dx-doh פורסם יוני 7, 2011 דיווח פורסם יוני 7, 2011 יש איזה אתר שכתוב בוא שעות של המראות ונחיתות בשדה דב אבל מה שחשוב לי עם יש אתר כזה שכתוב את הדגם של המטוס שעומד להמריא,לנחות... ידוע למישהו?
Vlad Egorkin פורסם יוני 7, 2011 דיווח פורסם יוני 7, 2011 לפי מה שאני יודע כתוב רק על החברות של ארקיע וישראייר ...... לא כתוב ססנות.
dx-doh פורסם יוני 7, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2011 לפי מה שאני יודע כתוב רק על החברות של ארקיע וישראייר ......לא כתוב ססנות. אני יודע שבאתר של רשות שדות התעופה כתוב את ישרייאר וארקיע אבל לפחות בזה אתה יודע עם כתוב איזה דגם עומד לנחות?
Vlad Egorkin פורסם יוני 7, 2011 דיווח פורסם יוני 7, 2011 זה או ATR 72 או ATR 42 ושמעתי שהתחיל להגיע גם EMBRER. זה כמו באתר של רשות שדות התעופה של הנחיתות בבן גוריון לא כתוב לך את סוג המטוס .
dx-doh פורסם יוני 7, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 7, 2011 זה או ATR 72 או ATR 42 ושמעתי שהתחיל להגיע גם EMBRER.זה כמו באתר של רשות שדות התעופה של הנחיתות בבן גוריון לא כתוב לך את סוג המטוס . חחחח נו זה הקטע אני יודע בגלל הEMBRER אני רוצה לדעת כי אני גר ממש קרוב לשדה דב אז אני רואה לפעמים המראות ונחיתות אז רציתי להיות מוכן למקרה שמגיע הEMBRER ואני מכיר את האתה אבל זה לא מה שאני צריך.. בכל מקרה תודה
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם יוני 7, 2011 דיווח פורסם יוני 7, 2011 יש את זה: http://www.flightstats.com/go/Home/home.do
dx-doh פורסם יוני 8, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 8, 2011 יש את זה:http://www.flightstats.com/go/Home/home.do אפשר פה ליראות איזה דגם בדיוק עומד להמריא? לפי מה שהצלחתי להבין זה רק מראה שעות טיסות,מאיפה לאיפה ואיזה חברת תעופה...
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם יוני 8, 2011 דיווח פורסם יוני 8, 2011 אפשר אפשר... אתה צריך לעשות חיפוש לפי שדה תעופה, לבחור המראות ואז תקבל טבלה מסודרת של מספר טיסה, יעד, שעה ומטוס אני לא יכול לשים לך לינק. תעשה חיפוש שם... זה אחלה אתר. מראה המון שדות תעופה
dx-doh פורסם יוני 10, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 10, 2011 אפשר אפשר...אתה צריך לעשות חיפוש לפי שדה תעופה, לבחור המראות ואז תקבל טבלה מסודרת של מספר טיסה, יעד, שעה ומטוס אני לא יכול לשים לך לינק. תעשה חיפוש שם... זה אחלה אתר. מראה המון שדות תעופה הבנתי תודה רבה!!