4X-STA פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 מחפש 2 אנשים בוגרים ורציניים לטיסת מרחב בת שעה בחיפה עם מדריך ומטוס מטעם "כנפי פז". הטיסה תתבצע על צסנה 172, עלות של 355 ש"ח לאדם. ייתכנו שינויים באופי הטיסה, לפרטים נוספים ניתן לפנות בהודעה פרטית או באימייל stavmeir@012.net.i l שוב דגש על רציניים ואחראים. נתראה
Barak Zohar פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 לאחרונה עם כל התקריות שיש בכנפי פז, יש לי קצת בעיה איתם ולעלות על המטוסים שלהם... אני גר בצפון ממש ליד חיפה והייתי בא בשמחה אבל אני דיי סקפטי לגבי החברה הזו.
Moshe Mizrahi פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 לאחרונה עם כל התקריות שיש בכנפי פז, יש לי קצת בעיה איתם ולעלות על המטוסים שלהם...אני גר בצפון ממש ליד חיפה והייתי בא בשמחה אבל אני דיי סקפטי לגבי החברה הזו. בגלל זה הם כבר כותבים מראש שיתכנו שינויים באופי הטיסה :evilbat:
lior kestner פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה הרגת אותי
4X-STA פורסם אפריל 21, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 21, 2011 לאחרונה עם כל התקריות שיש בכנפי פז, יש לי קצת בעיה איתם ולעלות על המטוסים שלהם...אני גר בצפון ממש ליד חיפה והייתי בא בשמחה אבל אני דיי סקפטי לגבי החברה הזו. בגלל זה הם כבר כותבים מראש שיתכנו שינויים באופי הטיסה :evilbat: הרגת אותי מצחוק התכוונתי שבו זמנית נעשים גם בירורים לגבי טיסת ניווט אך לאחר מחשבה מעמיקה על מנת שכולם יוכלו להנות מהטסת המטוס זו תהיה טיסת מרחב. באותה הזדמנות הייתי רוצה לומר שתאונות טיסה קרו כמעט בכל בית ספר לטיסה, מכבד את ההחלטה שלא לקחת סיכונים מיותרים, אני רק יכול לומר שממדריכיהם התרשמתי נורא לטובה. אף אחד מאיתנו עדיין לא יודע מדוע המנוע שבק חיים לאחר ההמראה ולא הייתי מסיק מזה שהתחזוקה אינה כנדרש עד שתסתיים חקירת התאונה.
Shlomlux2 פורסם אפריל 22, 2011 דיווח פורסם אפריל 22, 2011 לאחרונה עם כל התקריות שיש בכנפי פז, יש לי קצת בעיה איתם ולעלות על המטוסים שלהם...אני גר בצפון ממש ליד חיפה והייתי בא בשמחה אבל אני דיי סקפטי לגבי החברה הזו. הכל צירוף מקרים! לצערי... גם מטוס חדש, שרק עכשיו יצא מהמפעל יכול להתקל בבעיות טכניות. מה שכן אני יכול לומר בוודאות, שהמדריכים שם הם מעולים ובעלי נסיון אדיר. מעבר לזה... תבררו.
Barak Zohar פורסם אפריל 22, 2011 דיווח פורסם אפריל 22, 2011 שלומי אין לי ספק שהמדריכים שלהם מעולים ובעלי ניסיון. לי יש בעיה עם תחזוקת המטוסים שלהם. כמו שאתה יודע, יש לנו חבר משותף שלומד שם ואם הוא אומר שהוא מתחיל לחפש בי"ס לטיסה אחר, אז אני מאמין שזה נובע ממקום מסויים...
Nadav פורסם אפריל 25, 2011 דיווח פורסם אפריל 25, 2011 שלומי אין לי ספק שהמדריכים שלהם מעולים ובעלי ניסיון. לי יש בעיה עם תחזוקת המטוסים שלהם.כמו שאתה יודע, יש לנו חבר משותף שלומד שם ואם הוא אומר שהוא מתחיל לחפש בי"ס לטיסה אחר, אז אני מאמין שזה נובע ממקום מסויים... קצת תמוה בעיני שאתם ישר קופצים להכפיש את כנפי פז. לא ראיתי אתכם פותחים חקירה על התקרית הזו http://news.walla.co.il/?w=//1817015 ובודקים בציציות את החברה שלמטוסה אירעה התקרית בהרצליה. מאיפה בדיוק השגתם את המידע שכנפי פז לא מתחזקת את מטוסיה כראוי? דיברתם עם המכונאים שמתקנים את המטוסים ונראה לכם שהם "זרקנים"? דיברתם עם טייסים אחרים שחוו תקלות בזמן טיסה על מטוסי כנפי פז? דיברתם עם אנשים אובייקטיביים מרשות שדות התעופה שחוו דעה כזו על כנפי פז? קיבלתם לידכם את דו"ח התאונה של 4X-ANZ וראיתם שהיה שם כשל שנבע מתחזוקה קלוקלת? תמוה בעיני שאחרי כל תקרית בהרצליה/שדה דוב/תימן אני לא רואה גל של הודעות שבוחנות את AIM/אוויה/FNA/מונאייר או כל בית ספר אחר, אבל ישר קופצים לתקוף את כנפי פז. רק למען הסר ספק, אין לי שום קשר לכנפי פז, מלבד העובדה שטסתי במטוסיהם בעבר וממעט הידע שיש לי לא ראיתי שום בעיה מכאנית בהם.
Barak Zohar פורסם אפריל 25, 2011 דיווח פורסם אפריל 25, 2011 נדב זה לא נושא לויכוח או משהו בסגנון. יש לי חבר שעושה שם את הרישיון שלו כבר תקופה והוא מספר לי לא מעט על תקלות חוזרות ונשנות של המטוסים והתחזוקה השוטפת שלהם שהיא לא ברמה גבוהה ולכן הוא מחפש בי"ס אחר לטיסה כרגע. אין לי שום מילה רעה לומר על מדריכי הטיסה שבכנפי פז, ואני לא אומר שביה"ס הזה אינו טוב, אני פשוט אומר שנכון לעכשיו אני שומע ביקורות לא מעודדות כל כך.
Nadav פורסם אפריל 25, 2011 דיווח פורסם אפריל 25, 2011 קיבלתי. לחליפין, התגובה שלי לא הייתה מכוונת ספציפית אליך, כי אם להלך הרוח בשרשור. אני לא אוהב להתנהל לפי שמועות וחצאי דברים. כל הדיבורים פה נתנו תחושה שזוהי הדעה שמושמעת פה וחבל. אם מישהו שמע משהו קונקרטי שעל פיו ניתן לומר בוודאות שמסוכן לטוס על מטוסי כנפי פז, אשמח מאוד לדעת. מאחר וביום מן הימים אני מתעתד להיות מנוי על קהל לקוחות בית הספר הזה על שלל מטוסיו ומדריכיו. אגב, התוכניות שלי בהחלט כללו גם את דייב בכור ז"ל בדרך לרשיון המיוחל. אין ספק שמדובר באסון כבד והפסד גדול לקהילת טייסי ישראל!
zvi rodes פורסם אפריל 25, 2011 דיווח פורסם אפריל 25, 2011 גם אני למדתי (לא הוצאתי רשיון טיס)בכנפי פז תקופה מסויימת,דייב ז"ל היה מדריך הטיסה הראשון שלי ואחריו מוסלי ז"ל,המדריכים היו מעולים ,בכל פרק הזמן שלמדתי שם לא שמעתי על תחזוקת מטוסים לקויה,גם בטייסת המסוקים בה שרתתי היו תקלות לא פעם,אז מה התחזוקה הייתה לקויה?החניכים עברו לטוס בטייסת אחרת?אני מאמין שתחזוקת מטוסים בארץ נעשית ברצינות ,מדובר כאן על חיי אדם, תאונות טיסה היו בעבר ולצערי יהיו גם בעתיד ,בתיקווה שלא.