Etai Charit פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 שלום לכולם, ח"א הוירטואלי יבצע מחר תרגיל ברשת בשעות אחה"צ, מוערך בין השעות 16:00 ל-17:30 מוקד הפעילות. התרגיל יתבצע בדרום הארץ, לטובת התרגיל עצמו (התקלה) איני מפרט בדיוק היכן. היקף התרגיל אינו רחב, אלא יחסית נקודתי ולכן אני לא רואה לנכון להתריע ברמת סגירות ונוטאמים. מה שכן, יעזור לנו מאוד אם יעלו העמדות הבאות: פקח חצרים. בקר חגב/דרום. בקר ת"א. אם מישהו רוצה לעלות אילת - זה יוריד מהבקרים את העומס. הפונקציות העיקריות הן לוויסות התעבורה האזרחית - בעיקר לטובתה, שלא נפריע לה. לנו היא כנראה לא תפריע. בנוסף, בקר שיבחר לעשות כן, יוכל להשתלב איתנו בשמחה בהכוונות מטוסים ליירוט, תלוי אם יעלה שולט משלנו או לא - עוד לא סגור. בכל אופן, גם רצוי שלא כל העומס ייפול על בקר ת"א, אלא שיהיה דרום, אנחנו לא נצא מתחום השיפוט שלו. בנוסף, כל כוחות ח"א ימריאו וינחתו בחצרים. אם יעלה לשם פקח - יעזור לנו מאוד, ויהיה כיף הרבה יותר. תודה מראש.
Shoval Cohen פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 בקרים - עזרתכם חשובה מאוד. מטוסים ליירוט? אתה יודע מה זה?
Izik Bakshi פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 בלי נדר, יש מצב שאני יוכל לפקח, אני יעדכן מחר.
maor949 פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 בקרים - עזרתכם חשובה מאוד.מטוסים ליירוט? אתה יודע מה זה? בטח שיודע.. אבל איך זה יצא לפועל ברשת ? :roll: אהההה *עריכה* חשבתי ליירט שמדובר בלהוריד מטוס.. מצטער :oops:
Shoval Cohen פורסם מאי 12, 2011 דיווח פורסם מאי 12, 2011 לא טעית מאור... קודם כל מחר ספציפית מדובר בתרגיל - כך שמטוסים לא יפלו, אלא רק ידמו תהליך יירוט ונעילה ע"פ הנוהל של היירוט,היום כבר יש לנו בשיתוף חא"א הוירטואלי מערכות שמיירטות ועושות גם את הפעולות אחרי היירוט... (פורסמו פה סרטונים על המערכת אם אני לא טועה) תודה איציק.
Or Netzer פורסם מאי 13, 2011 דיווח פורסם מאי 13, 2011 חריט.. יש לך יותר מדי זמן פנוי... 398 מחכה בטיפולי ב' (הטנק שלי לשעבר). לגרנק בסוף בבקשה. לצבוע חלודה . לתקן צביעות על הקנה , שילוטים + V קרבי. תודה :] ובהצלחה לחיל האויר.
Izik Bakshi פורסם מאי 13, 2011 דיווח פורסם מאי 13, 2011 אהלן, לצערי כרגע לא מסתדר לי להגיע עקב אירוע משפחתי. מקווה לפצות אתכם בהמשך.