עבור לתוכן
Or Netzer

**בחינת מגדל ב"ג 30.4.2011 1800 מקומי**

Recommended Posts

פורסם

**בחינת מגדל ב"ג 30.4.2011 יום שבת 1800 מקומי**

לצורך הבחינה דרוש פקח קרקע ופקח גישה.

עזרתכם נדרשת על מנת להכשיר את הבחור.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

שלום לכל חברי וואטיל היקרים!

בהקשר לבחינה אנחנו זקוקים קודם כל לטייסים!!!

זאת כרגע הבעיה של וואטיל לא פקחים ולא מנהלים שאת זה יש מספיק.אנחנו חטיבה שבזמן האחרון ואני מתריע על כך לא בפעם הראשונה אין כמעט טייסים באוויר.כאחד שטס הרבה בחטיבה האנגלית אני מקנא בהם ויודע שאי אפשר להשתוות אליהם אבל בכל זאת את המינימום תנועה בשבילנו לא רואים.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

אתם יודעים אם יהיה פיקוח בעוד מגדלים ?

כי פשוט הייתי בא לטוס CVFR אבל אני עוד לא יודע פיקס את הנדב"ר אנגלית ואני לא רוצה להרוס :D.

פורסם

4X-MJB

בעקרון אתה צודק, אך הטייסים תמיד באים בעקבות הפקחים . אם יהיה פיקוח לאורך זמן - הטייסים יגיעו.

אנא ראה סטטיסטיקה מאתמול ושלשום וכמו כן את כמות השעות בפיקוח :wink: וזה יום רגיל ללא כל פעילות חריגה.

הרבה זמן נלחמנו בתופעה של חוסר בטייסים ותנועה, והגענו לתוצאה שרק פיקוח מגביר את התנועה. בעיקר CTR

vatsim.png

vatsim1.png

פורסם

4X-MJB

בעקרון אתה צודק, אך הטייסים תמיד באים בעקבות הפקחים . אם יהיה פיקוח לאורך זמן - הטייסים יגיעו.

אנא ראה סטטיסטיקה מאתמול ושלשום וכמו כן את כמות השעות בפיקוח :wink: וזה יום רגיל ללא כל פעילות חריגה.

הרבה זמן נלחמנו בתופעה של חוסר בטייסים ותנועה, והגענו לתוצאה שרק פיקוח מגביר את התנועה. בעיקר CTR

vatsim.png

vatsim1.png

יורם אתה צודק אחי.

למרות שבזמן האחרון דווקא יש פיקוח בישראל וגם תנועה.

פקחים יותר נכנסו לקטע של לדווח ב"יורובוק" שזה מצויין.

אתמול במהלך הבחינה שלי בבן גוריון היה לא מעט תנועה בבן גוריון יש מה לשפר אבל זה ההתחלה.

זה הסטטוס של אתמול :D

2iwdmdzemmo2.jpg

לאומת הקמות שלך זה כלום (:

אבל חשוב לציין שזה משמרת של שעתיים ורק של מגדל.

אתה בתור קונטרול גם קולט מטוסים שרק עוברים מעל LOVV

שביום יש המממוווןןןןן :D

אבל זה ההתחלה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...