Blackout פורסם יוני 20, 2011 דיווח פורסם יוני 20, 2011 שלום לכולם. לאחרונה הצטרפתי לVATIL, ושמתי לב בפורום שקיימות קבוצות טיסה שונות כגון TFC וקלים בלילה. האם יש מקום שבו ניתן לקרוא אינפורמציה לגבי כל קבוצה - מה מטרתה? שעות פעילות, דרישות סף וכו'? תודה מראש.
maor949 פורסם יוני 20, 2011 דיווח פורסם יוני 20, 2011 קלים בלילה - קבוצה של טייסים שטסה עם מטוסים קלים בערב, לפני כל טיסה מתפרסם תדריך. דרישות סף? אין מלבד ידיעת זיהוי נקודות הCVFR ומצב רוח טוב אני לא בTFC אז אני לא יודע הרבה
Blackout פורסם יוני 20, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 20, 2011 באיזה שעות טסים בד"כ? איך מצטרפים? איך מקבלים מידע על מתי יוצאות טיסות ולאן? איפה מתבצע התדריך?
Noy Farhi פורסם יוני 20, 2011 דיווח פורסם יוני 20, 2011 התדריך והנתיב וכל הדברים הדרושים החבר'ה כותבים בפורום. איך מצטרפים? פשוט באים לטוס ביחד עם החבר'ה של הTFC. (עד כמה שאני יודע אין הרשמה מסודרת) דוגמא תדריך + סוג מטוס שעדיף לטוס באזור,גובה וכל הדברים הטובים http://www.ilanj.com/vatil/board/viewto ... cfb6f5bbb6
Liaz Kamper פורסם יוני 21, 2011 דיווח פורסם יוני 21, 2011 היי ירון, קבוצת "קלים בלילה" הוקמה לפני כשנה על מנת לאפשר לטייסים לטוס ברשת בשעות הערב המאוחרות, היחסית מתות, ועל מטוסים קלים. לצערי לא היה באפשרותי בחודשים האחרונים לארגן האירוע. אני מקווה לארגן לפחות אחד באמצע חודש יולי, אז תהיי בהאזנה. מקווה שתצטרף, ובכל מקרה תהנה לטוס בכל קבוצה שהיא. העיקר להתמיד