Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 שלום לכולם, מי שלא מכיר אותי אני אורן אלקובי מגישה ב"ג . בכל אופן לאחר ההתרשמות מחדר הבקרה שנערך ביולי, אני ויונתן פרלמוטר החלטנו לעשות גם חדר בקרה אצלי בבית, בדיוק אותו רעיון, כלומר 2 חדרים בהם יהיו דליברי/קרקע/מגדל וחדר אחר ובו: גישה / תל-אביב, וכמובן יהיה מקרן שיוכל להציג לנו את כל המתרחש בשדה. התיכנון הוא כ 35 שעות פיקוח, והתאריך הוא מאוד קרוב, כלומר כבר בשבוע הבא. למען מבצע זה אנו צריכים פקחים שיכלו לפקח, הבעיה המרכזית היא שאני גר בצפון, בקרית מוצקין, ולמען האמת פירסמתי הודעה זו בכדי לבדוק אם אתם הפקחים תכלו לבוא לפקח מספר שעות וכל שעה אפשרית מבין השעות של הפיקוח, במידה ותכלו צרו עימי קשר דרך הMSN או ICQ או פאלפון שאני זמין 24 שעות (כמעט). עוד משהו חשוב יש לנו 4 מחשבים, התיכנון הוא 7 מחשבים, אז ככה שאנחנו צריכים גם ציוד טכני, בכל אופן מי שיוכל לעזור לי בכל הנושא הזה אני אשמח, כבר מחר יבוא אלי יונתן ואנחנו נעבוד על הלוגיסטיקה של החדר, ונטפל בכל הקשור לרשתות. הפאלפון שלי הוא : 0508884988 ICQ : 333349333 MSN : Shzif@hotmail.com תודה לכל העוזרים, אורן.
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 בהצלחה ... ואולי אני יבוא לפקח איתכם בקרקע. ורעיון טוב לעשות פעילויות כאלה גם בצורה עצמאית .
×�פיק פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 אני ממליץ לך לתאם עם VATIL. ככה גם הם יוכלו לעזור לכם בתיכנון וביצוע, וגם אולי כמה מהמנהלים יבואו לתגבר אותכם.
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 19, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 כמובן שזה מתואם עם ההנהלה של VATIL, אחרת לא הייתי מפרסם את זה.
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 19, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 19, 2004 אזור הצפון ... נשמע מעניין :wink: כשיהיה לך מושג לגבי התאריכים והשעות, תדבר איתי אולי אני אוכל לעזור בחלק מהציוד...
Jonathan Perelmuter פורסם אוגוסט 20, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2004 אני ואורן הגענו למסקנה שהכל היה פזיז מדי והחלטנו לדחות את התאריך למועד אחר שאותו נמסור מאוחר יותר.... אבל יש המון למה לצפות ואנו נודיע לכם בהמשך עם הקדמנות העניינים
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 בהחלט פזיז.... אבל יוזמה יפה...ובאמת שווה להמתין באירוע חדר הבקרה הבא נוכל אולי לעשות שני חדרי בקרה (משמע יותר עמדות)...בקיצור יש על מה לדבר ויש עוד די הרבה זמן...
Or Netzer פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 כל עוד יש רכבת וטרמפים אני שם ... לא החופש.. עמוס מדיי אבל אפשר לעשות שוב חנוכה.. או סוכות או משהו כזה