Tal Malca פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 קודם כל הנתיב הזה מחיפה לשדה דב הוא נכון? חיפה-בת גלים-מחלף דרום-עתלית-פרדיס-אולגה-וינגייט-שפיים-הרצליה ( עובר מעל המסלול בגובה המותר כמובן)-קאנטרי קלאב-שדה דב ? או שזה עדיף: חיפה-בת גלים-מחלף דרום-עתלית-פרדיס-חדרה צומת השרון-בצרה-הרצליה-קאנטרי קלאב-שדה דב ? ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1) נגיד ורק LLBG-APP מחובר ואני יודע שהוא יכסה גם את הרצליה ושדה דב אז מאיזה שלב לקרוא לו מהרצליה או כבר משפיים? 2) נגיד הרצליה ושדה דב מחוברים אני יודע שאני אמור לקרוא להרצליה וכמובן אחרכך הוא יעביר אותי לשדה דב אבל השאלה היא כמו הקודמת באיזה שלב אני אמור לעבור להרצליה שאני מגיע גם לשפיים? 3) מגדל הרצליה אמור להגיד לעבור ל תדר שדה דב? או שאני אמור לעשות את זה לבד ?
Noy Farhi פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1) נגיד ורק LLBG-APP מחובר ואני יודע שהוא יכסה גם את הרצליה ושדה דב אז מאיזה שלב לקרוא לו מהרצליה או כבר משפיים? 2) נגיד הרצליה ושדה דב מחוברים אני יודע שאני אמור לקרוא להרצליה וכמובן אחרכך הוא יעביר אותי לשדה דב אבל השאלה היא כמו הקודמת באיזה שלב אני אמור לעבור להרצליה שאני מגיע גם לשפיים? 3) מגדל הרצליה אמור להגיד לעבור ל תדר שדה דב? או שאני אמור לעשות את זה לבד ? 1.אתה קורא לו על הקרקע. אם אתה יוצא מהרצליה לשדה דב אתה יוצא לתל ארשף. 2.אם אתה ממריא בשדה דב אתה לא אמור ליצור קשר עם הרצליה. תשים לב במפת CVFR יש חץ בצורת חצי עיגול שמגיע לקו חוף ומשם טסים לשפיים,בשלב הזה את לא נכנס לCTR של הרצליה. (רק אם במקרה מכל סיבה אתה רוצה משפיים להיכנס ישר להרצליה אז שדה דב מעביר אותך. למרות שהעדיפות היא כניסה דרך קאנטרי ומשם הצטרפות לנחיתה על מסלולX) 3. מגדל הרצליה מעביר אותך לתדר שאתה אמור להתחבר אליו. אתה לא מחליף תדר עד שהפקח לא ביקש ממך ליצור קשר עם פקח אחר.
Tal Malca פורסם אפריל 30, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2011 לגבי 3 הבנת אותי אבל לגבי האחרים אתה לא כל מה שכתבתי פה זה כשאני באמצע טיסה CVFR של חיפה-שדה דב
Noy Farhi פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 לגבי 3 הבנת אותי אבל לגבי האחרים אתה לאכל מה שכתבתי פה זה כשאני באמצע טיסה CVFR של חיפה-שדה דב גם פה נכנס הקטע של הפקחים... פלוטו או תל אביב מעביר אותך לעמדה שאתה צריך ליצור איתה קשר. - שאתה מגיע לדוגמא משפיים לשדה דב אתה יכול לשמוע "המשך קו חוף גובה X בהמשך מסלול X. אם אתה מגיע מצומת "השרון" "ובצרה" אתה יוצר קשר עם הרצליה רק אם אתה פחות מגובה 1200 שזה בעצם הCTR של הרצליה. אם אתה עובר את הרצליה בגובה 2000 לדגומא אין צורך ליצור קשר. אלה אם כן הרצליה מבקש מכל סיבה ליצור איתו קשר. (אם תשים לב במפת CVFR רשום לך בנקודה "וינגייט" פלוטו ושדה דב. שזה אומר נקודת מעבר קשר בציון אות הקריאה).
Hananv פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 המסלול הראשון נכון, ואתה לא צריך ליצור קשר עם הרצליה. אם אתה טס לפי המסלול השני אתה צריך ליצור קשר עם מגדל הרצליה בכניסה ל CTR הרצליה או לפי הוראת פקח כי אתה חוצה מעל השדה ב 1,100.
Adam Waiser פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 לגבי השאלה הראשונה- אתה יכול לטוס בין שני שדות לפי אילו נקודות שאתה רוצה ובלבד שבנתיב שביניהן יתקיימו כל הנהלים של שמירת גובה כיוון ולשים לב שיש נתיבים חד סטריים שבהם הטיסה מותרת בין שתי נקודות רק בכיוון אחד וכו'. אין נתיב יותר נכון, אתה זה שמחליט לפי הפרמטרים שחשובים לך כמו דלק,זמן, רוחות ועוד