Tomer Haim פורסם יוני 10, 2011 דיווח פורסם יוני 10, 2011 בניתי סנרי קטן למנחת מצדה עבור FSX: להורדה: http://www.virtual-flight.com/linksfsx.htm תהנו
Blackout פורסם יוני 10, 2011 דיווח פורסם יוני 10, 2011 מדהים תומר - נראה ממש כמו במציאות. עכשיו אפשר יהיה לטוס LLHZ_-LLMZ בלי לשלם, וגם לאכול חומוס ולבנה במאהל
Moshe Mizrahi פורסם יוני 10, 2011 דיווח פורסם יוני 10, 2011 תודה רבה תומר! (רק לשנות את הרידמי ל- llmz במקום llsd )
אורח פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 הרבה זמן חכתי לזה! תודה רבה תמיד היה סינרי שאני יצרתי עכשיו תומר הביא סינרי חדש ומשודרג.
zvi rodes פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 הרבה זמן חכתי לזה! תודה רבה תמיד היה סינרי שאני יצרתי עכשיו תומר הביא סינרי חדש ומשודרג. לתומר תודה רבה וגם לך בר מגיע תודה ,אני בכל מקרה אצא ממצדה עם תומר ואחזור למצדה עם בר :drinking:
Barak Zohar פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 אם במצדה עסקינן יש סיכוי להוסיף לאיזור ים המלח את המלונות? כי אחרי הכל הם אלו שבאמת ממחישים את נוכחות האיזור.. לא יודע כמה עבודה יש בזה (כמו אילת), אבל יהיה ממש נחמד אם מישהו יקח על עצמו את היוזמה! תומר, תודה רבה!
zvi rodes פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 אם במצדה עסקינן יש סיכוי להוסיף לאיזור ים המלח את המלונות? כי אחרי הכל הם אלו שבאמת ממחישים את נוכחות האיזור.. לא יודע כמה עבודה יש בזה (כמו אילת), אבל יהיה ממש נחמד אם מישהו יקח על עצמו את היוזמה! תומר, תודה רבה! בר,קח יוזמה תראה מה אתה יודע ,תהיה בעל השליטה על המלונות ,עזוב אוהלים ,הבולענים יטפלו כבר באוהלים :drinking:
Shlomlux2 פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 ושוב פעם אותו אפקט של: וואוו!!! מדהים, ומוסיף את היעד הכי מיוחד, לדעתי, בארץ. יישר כוח. ואני מחזק את בקשתו של ברק, להוסיף את המלונות ואולי איזה מודל פשוט של מצדה עצמה. יאללה, תותחי ג'ימקס... בהצלחה :mrgreen:
Barak Zohar פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 אם במצדה עסקינן יש סיכוי להוסיף לאיזור ים המלח את המלונות? כי אחרי הכל הם אלו שבאמת ממחישים את נוכחות האיזור.. לא יודע כמה עבודה יש בזה (כמו אילת), אבל יהיה ממש נחמד אם מישהו יקח על עצמו את היוזמה! תומר, תודה רבה! בר,קח יוזמה תראה מה אתה יודע ,תהיה בעל השליטה על המלונות ,עזוב אוהלים ,הבולענים יטפלו כבר באוהלים :drinking: צבי, אם הייתי יודע איך להתעסק עם סינרים, לא הייתי מבקש :wink: ההתמחות שלי היא בצביעות מטוסים. אם יש למישהו סבלנות ללמד אותי איך לבנות סינרים ולא בעזרת מדריכים, אני יותר מאשמח ואני מבטיח שישראל תיראה אחרת!
Tomer Haim פורסם יוני 11, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 11, 2011 אני צריך קצת עזרה עם זה עד שאני אסיים את כל הנגב עם החיתוכים, לילה בישובים ואוטוגן אני אצטרך לעשות פוטו של תעלת הימים...
zvi rodes פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 אם במצדה עסקינן יש סיכוי להוסיף לאיזור ים המלח את המלונות? כי אחרי הכל הם אלו שבאמת ממחישים את נוכחות האיזור.. לא יודע כמה עבודה יש בזה (כמו אילת), אבל יהיה ממש נחמד אם מישהו יקח על עצמו את היוזמה! תומר, תודה רבה! בר,קח יוזמה תראה מה אתה יודע ,תהיה בעל השליטה על המלונות ,עזוב אוהלים ,הבולענים יטפלו כבר באוהלים :drinking: צבי, אם הייתי יודע איך להתעסק עם סינרים, לא הייתי מבקש :wink: ההתמחות שלי היא בצביעות מטוסים. אם יש למישהו סבלנות ללמד אותי איך לבנות סינרים ולא בעזרת מדריכים, אני יותר מאשמח ואני מבטיח שישראל תיראה אחרת! ככתוב התכוונתי לבר :drinking:
Hananv פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 משום מה זה מראה לי את השדה עם האובייקטים על החול ללא רחבות האספלט והחניה, יש איזה דרך לשנות את זה? ובר עד היום השתמשתי בלא משודרג, תשדרג את המלונות
Lior Avinoam פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 תומר עבודה פשוט יפה! אני חושב שאחרי שתעשה את הנגב המון יתחילו להגיע לטוס באיזור.. חנן - אני לא חושב שהאובייקטים צריכים להיות על האספלט, האספלט במציאות זה רק לחניית המטוסים והמסלול האוהלים נמצאים על החול. כניראה שתומר בנה את זה גם ככה.
אורח פורסם יוני 11, 2011 דיווח פורסם יוני 11, 2011 משום מה זה מראה לי את השדה עם האובייקטים על החול ללא רחבות האספלט והחניה, יש איזה דרך לשנות את זה? ובר עד היום השתמשתי בלא משודרג, תשדרג את המלונות אם תביא לי תמונות של המלונות אני אולי אנסה..
Hananv פורסם יוני 12, 2011 דיווח פורסם יוני 12, 2011 תומר עבודה פשוט יפה!אני חושב שאחרי שתעשה את הנגב המון יתחילו להגיע לטוס באיזור.. חנן - אני לא חושב שהאובייקטים צריכים להיות על האספלט, האספלט במציאות זה רק לחניית המטוסים והמסלול האוהלים נמצאים על החול. כניראה שתומר בנה את זה גם ככה. האובייקטים על החול, המסלול הוא המסלול הישן של מצדה, לא עם הזברות והקווים לאורך, ואין את האספלט של רחבת החניה ובצידי תחילת וסוף המסלול כמו בתמונות.