Ittai Arnon פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 חטיבה יקרה שלום, אני שמח לבשר כי שאדי אבו אחמד נבחר למנהל האתר החדש שלנו. מחליף את יובל אדם בתפקיד VATIL11. מיובל כבר נפרדנו הן בפורום והן בכנס החטיבתי. שאדי חבר חטיבה ותיק עם המון נסיון והכרות עם החטיבה נענה לבקשתנו לחזור לכוחותינו. אנו שמחים על חזרתך ומצפים לעבודה משותפת רבה. שאדי נכנס לעבודה חזקה ע"מ לקדם את אתר הבית ולהופכו למרכז שלנו בראייתנו. רן VATIL9 ממשיך לעבוד על הפורום. שניהם יחד יעבדו במשותף ע"מ לקדם את לב ליבנו באינטרנט. תודה.
Shlomlux2 פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 כל הכבוד! ברוך השב שאדי, טוב לשמוע. בהחלט יש אווירה טובה עם חזרתם של הרבה מהחברה הוותיקים והישנים. :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 תודה רבה ליובל התותח שבפרק זמן של חצי שנה הרים אתר חטיבה לתפארת! קצת פירוט לדבריו של איתי על שאדי, אז לשאדי יש ניסיון עשיר בקהילה והוא הקים את האתר הראשון של VATIL וגם את הפורום הזה (לא סתם הוא הראשון שנרשם), ולאחר מכן הקים את האתר של VATAME כאשר היה הסגן מנהל אזור. ברוך שובך, בהצלחה!
David Bendavid פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 שאדי, שיהיה המון בהצלחה בתפקיד, טוב לראותך שוב איתנו
Amir Paz פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 תודה ענקית ליובל ! יובל נכנס לצוות ביעילות וכמו שאציק כתב - הרים אתר ב 6 חודשים. שאדי - תודה על ההענות - אין לי ספק שאתה הולך לדחוף את האתר בצורה בלתי רגילה.
zvi rodes פורסם אפריל 24, 2011 דיווח פורסם אפריל 24, 2011 יובל מגיע לך תודה רבה,שאדי אהלן וסהלן טוב לראות אותך ובהצלחה,צוות חטיבה מעולה.
Shadi Abo Ahmad פורסם אפריל 26, 2011 דיווח פורסם אפריל 26, 2011 טוב להיות פה כמובן תודה ליובל על העבודה הנהדרת שעשה באתר, אני מקווה שאוכל לתרום את חלקי בהמשך העבודה בצורה הכי טובה.
×™×•× ×ª×Ÿ פורסם אפריל 29, 2011 דיווח פורסם אפריל 29, 2011 יובל רב תודות לך על תרומתך לחטיבה. ולשאדי,אהלן וסהלן ומרחאבה..אחד מחלוצי חטיבת ואטיל.
Or Netzer פורסם אפריל 29, 2011 דיווח פורסם אפריל 29, 2011 יובל רב תודות לך על תרומתך לחטיבה.ולשאדי,אהלן וסהלן ומרחאבה..אחד מחלוצי חטיבת ואטיל. עוד אחד שיצא מהבוידם :mrgreen: ברוך השב!!!
david cohen פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 תודה על השקעתך הרבה יובל!! לשדי מאחל לך הצלחה רבה במילוי תפקידך החדש...
Yoav Hahamo פורסם מאי 2, 2011 דיווח פורסם מאי 2, 2011 יובל תודה רבה על כל תרומתך ועשייתך הנפלאה למען החטיבה! שאדי- המון בהצלחה!