Barak Zohar פורסם מאי 21, 2011 דיווח פורסם מאי 21, 2011 שלום לכולם! למי שזוכר ולמי שלא, פרסמתי כאן לפני כחודשיים בערך שרשור על "עוקץ" שעשה לי בחור בשם אמיר מנור המכונה מאיר עקריש שמו המקורי. זה השרשור - viewtopic.php?f=1&t=35970 יש חדשות טובות בעניין והוא כרגע נמצא במעצר בתחנת המשטרה בפר סבא ואוספים כמה שיותר אנשים בשביל להגיש נגדו כתב אישום! כרגע אני ועוד מס' אנשים נמצאים בתהליכים משפטיים נגדו, עדויות ותלונות שהגשנו למשטרה, ונקווה שיצא מזה משהו טוב, גם אם לא נקבל את כספנו חזרה, לפחות שישב בכלא תקופה. ציטוט של שני נשים ששלחו לי מייל בנושא: "ערב טוב לצערי גם אני נפגעתי על ידי אמיר מנור הנוכל המנוול ויש לי דיון בבית משפט אשמח אם תעזור לי להפיל את הנוכל ???????054 תודה" ציטוט נוסף: "אנחנו לא מכירים, אבל, שמחה לעדכן שאותך שה"צדיק" עקריש נעצר לפני יומיים - זה לא היה פשוט ללחוץ על המשטרה לעשות משהו - ואני שמחה שזה קרה. הוא בטיפול מחלק הונאה שנמצא בתחנת כפר סבא - והמשטרה ביקשה שכל מי שרוצה להגיש עליו תלונה שיפנה אליהם - רק שתדע שה"נסיך" השמן , מתנהל כך כבר 30 שנה... מה שאומר שאלפי אנשים אכלו מרורים.. לכן, חשוב להתלונן ולשלוח כל מי שאתה יודע שנפגע, להתלונן. מס' הטלפון של ההונאה הוא - 09-7473463 לבקש את אפרת או את עומרי ולדווח להם, ולדרוש להגיש את התלונה שם. כך יש סיכוי שאמיר מנור=מאיר עקריש לא ישוחרר ע"י שופט רך לב... סבבה?? דורית" ולאחר תגובתי אליה: הי ברק, שמחה שענית לי... ויש משהו נכון בנקווה לטוב.. אנחנו, כל נפגעי מנור-עקריש, חייבים לא לתת למשטרה לפשל הפעם. בפעם הקודמת -לקח להם כשלוש שנם לעצור אותו...... לפני כן - נעצר ע"י אזח שהביאו לתחנת משטרה ולאחר יומיים שוחרר ע"י המשטרה..... עכשוו, לולא הלחף המטורף שהופעל על המשטרה, גם החודשים הספורים שהם לא עשו דבר, היו הופכים לשנים... כשברור לך, שבכל יום אזרח הגון ושומר חוק, או לחילופין אישה שנפלה ברשתו ומאמינה למילותיו ושקריו, כל צירוף של שתי אותיות מפי האיש הזה, זהו שקר.... משלמים את המחיר על התנהלות משטרה כושלת... אז, משאירה לך גם את הנייד שלי ???????-050 ובאמת תעשה מאמץ לאתר את כל מי שאתה יכול כדי שיתווספו תלונות והמשטרה סוף סוף תעבוד ותביא מספיק חומר לשופט שיאריך את מעצרו וגם יוגש כתב אישום ושהצדיק לא ישוחרר, אלא יקבל מעצר עד תום ההליכים... לפחות שנה שנתיים יהיה ממנו שקט - הוא כתב לי שברגע שיצא מהכלא - ימשיך לגנוב, שאין לו ברירה... בקיצור - ככה הוא חי... ואנחנו משלמים - גם לו וגם את משכורת השוטרים שמאפשרים לו להשתחרר ולא עוצרים אותו - הוא חכם ומניפולטור - שחבל על הזמן..... ושתהייה שבת שלום - דורית" זהו, אני מקווה שיהיו חדשות טובות בעניין ואם יהיו כמובן אעדכן. אני לא מאחל הונאה לאף בן אדם אך אם יקרה או קרה מקרה כזה למישהו אנא צרו איתי קשר במייל או תגישו תלונה במשטרה בכדי לטפל במצבים כאלו ולא להיות אדישים. אני אומנם לא "נעקצתי" בסכום רציני (סה"כ 1500 ש"ח) אבל הרבה אחרים נעקצו גם בעשרות אלפי שקלים וזו בעיה רצינית. שיהיה המשך שבוע טוב לכולם!