עבור לתוכן
Zeev Bucki

טקס פתיחת מסלול 08 26

Recommended Posts

פורסם

היום בערב נפתח המסלול ברשת בטקס מרשים.בניצוחו של וואטיל1 ושאר הפקחים הנפלאים המראתי ממסלול 26 לאימונים בשדה.לפי NAT3E. חזרה ל BGN ומשם להליך VOR DME 08 לTOUCH AND GO ובהמשך עוד מספר הקפות ראייה ל 08. עדיין יש לי AIRAC 1105 וצריך להחליף ל1106 ואני ממליץ לכולם להכניס לFMC את הSID AND STAR של חברנו אלון ברנע מהאתר של NAV DATA.

היה כייף ה"מלכה" שלי נהנתה וגם הדיילת הבריטית אז בואו בהמוניכם לחנוך את המסלולים.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
המסלול נפתח גם במציאות??? כי אני ראיתי רק אתמול מטוסים לא מפסיקים לפעול אך ורק על 12/30

אני גר ליד...

כן,

לפני יומיים..

W.T.F?!

אתמול לא הפסיקו להמריא ולנחות להמריא ולנחות ממש ככה רק מ30... נגמרו השיפוצים לגמרי? יש מצב שעוד יומיים אני אראה לופטי 380 מול הפרצוף שלי????????????? :angel:

פורסם
המסלול נפתח גם במציאות??? כי אני ראיתי רק אתמול מטוסים לא מפסיקים לפעול אך ורק על 12/30

אני גר ליד...

כן,

לפני יומיים..

W.T.F?!

אתמול לא הפסיקו להמריא ולנחות להמריא ולנחות ממש ככה רק מ30... נגמרו השיפוצים לגמרי? יש מצב שעוד יומיים אני אראה לופטי 380 מול הפרצוף שלי????????????? :angel:

ממש לא.

ואתמול היו המראות 26 ונחיתות 12 רוב הזמן.

פורסם

אני גר ליד...

כן,

לפני יומיים..

W.T.F?!

ממש לא

באוקטובר סוגרים את 12/30 ואת 21/03

כדי לבצע שיפוצים

מאריכים את21/03 קילומטר דרומה ומוסיפים עוד כמה מסלולי הסעה

כמובן כל המסלולים ייפתחו

ואז מתחיל השלב של הטרמינל

מוסיפים שתי פלוגות של Aו E

כאלה שבאמת יוכלו לאכלס את ה 380

פורסם
מישהו יודע אם שינו או שיפרו או שדרגו את ה ILS למסלול 26/08 כחלק מהשיפוץ?

לפי מה שהבנתי ב08 יש ILS CAT 2.

ב26 יש RNAV - N , RNAV- S, וביטלו את הILS.

(לגבי 26 וה ILS אני לא סגור על זה)

פורסם

אם אני לא טועה שזה הפוך... זה גם יכול להיות מבחינה הגיוני כי 08/012 הם כמעט אותו כיוון אז אין טעם לשים בשניהם ILS,אלא לשים באחד הכיוונים השונים,כדי שאם הרוחות יהיו שונות לטייסים לא תהיה בעיה לנחות על מסלול עם ILS...

פורסם

אם אני לא טועה שזה הפוך... זה גם יכול להיות מבחינה הגיוני כי 08/012 הם כמעט אותו כיוון אז אין טעם לשים בשניהם ILS,אלא לשים באחד הכיוונים השונים,כדי שאם הרוחות יהיו שונות לטייסים לא תהיה בעיה לנחות על מסלול עם ILS...

12 יסגר באיזשהו שלב....

פורסם

אידו מותר רק תמונה אחת בחתימה על פי חוקי הפורום, ושים לב להודעות פרטיות

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...