Adam Waiser פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 עידו, 1:1 עם דעתי בנושא .מה גם שמר זיגי מגיח לפה, כל פעם שמעיפים אותו משם. הציטוט הזה די מקומם... אני עדיין בדעה שכל אחד צריך למצוא כאן את המקום לבטא את היצירתיות והכשרון שבו כל עוד הוא אינו מפר את נהלי הפורום או פוגע באיש. פרסום תמונות כמוהו ככתיבת מאמרים על עילוי מבחינתי - אתה משתמש ביכולות ובכשרונות הטמונים בך בצורה מסויימת ומביא אותם לכדי יצירה שאותה אתה בוחר לחלוק עם העולם על הבמה שמספק הפורום הזה מסיבות ששמורות רק עמך ומתוך האמת והאמונה שלך. מכאן והלאה זו כבר בחירתו של כל אחד איך להתייחס ליצירה הזו, יש שיבחרו לא להעמיק בה מחוסר עניין שזה לגיטימי לגמרי ויש שיראו בה מכרה זהב של ממש. יש שימצאו את האו"ק שעל זנב המטוס שבתמונה כמשמעותי וחשוב מבחינתם ויש שלא יבינו למה זה צריך לעניין מישהו. הכל לגיטימי! מה שחשוב הוא להגיע להסכמה שכל עוד החוקים הכתובים (שאני מוצא אותם די ברורים ומתחשבים בצרכי רוב המשתמשים של הפורום - אבל אני לא אובייקטיבי בעניין) נשמרים אזי הרשות נתונה לכל אחד שיבחר בכך לשתף מהגיגי ליבו או מהתמונות שיצלם. הסיבות לפרסומים שמורות עם המחברים וכולן לגיטימיות כולל "מספר קליקים" באתרים מסויימים. אם זה חשוב לאדם שפרסם אותן אז זו סיבה מספיק טובה מבחינתי. בואו נמשיך להיות המקום שיודע לפרגן ולעודד יצירה. אני מציע שמי שמפריעות לו תמונות מסויימות או פרסומים מסויימים בפורום יחקור קודם בעמקי נפשו וינסה לשים את האצבע בכנות עם עצמו על מה שמפריע לו ולמה באמת זה מפריע לו לפני שהוא יורה כאן מילים קשות וכואבות לכל עבר. זה רק יוצר אווירה שלילית של "סירוס" ושל ביקורת במקום אווירה חיובית ומעודדת שאני מאמין ש90% מהחברים כאן מעוניינים ומעדיפים אותה ואני כמובן לא מדבר רק על השרשור הספציפי הזה... בברכת יום נפלא ושבוע טוב לכולם.
אורח פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 כי פה זה לא פורום צילום . אם זה משהו מיוחד, בכיף ואני הראשון לפרגן לתמונות יפות מעניינות ומחדשות. לראות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב לינקים לתמונות , זה לא ניקרא לשתף בתמונות, זה ניקרא להעלות רייטינג. ולטעמי זה פוגע ברוח הפורום, שמטרתו היא שיתוף. דעתי.
Adam Waiser פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 כי פה זה לא פורום צילום .אם זה משהו מיוחד, בכיף ואני הראשון לפרגן לתמונות יפות מעניינות ומחדשות. לראות שוב ושוב ושוב ושוב ושוב לינקים לתמונות , זה לא ניקרא לשתף בתמונות, זה ניקרא להעלות רייטינג. ולטעמי זה פוגע ברוח הפורום, שמטרתו היא שיתוף. דעתי. כמו שכתבתי גם עם הסיבה היא להעלות רייטינג והמפרסם בחר בה אז מי אנחנו שנתערב לו בשיקולים? מה זה רוח הפורום? רוח הפורום מנוסחת בצורה ברורה שלא משתמעת לשתי פנים בחוקים שגם לך אם איני טועה חלק בכתיבתם. אם למנהלי הפורום או משתמשיו מפריע מסיבה כלשהי הצורה שבה חלק מהתמונות מועלות עליהם לנסח חוקים ברורים יותר בעניין בדיוק כשם שנעשה עם ההגבלה על גודלן של התמונות וכו'. כל עוד הדבר לא נעשה אין לבוא בטענות למי שבוחר בצורה הזו של העלאת לינקים לאתר שבו מאוחסנות התמונות מסיבות השמורות עמו. זה עדיין שיתוף בעיני ושוב העלאת הרייטינג באתר כלשהו אינה דבר פסול בעיני אם זה חשוב למפרסם וכל עוד אין חוק האוסר על כך.
אורח פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 רוח הפורום לא אומר חוקי הפורום. אין פה כל עבירה על חוקי הפורום, אבל יש טעם נפגם, לפחות בעניי, בזה שמפרסמים לינק לתמונה ולא את התמונה עצמה. כאשר כל קליק מקפיץ רייטינג. בעניי זה מגעיל כמו כל הריאליטי וה SMSים.
maor949 פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 אם זה מה שהוא אוהב לעשות וזה גורם לו סיפוק אז מה זה משנה לך? פשוט אל תכנס אל האשכולות שלו וזהו אם זה כל כך מפריע אתה מדבר כאילו אתה הנציג של כולם וזו כביכול הדעה הרווחת ביננו, אבל אני לא חושב כמוך וזה אפילו מעליב שאתה מטיח ביקורת בצורה כל כך ישירה עד לכדי פסים אישיים וזה מעליב אותו אותי את זיגי ואת שאר קהילת הספוטרים בארץ באשר הם
אורח פורסם מאי 29, 2011 דיווח פורסם מאי 29, 2011 מי אמר שאני נכנס ? אחרי שלוש ארבע שרשורים שלו בתפוז, הרעיון ברור. אני נציג של עצמי בלבד ואומר את דעתי האישית בלבד. שם לב שאתה בפורום של VATIL שזה פיקוח און ליין ברשת VATSIM עבור טייסים וירטואלים. פורום צילום נמצא במקום אחר, בטח שלא בפורום General. כשאנשים מעלים לפורום התמונות של החטיבה , צילומים רובם מעלים את התמונות עצמן ולא לינקים. מספר ספציפים שאני קורא להם פליטי חובבי (צילום) תעופה תפוז שמגיחים לפה כששם עושים להם בעיות ובדיוק מאותה הסיבה. מעדיף תמונה אחת איכותית ומיוחדת על מיליון תמונות שלו ושלא אחרים שניראות אותו הדבר. כשיש תמונה כזאת, לרוב גם תיראה פרגון ממני. נעלבת ? לא כוונתי וגם לא בכוונתי להתנצל.
Lufthansa פורסם מאי 29, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2011 יש לציין שתמך היה המקום הטוב ביותר לדעתי מבחינת צילומים, אפילו גם בלילה צילומים בחשיפה ארוכה מפני שיש את המסלולים ממול וממריאים בלילה על 12 - מטוס שממתין בתור לפני שנכנס ל 12 אז אפשר לצלם על חצובה בכמה שניות כדי לקבל תמונה מושלמת, אין כמו צילומי לילה באופן כללי. הוספתי את הערה כי שכחתי לציין בהודעה הראשונה.
Almog Atar פורסם מאי 30, 2011 דיווח פורסם מאי 30, 2011 אני אתייחס בקצרה... זה נכון שבשנים האחרונות עניין הסופטינג זינק וגם אני חלק ממנו, בפורום בתפוז כל שרשור שני זה תמונות דבר שבאמת קצת מעצבן ואני דיי מסכים עם מה שכתב עידו בעמוד הקודם. לגבי ואטיל, אסור לשכוח שהפורום עוסק בטיסה ופיקוח וירטואליים ואין שום חוק או איסור לעלות תמונות מאיירפורט סיטי או לינק לjp אבל אנחנו כן מצפים לקצת שיקול דעת והבנה שהפורום הזה הוא לא כמו חובבי תעופה, אנחנו פה בעיקר לטובת פיקוח טיסה וירטואלי. אבל בכל זאת אין ספק שמידי פעם כיף לראות תמונה מיוחדת או תמונות של חבר חטיבה שרוצה לקבל הערות או משהו כזה, השילוב של תמונות מהסימ׳ והמציאות הוא שילוב יפה כל עוד הכל נשאר בפרופורציה... ודרך אגב, השרשור הזה יכול להתפוצץ תוך שנייה אז נא לשמור על איפוק ובגרות ותסתכלו שמונים פעם על ההודעה לפני שאתם מפרסמים אותה....