עבור לתוכן
Ido Rahav

מזל טוב לבוגרי קורס טיס פרטי מחזור 20 IFS!

Recommended Posts

פורסם

logo188.jpg

המון מזל טוב ובהצלחה בהמשך לבוגרי מחזור 20:

דור חולין =D>

דורון פרמדר =D>

שי שחר =D>

עמית כוכבי =D>

עפרי גזית =D>

תומר כהן =D>

פיליפ גאורגייביץ =D>

אסף תבור =D>

רועי יעקובוביץ' =D>

כל הכבוד לחניך המצטיין של הקורס יזהר חביב =D> =D>

בהזדמנות זו אני רוצה להודות תודה ענקית למדריך הקורס עידו בוך שהקדיש את כל כולו למען המחזור

לצוות המתרגלים אור באכתרי, אלעד אורלנסקי ודניאל קצב

לצוות המנהלים אביב קרבל וירדן שלוי

תודה רבה!

תודה רבה לכל הפקחים שפיקוחו על המחזור במשך השיעורים, התירגולים וכמובן סולו הניווטים!

וכמובן תודה רבה לכל החניכים שפעלו במיטב כוחם על מנת להירשם על גבי הודעה זו!

פורסם

תודה רבה רבה, עכשיו אפשר לטוס ב-VATSIM (;

המון תודה לעידו בוך, עידו רהב, לאור באכטרי, דניאל קצב, אמיר גלוזמן, אביב קרבל, אלעד אורלנסקי וירדן שלוי שהדריכו אותנו וקידמו אותנו. אם שכחתי מישהו אז סליחה.

הקורס קידם אותי, אישית, מאוד.

אז שוב תודה שהקדשתם מזמנכם ולימדתם אותנו.

מחזור 20 התותחים!!!

(איזה סלוגן מיוחד חחח)

פורסם

כל הכבוד לכל החניכים לשעבר שהגיעו עד הלום . זכינו בהכשרה מסורה בניהול מהוקצע מםיטב אנשי החטיבה. תודה לכל המתרגלים והפקחים שהתגייסו לתרום מזמנם לטובת השכלתנו .כולי תקווה ואמונה שנוכל להחזיר לחטיבה את מה שהשקיעה בנו בין אם בפעילות ברשת ، בחטיבה או אף במסגרת ifs או אף בדרכים אחרות (ע"ע paypal ).

תודה מיוחדת למי שסיפק אתנחתאות קומיות רבות ،לפחות כל עוד היה חלק מהקורס ובזכותו למדתי את הצורך בפונקציית ההקלטה ב ts .

תודה לאחראיות שמספקת פנדה על מוצרי סאייטק ،עכשיו אפשר לשלוח את היוק לתיקון. ותודה למייקרוסופט על חלונות 7 וגרסת 64 ביט שלה שעכשיו אוכל להתפנות להתקנתה אחרי פירמוט.(הערה לעצמי : לא לשכוח לגבות את ההקלטות של רווה מה TS )

פורסם

תודה רבה לכל המדריכים,מתרגלים ולפקחים ע קרוס שהיה מלא חוויות מעניינות ומהנות!למדתי הרבה מאוד ואני מקווה לפגוש את כל החברים שלי לקורס באוויר!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...