flytosky פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 היי, הייתי באמצע טיסה הרצליה - ראש פינה וראיתי פלוטו מחובר ואז כיוונתי את התדר ופתאום הפסקת חשמל ! אז אחרי כמה דקות שסידרו את זה, אני הסתכלתי ב SERVINFO ולא היה כתוב שהוא מחובר, אבל שהסתכלתי על ישראל בעמדת פיקוח היה כתוב שהוא מחובר. אני מקווה שהבנתם, אם לא אעלה תמונות...
Noy Farhi פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 היי,הייתי באמצע טיסה הרצליה - ראש פינה וראיתי פלוטו מחובר ואז כיוונתי את התדר ופתאום הפסקת חשמל ! אז אחרי כמה דקות שסידרו את זה, אני הסתכלתי ב SERVINFO ולא היה כתוב שהוא מחובר, אבל שהסתכלתי על ישראל בעמדת פיקוח היה כתוב שהוא מחובר. אני מקווה שהבנתם, אם לא אעלה תמונות... זה בעיה נפוצה. הוא מחובר אבל בSERVINFO לא מופיע שהוא מחובר בתור בקרה.. בגלל זה לא רואים אותו על המפה אבל רואים אותו שלוחצים על דגל ישראל.
Tal Malca פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 הכי טוב תבדוק ב FSINN ( במידה אתה משתמש בה) איזה עמדות מחוברות
Noy Farhi פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 הכי טוב תבדוק ב FSINN ( במידה אתה משתמש בה) איזה עמדות מחוברות אפשר גם לבדוק בפורום. 1. יש שורה רצה בפורום שרואים איזה פקחים מחוברים. 2. אפשר גם לראות דרך האתר הראשי של החטיבה. http://www.vatil.org.il/New/index.php
flytosky פורסם אפריל 30, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2011 אהה אוקיי. הבאסה היא שהוא התנתק ברגע שעליתי להקפות.