערב למשמרת דרך VROUTE, אבל היכן בדיוק רואים את זה שנרשמתי למשמרת?
Ido Rosenthal פורסם אפריל 15, 2011 דיווח פורסם אפריל 15, 2011 כשמסתכלים על איזשהו FIR בVROTE אז רואים גם את הפיקוח שONLINE וגם פיקוח ש BOOKED, כשבוחרים איזושהי תוכנית טיסה אז הוא מראה לך באיזה שעה יהיה פקח בעמדות שאתה עובר בטיסה שלך (אם פקח רשם משמרת) ואם אין שום דבר מתוכנן הוא צובע שעות שבהן בד"כ יש פעילות במרחב
Joel Strikovsky פורסם אפריל 15, 2011 דיווח פורסם אפריל 15, 2011 כשמסתכלים על איזשהו FIR בVROTE אז רואים גם את הפיקוח שONLINE וגם פיקוח ש BOOKED, כשבוחרים איזושהי תוכנית טיסה אז הוא מראה לך באיזה שעה יהיה פקח בעמדות שאתה עובר בטיסה שלך (אם פקח רשם משמרת) ואם אין שום דבר מתוכנן הוא צובע שעות שבהן בד"כ יש פעילות במרחב סליחה על הבורות, אבל מה זה FIR? אני עדיין לא מצאתי את הדרך לראות לו"ז של פקחים שיהיו אונליין ומתי (לא אלה שכבר אונליין, אלא אילו ששירינו זמן להיות אונליין) דרך ה VROUTE
Noy Farhi פורסם אפריל 15, 2011 דיווח פורסם אפריל 15, 2011 עשיתי רישום הערב למשמרת דרך VROUTE, אבל היכן בדיוק רואים את זה שנרשמתי למשמרת? גם אני נרשם דרך VROUTE.. אבל אני בודק את כל המשמרות של כל העמדות בעולם דרך הSERVINFO.
David Bendavid פורסם אפריל 16, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 16, 2011 עשיתי רישום הערב למשמרת דרך VROUTE, אבל היכן בדיוק רואים את זה שנרשמתי למשמרת? גם אני נרשם דרך VROUTE.. אבל אני בודק את כל המשמרות של כל העמדות בעולם דרך הSERVINFO. נכנסים ל-SI, ולוחצים SHIFT + לחצן היורובוק.
Ido Rosenthal פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 כשמסתכלים על איזשהו FIR בVROTE אז רואים גם את הפיקוח שONLINE וגם פיקוח ש BOOKED, כשבוחרים איזושהי תוכנית טיסה אז הוא מראה לך באיזה שעה יהיה פקח בעמדות שאתה עובר בטיסה שלך (אם פקח רשם משמרת) ואם אין שום דבר מתוכנן הוא צובע שעות שבהן בד"כ יש פעילות במרחב סליחה על הבורות, אבל מה זה FIR? אני עדיין לא מצאתי את הדרך לראות לו"ז של פקחים שיהיו אונליין ומתי (לא אלה שכבר אונליין, אלא אילו ששירינו זמן להיות אונליין) דרך ה VROUTE סימנתי בצהוב משמרת בbooking
אורח פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 למי שיש בעיות עם היורובוק והSI: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php? ... ok#p336525
Joel Strikovsky פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 אווו, עכשיו זה מובן ..... כנראה שלעולם לא ניתקלתי ב booking לכן לא ידעתי היכן למצוא את זה. צילום המסך ממש עזר...... תודה
Adam Waiser פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 כשמסתכלים על איזשהו FIR בVROTE אז רואים גם את הפיקוח שONLINE וגם פיקוח ש BOOKED, כשבוחרים איזושהי תוכנית טיסה אז הוא מראה לך באיזה שעה יהיה פקח בעמדות שאתה עובר בטיסה שלך (אם פקח רשם משמרת) ואם אין שום דבר מתוכנן הוא צובע שעות שבהן בד"כ יש פעילות במרחב סליחה על הבורות, אבל מה זה FIR? שלוי אחי, נראה לי שפישלנו בענק, או שהחברה פשוט לא הקשיבו בשיעורים - מה אתה אומר? בכל מקרה יואל הנה התשובה שלך: http://www.aopa.org.il/site/userfiles/f ... ctionA.pdf
Joel Strikovsky פורסם אפריל 16, 2011 דיווח פורסם אפריל 16, 2011 לא אדם לא פישלתם, פשוט לא תמיד זוכרים את ראשי התיבות של כל מושג. אם נעמיד את השאלה המקורית שלי על דיוקה, כך הייתה צריכה להישאל: What does "FIR" stands for? לא what is FIR? כניראה שלא דייקתי בשאלתי. לא נורא , עכשיו אני יודע מה זה (חיפוש מהיר ב גוגל הביא לי את ראשי התיבות של FIR).