Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 פשוט תענוג לראות... אלעד מתנצל ומצטער אתמול על ההברזה...אני יפצה אותך היום במנוחה מרובה.. כל הכבוד לעופר שהמשיך לפקח מ 5-6 בבוקר!!! אני עליתי ב 11 ומלטה חזר לעוד סיבוב...בינתיים לא רואים באופק את לוס-אנגלס....
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 צודק והקרב נמשך ראש בראש - מלטה -ישראל!!! רק אנחנו מחוברים! אצל שנינו אין תנועה.. זה הראשון שישבר.... :wink:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אTני ואיציק עשינו חשבון מלטה פותח ל -10 שעות ביום בערךשזה לא הרבה תלוי בסופ"שים כמה הוא יידפוק מי שכרגע מהווה לפי דעתי יותר איום זה לוס אנג'לס אנחנו כרגע מאז אתמול בסטטוס של 16-18 שעות ביום ביום ראשון קצת היינו רדומים אבל כרגע אנחנו עובדים על פיקוח רציף אז יש סיכוי טוב לפחות בחצי הראשון של העשיריה הפותחת. בכל מקרה לאלה שבאים לתקוף אותי בשעות הקטנות שלך הלילה--תתכוננו לפקח מסטול לחלוטין...שימרו על מרווחי בטיחות גדולים :shock: מי ששמע אותי בלילה הרגיש את זה...
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אTני ואיציק עשינו חשבון מלטה פותח ל -10 שעות ביום בערךשזה לא הרבה תלוי בסופ"שים כמה הוא יידפוק מי שכרגע מהווה לפי דעתי יותר איום זה לוס אנג'לס אנחנו כרגע מאז אתמול בסטטוס של 16-18 שעות ביום ביום ראשון קצת היינו רדומים אבל כרגע אנחנו עובדים על פיקוח רציף אז יש סיכוי טוב לפחות בחצי הראשון של העשיריה הפותחת. בכל מקרה לאלה שבאים לתקוף אותי בשעות הקטנות שלך הלילה--תתכוננו לפקח מסטול לחלוטין...שימרו על מרווחי בטיחות גדולים :shock: מי ששמע אותי בלילה הרגיש את זה... ומי שראה איך אתה נראה בלילה ומפקח בלילה בחדר בקרה יודע :wink:
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ההבדל הוא עצום בארץ עוד יש תנועה ממש לא רעה ב 10 שעות למלטה אתמול היה אולי 3-4 מטוסים בכל 10 השעות...עם כזו תנועה אפשר לפקח מהעבודה שה ASRC מחובר ברקע ולא מפריע...
אורח פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 זה בסדר איציק, ה ASRC שלי על הנייד בעבודה בהיכון, רק תודיעו :wink:
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים, ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 זה בסדר איציק, ה ASRC שלי על הנייד בעבודה בהיכון, רק תודיעו :wink: כנ"ל רק בלי מחשב נייד ובלי עבודה :wink:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים..
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים.. אלעד מה 10 אני רוצה כמות כזאת של טייסים עד ש asrc שלו יפול לגמרי או שהוא יברח מישם כמה שיותר מהר. :twisted:
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים.. אלעד מה 10 אני רוצה כמות כזאת של טייסים עד ש asrc שלו יפול לגמרי או שהוא יברח מישם כמה שיותר מהר. :twisted: אפשרי לארגן כמות כזו... יש פה הרבה טיסיים רציניים אז בואו נפרסם סלוטים ונצא לשם אפילו מחר
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים.. אלעד מה 10 אני רוצה כמות כזאת של טייסים עד ש asrc שלו יפול לגמרי או שהוא יברח מישם כמה שיותר מהר. :twisted: אפשרי לארגן כמות כזו... יש פה הרבה טיסיים רציניים אז בואו נפרסם סלוטים ונצא לשם אפילו מחר למה מחר היום בערב ונוסיף לו גם כמה מטוסים שמגיעים אליו עם מנוע אחד וכמה עם תקלת קשר ניראה לי הוא יסגור את החשבון בווטסים.
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים.. אלעד מה 10 אני רוצה כמות כזאת של טייסים עד ש asrc שלו יפול לגמרי או שהוא יברח מישם כמה שיותר מהר. :twisted: אפשרי לארגן כמות כזו... יש פה הרבה טיסיים רציניים אז בואו נפרסם סלוטים ונצא לשם אפילו מחר למה מחר היום בערב ונוסיף לו גם כמה מטוסים שמגיעים אליו עם מנוע אחד וכמה עם תקלת קשר ניראה לי הוא יסגור את החשבון בווטסים. זה אתה צריך אישור שלו לתקלות אילן הרעיון מדהים אני לצערי חוזר בלילה מניויורק.. אבל אם זה מחר אני איתכם תוקף אותו ואם אתם רוצים להציק באמת תבואו בלי דפיות ובקשו וקטורים!
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 אולי נעשה איזה ארוע היום בערב למלטה ניפול עליו איזה 100 טייסים,ניראה איך הוא מיסתדר בלחץ. נצא מב"ג בשעה 20:00 נישמע דווקא מעניין אני ואיציק עשינו לו אתמול בדיקת ערנות הוא דווקא דיי מתפקד אבל אתם צריכים לצאת קבוצה מרוכזת של לפחות 10 טייסים.. אלעד מה 10 אני רוצה כמות כזאת של טייסים עד ש asrc שלו יפול לגמרי או שהוא יברח מישם כמה שיותר מהר. :twisted: אפשרי לארגן כמות כזו... יש פה הרבה טיסיים רציניים אז בואו נפרסם סלוטים ונצא לשם אפילו מחר למה מחר היום בערב ונוסיף לו גם כמה מטוסים שמגיעים אליו עם מנוע אחד וכמה עם תקלת קשר ניראה לי הוא יסגור את החשבון בווטסים. זה אתה צריך אישור שלו לתקלות אילן הרעיון מדהים אני לצערי חוזר בלילה מניויורק.. אבל אם זה מחר אני איתכם תוקף אותו ואם אתם רוצים להציק באמת תבואו בלי דפיות ובקשו וקטורים! אל תידאג יהיה אישור לתקלות ואנחנו לא רוצים להציק אלה להעיף אותו לגמרי.
GILG פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 או קיי רעיון מעולה,צריך לקבוע אם היום או מחר רק ולהוריד דפיות וסינרי אם בא לכם כל מי שנוח לו היום בבקשה שירשום שהוא מוכן ומזומן לצאת היום עם אות קריאה וסוג מטוס! אל תבואו בלי דפיות,זה רק מראה על חוסר רציניות ומקצועיות של החטיבה שלנו.... אני מוכן ומזומן לצאת גם היום וגם מחר,בבקשה שנצא לפחות עשרה טייסים למלטה ונראה להם מי אנחנו ומה אנחנו שווים!
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 או קיי רעיון מעולה,צריך לקבוע אם היום או מחר רק ולהוריד דפיות וסינרי אם בא לכםכל מי שנוח לו היום בבקשה שירשום שהוא מוכן ומזומן לצאת היום עם אות קריאה וסוג מטוס! אל תבואו בלי דפיות,זה רק מראה על חוסר רציניות ומקצועיות של החטיבה שלנו.... אני מוכן ומזומן לצאת גם היום וגם מחר,בבקשה שנצא לפחות עשרה טייסים למלטה ונראה להם מי אנחנו ומה אנחנו שווים! היום בשעה 20:00 יוצאים כמה שיותר מהר הוא יעזוב ככה ניקח את הניצחון.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 חברים להתקיל אותו עם תקלות וכאלה לא יכול להיות נחמד...יותר עדיף להגיע עם רצינות ולהשאיר רושם של מקצוענות...קצת יהיה מוזר ש 5 מטוסים פתאום עם תקלות..
hagay פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 משעה 19:30 אני פנוי למתי שאתם רוצים, יהיה יותר יפה אם משהו יכין תוכנית מסודרת וגם לינקים לדפיות ולסינרי, יאללה מי מרים את הכפפה, (אני מוכן רק מפחד שזה לא יהיה הכי מיקצועי :oops: ).
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 חברים להתקיל אותו עם תקלות וכאלה לא יכול להיות נחמד...יותר עדיף להגיע עם רצינות ולהשאיר רושם של מקצוענות...קצת יהיה מוזר ש 5 מטוסים פתאום עם תקלות.. איציק הרושם של המיקצוענות שלנו ישאר לו הרבה זמן אל תידאג.
Or Netzer פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ואלק לטוס אני לא יוכל אבל דפיות בבקשה קחו http://www.flightlinemalta.com/aviation ... lightInfo/ מקום 1 דפיות מבנה השדה http://www.ml-vacc.org/charts/apt_diag.pdf ועוד מקום דפיות לגיבוי http://www.maltats.com/
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ואלק לטוס אני לא יוכל אבל דפיות בבקשה קחוhttp://www.flightlinemalta.com/aviation ... lightInfo/ מקום 1 דפיות מבנה השדה http://www.ml-vacc.org/charts/apt_diag.pdf ועוד מקום דפיות לגיבוי http://www.maltats.com/ כל הכבוד אור הקדמתה אותי עם הדפיות תכף התוכנית טיסה כבר תיהיה מוכנה. אז קדימה תתחילו לתדלק.